Мастер - сателит на ПСФК 919?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tyranta
Контакти:

Re: Мастер - сателит на ПСФК 919?

Мнениеот tyranta » 20 юли 2013 11:12

добре а от твоя страна правилно ли е те да имат дом.мач и вие да отивате пред стадиона и да правите там протеста когато те играят ? това е нормално така ли ? аз ти тои ... няма да направим нищо да речем .. но тези същите дето палиха знамената 1вия кръг на миналия сезон ... тези същите дето биха децата и вземаха шаловете ... или тези същите дето влезнаха да бият охраната в Плевен ... знаем ги всичките .. едни и същи лица са ... те дали нямаше да направят пак някоя поразия ? а точно тези същите пак си ги наглеждайте и внимавайте с тях 3тия кръг ... че както казваш ще ви следят изкъсо ... аз лично ИСКАМ Нефтохимик да играе на ЛАЗУР !!! така че ... да не стане пак ама ние вина нямаме те са неизвестни извършители ...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 юли 2013 11:12

Нефтохимик написа:
tyranta написа:
Bastions написа:Не, ще броим агитките. Там по принцип са истинските фенове.
И нещо не мога да ти хвана смисъла на думите за Светкавица. Да, взели сме 6 човека от там. И какво от тва? Това са трансфери, всеки взима от някъде. В Уотфорд има 5-6 човека от Удинезе. Това прави ли ги Удине Лондон? И за Айтос си се объркал нещо, с лиценза на Вихър играе ПСФКЧ - "отборът на Бургас".

Именно де понеже постоянно повтаряте за Аитос за Черноморец .. и затова те питам ... вие заедно с феновете на Атлетик и Търговише да ви броим освен ? питаш ме на кой съм фен ... на ЦСКА съм фен !!! но в същото време съм роден в Бургас ... това е моя град !!! ходя и на двата отбора на мачовете .. както Нефтохимик така и на Черноморец ... ходя и по гостуванията понякога като имам свободно време защото имам приятели и от двете страни на барикадите ... израстнал съм от 5 годишен по стадионите в момента съм на 27 !!! дал съм 7 години от живота ми по тренировъчните терени и на двата отбора ... ето затова ме боли за БУРГАСКИЯ футбол ... искам да имаме 2 отбора !! да няма дразги .. да няма ама ние сме 20 човека повече .. да няма счупени тоалетни от зелени фенове понеже там играели шараните .. да няма набити деца със сини шалове .. да няма запалени знамена на цаците и т.н и т.н .... никой не печели от това !!! напротив само гониме и малкото останали СЕМКАДЖИИ ... :( толкова ли е трудно ... толкова ли е сложно ... Ето искахте форум .. направиха ви ... Ей Богу ... вие не сте спрели да плювате по Черноморец .. както каза по горе друг колега .. ами сменете му името .. прекръстете го на АЗ мразя Шарана и готово ... :( тотално съм разочарован наистина ... :(

Темата е пусната от човек който не е наш фен ако не знаеш.Ние теми за тях не сме пускали в нашият форум.А кой по кого плюе може да прочетеш смешната им декларация от оня ден.Те това търсят сега да провокират да стане някоя беля недей си боже на дербито и да бягат при Киеяков и кмета да ни гонят от стадиона.Декларацията беше пусната съвсем умишлено и написана в този стил.Не искали провокации,ама всяка втора дума им беше с някакви намеквания и обиди към Нефтохимик и феновете .Това е официалната им позиция ,ето провокацията е налице.

Темата е пусната от някакъв селски провокатор и лаик който е чел през редовете тази статия.Аз никъде не видях в тази статия да пише някой да става сателит на друг.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 юли 2013 11:14

Bastions написа:Не, ще броим агитките. Там по принцип са истинските фенове.
И нещо не мога да ти хвана смисъла на думите за Светкавица. Да, взели сме 6 човека от там. И какво от тва? Това са трансфери, всеки взима от някъде. В Уотфорд има 5-6 човека от Удинезе. Това прави ли ги Удине Лондон?

Лика прилика с пернатите. Да не забравиш да вземеш брояча.
Тези които не са в агитките не са ли истински фенове?
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 20 юли 2013 11:19

tyranta написа:добре а от твоя страна правилно ли е те да имат дом.мач и вие да отивате пред стадиона и да правите там протеста когато те играят ? това е нормално така ли ? аз ти тои ... няма да направим нищо да речем .. но тези същите дето палиха знамената 1вия кръг на миналия сезон ... тези същите дето биха децата и вземаха шаловете ... или тези същите дето влезнаха да бият охраната в Плевен ... знаем ги всичките .. едни и същи лица са ... те дали нямаше да направят пак някоя поразия ? а точно тези същите пак си ги наглеждайте и внимавайте с тях 3тия кръг ... че както казваш ще ви следят изкъсо ... аз лично ИСКАМ Нефтохимик да играе на ЛАЗУР !!! така че ... да не стане пак ама ние вина нямаме те са неизвестни извършители ...

