Не съм си го и помислял

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nikolay_
Контакти:

Не съм си го и помислял

Мнениеот nikolay_ » 16 окт 2008 13:00

Срещата с Черна Гора бе първата, която не изгледах до край и след 65 мин се отказах да си тровя нервите.Вчера, за пръв път от както гледам футбол ( 16 години ) искам националния ни отбор да загуби и се ядосвам, че грузинците не могат да ни отбелжат гол. Само не мога да разбера защо хвърляте вината върху футболистите? Има много по виновни от тях, че бяха жалки бяха. Първо: некомпетентното ръководството на БФС назначили националния селекционер. За да заемаш ръководни функции в каквато и да е била организация би трябвало да имаш образование, да можеш да управляваш, да вдъхваш респект и да създаваш ред. Второ: треньора, недоразумение на БФС. Човек, който докато говори може да ти свали тестестерона и да те докара до сън. По добре да го използват за лека нощ деца ще пожъне успех. Трето: играчите. Те какво са виновни? Такива са им възможностите. Бербатов, че Бербатов. Какво да направи Бербатов? Да отиде до нашата врата, Гошо Петков да му подаде топката, да премине целия терен и да вкара гол ли? Вчера, мачът с Италия го използваха повече като защитник. не му е работа да се връща до нашето наказателното поле и да прави шпагати и да отнема токите на нападателите. Сам в нападение няма как да стане. Трябва някой друг да заиграе до него. Изсипят топка към него сваля я и после какво? Няма на кого да изведе в атака. Всичко зад него. Имаше едно горе - долу добро центриране към него и това, край. Стилиян Петров и за него все бля бля бля. Сам в полузащита как да играе. Хайде да руши играта на другия отбор, че после и нашата да организара. Няма как да стане. Чавдар Янков докога ще го мъчат като титуляр. В Хановер е залепен за резервната скамейкаи се отлепя за последните 10 - 15 мин да се поразтъпче. Нищо не пречеше да дадат поле за изява на Гъргоров. Не съм го гледал как играе във Франция, но казват, че в момента е във форма. Иван Иванов справи се до някъде, но това не е мястото му за игра. за позицията на която буквално го туриха трябва някой бързонок футболист. Навремето на европейското оплюхте Георги Пеев, че пламен искаше от него да играе на позиция на която не се чувства добре. Май вината не е била неговаа на господин "Лека Нощ". Това което ни куца в играта са бековете, градивен халф и един нападател до Бербатов. Оправят ли тези позиции нещата ще тръгнат. Дано Божинов успее да влезе въвъ форма след дългата си контузия тогава нападението ни ще добие друго измерение.

СинТерор
Контакти:

Re: Не съм си го и помислял

Мнениеот СинТерор » 16 окт 2008 13:17

77153.jpg
Барби, Велизарка, Благоика и компания тръгнали към магазина за вибратори!
(31.61 KиБ) Свален 536 пъти

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2008 13:21

nikolay_ написа:Срещата с Черна Гора бе първата, която не изгледах до край и след 65 мин се отказах да си тровя нервите.Вчера, за пръв път от както гледам футбол ( 16 години ) искам националния ни отбор да загуби и се ядосвам, че грузинците не могат да ни отбелжат гол. Само не мога да разбера защо хвърляте вината върху футболистите? Има много по виновни от тях, че бяха жалки бяха. Първо: некомпетентното ръководството на БФС назначили националния селекционер. За да заемаш ръководни функции в каквато и да е била организация би трябвало да имаш образование, да можеш да управляваш, да вдъхваш респект и да създаваш ред. Второ: треньора, недоразумение на БФС. Човек, който докато говори може да ти свали тестестерона и да те докара до сън. По добре да го използват за лека нощ деца ще пожъне успех. Трето: играчите. Те какво са виновни? Такива са им възможностите. Бербатов, че Бербатов. Какво да направи Бербатов? Да отиде до нашата врата, Гошо Петков да му подаде топката, да премине целия терен и да вкара гол ли? Вчера, мачът с Италия го използваха повече като защитник. не му е работа да се връща до нашето наказателното поле и да прави шпагати и да отнема токите на нападателите. Сам в нападение няма как да стане. Трябва някой друг да заиграе до него. Изсипят топка към него сваля я и после какво? Няма на кого да изведе в атака. Всичко зад него. Имаше едно горе - долу добро центриране към него и това, край. Стилиян Петров и за него все бля бля бля. Сам в полузащита как да играе. Хайде да руши играта на другия отбор, че после и нашата да организара. Няма как да стане. Чавдар Янков докога ще го мъчат като титуляр. В Хановер е залепен за резервната скамейкаи се отлепя за последните 10 - 15 мин да се поразтъпче. Нищо не пречеше да дадат поле за изява на Гъргоров. Не съм го гледал как играе във Франция, но казват, че в момента е във форма. Иван Иванов справи се до някъде, но това не е мястото му за игра. за позицията на която буквално го туриха трябва някой бързонок футболист. Навремето на европейското оплюхте Георги Пеев, че пламен искаше от него да играе на позиция на която не се чувства добре. Май вината не е била неговаа на господин "Лека Нощ". Това което ни куца в играта са бековете, градивен халф и един нападател до Бербатов. Оправят ли тези позиции нещата ще тръгнат. Дано Божинов успее да влезе въвъ форма след дългата си контузия тогава нападението ни ще добие друго измерение.

Съгласен съм, за треньора и играчите....казваш трябват добри бекове, градивен халф, и нападател до Бербатов....ами в една от предните теми предложих....въобще не търся одобрение, или похвали, но тъака ги виждам нещата....като ляв бек, не лошо ще се справи Кристиян Добрев, Мишо Венков ( останал извън групата и в двата мача ) ? ? ? Като десен бек има също доста варианти....Йордан Тодоров, адаша му Минев от Ботев Пд. Сега не знам къде играе Марчо Дафчев, но беше страхотен в Локо Сф. Мечо Телкийски може да игаре като офанзивен халф....нападатели които бележат са: Илиян Мицански, Димитър Макриев....като вариант изглежда и Валери Домовчийски....абе ако някой ми каже че България, няма играчи, и снощните са всичко с което разполагаме ( очаквам такива мнения ) , значи гледа някакъв друг спорт !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 16 окт 2008 13:49

----------------------------Петков
Миланов-------Тунчев-------Топузаков-------------Венков
Д.Телкииски------С.Петров------Янков----------M.Петров
-------------------Домовчииски---------Божинов

Според мен това е наи-дорбия избор. Поне момчетата като Домовчииски и Божинов ще се раздават, а БАРБИ няма място в нац. отбор!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2008 18:49

[quote="СинТерор"]----------------------------Петков
Миланов-------Тунчев-------Топузаков-------------Венков
Д.Телкииски------С.Петров------Янков----------M.Петров
-------------------Домовчииски---------Божинов

Според мен това е наи-дорбия избор. Поне момчетата като Домовчииски и Божинов ще се раздават, а БАРБИ няма място в нац. отбор![/quot

Абсолютно съм ЗА тази единайсеторка....можеби само Чавдар Янков ме съмнява, един Благой Георгиев, като че ли ще свърши повече работа....или някой друг, но задължително да е офанзивен футболист, като Ивелин Попов, или Иван Стоянов от Сливен.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”