Декларацията беше пусната час-два СЛЕД като официално се разбра,че стадиона е договорен оставаше само да се срещнат и да финализират нещата официално.Тоест протест нямаше да има със или без декларация.Просто му се губеше смисълът.Пък и начина по който беше формулирована беше по-скоро за пред селска седянка отколкото адресирана към кмет.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 20 юли 2013 11:28

виж аз какво ти казвам ти какво ми отговаряш .... вие пак си знаете вашата ... :( още 1 път казвам не ми се иска заради 5-6 човека да изгори както отбора така и нормалните фенове и да немогат да гледат Нефтохимик от Лазур ами да обикалят по Несебър ... :( дано не допуснете да се стигне до там ... и успех през сезона !!!

Bastions

Мнениеот Bastions » 20 юли 2013 11:31

95% от хората, които не са в агитките, ходят или за отбиване на време, или само когато отборът е силен. Манталитетът на българския фен е такъв, че отскача до стадиона само когато клубът е в добро състояние или когато има сеир(примерно гостува Левски или ЦСКА). Извинете ама сме в България, не в Англия, където хората си обичат отбора, независимо от това къде е в класирането.
Ние, феновете на Нефтохимик, сме подкрепяли отбора 7 години по села и паланки. Не сме хиляди, но пък не сме и 50 човека. Сега сме на прага на А група и ще продължим да си правим шоуто. А тази с мащабните проекти и Арените дет щяха да строят, с многото милиони, реклами и "велики адмирали" за треньори като Балъков, така и не отидоха повече от 30-40 човека на гостуване. Просто любовта не се купува с пари. За да няма вражда в Бургас, Черноморец и Нефтохимик трябва да се върнат по местата си. Не стига че ги създадоха върху нашите основи, а сега не спряха да ламтят за наеми и прочие... Как да не ги мразиш?

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 20 юли 2013 11:39

ами аз също съм ЗА Черноморец да се върне в Акациите .. както и по голяма част от феновете на този отбор ... Аз там тренирах в периода 1998-2005 и този стадион смея да твърдя че беше един от наи добрите в България ... голям стадион изцяло в пластмасовите седалки ... Да старо табло но все пак имаше .. много други по това време нямаха ... със писта за лека атлетика и т.н и т.н .. прилични съблекални , 5-6 тренировъчни терена ... всичко което е необходимо ... само че АЛЧНОСТТА на 1 човек направи така враждата да се засили още повече ... изостави там всичко да рухне за да се обезцени и да го прилапа и т.н всички знаем историята ... ДА така е .. НО какво са виновни феновете на Черноморец ? да не би те да са го направили това ? по скоро омразата ви трябва да е насочена към този въпросния човек всички го знаем кой е той .. Каква е моята вина че съм тренирал на тази база и че ходя на мачовете на Черноморец ? каква е вината на тези момчета които си предкрепят отбора със шалове на любимия отбор където и да е той колкото и да са те? затова ви казвам че това е безмислено и по скоро ще изгоните и последните малко останали по стадиона от колкото да ги върнете обратно ... за мене няма нужда от тези спорове , тези караници , тези скандали и панаири ... вие си знаете ...

Bastions

Мнениеот Bastions » 20 юли 2013 11:47

Добре, като фенове, нека насочат усилията си в тази посока, към връщането си на стадион "Черноморец", който в интерес на истината беше доста прилично съоръжение, с една от най-добрите бази в България. Стадионът обаче не се руши от вчера и от днес. Къде бяха те през годините и изразили ли са някакво отношение по въпроса? Дори напротив, създава се впечатление че им е доста комфортно на НАШИЯ стадион, което е наистина жалко.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 20 юли 2013 11:49

sandi74 написа:Tака трябва да е.Бургас си има Черноморец всичко друго е ала-бала и смях от където и да го погледнеш.Успех на акулите през новия шампионат.

Помня едни мачове в Бургас с по 20 000 зрители ;)
Последна промяна от hd29 на 20 юли 2013 11:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 юли 2013 11:53

Bastions написа:95% от хората, които не са в агитките, ходят или за отбиване на време, или само когато отборът е силен. Манталитетът на българския фен е такъв, че отскача до стадиона само когато клубът е в добро състояние или когато има сеир(примерно гостува Левски или ЦСКА). Извинете ама сме в България, не в Англия, където хората си обичат отбора, независимо от това къде е в класирането.
Ние, феновете на Нефтохимик, сме подкрепяли отбора 7 години по села и паланки. Не сме хиляди, но пък не сме и 50 човека. Сега сме на прага на А група и ще продължим да си правим шоуто. А тази с мащабните проекти и Арените дет щяха да строят, с многото милиони, реклами и "велики адмирали" за треньори като Балъков, така и не отидоха повече от 30-40 човека на гостуване. Просто любовта не се купува с пари. За да няма вражда в Бургас, Черноморец и Нефтохимик трябва да се върнат по местата си. Не стига че ги създадоха върху нашите основи, а сега не спряха да ламтят за наеми и прочие... Как да не ги мразиш?

Не вкарвай всички под общ знаменател.Има си хора които си обичат отбора и не им пука дали са първи или последни той е на стадиона.А тези дето ходят само на Левски и ЦСКА ги остави те са цървули дошли не да подкрепят Нефтохимик или Черноморец а да видят грандовете и да викат "селяни умрете"
Тези дето се вързаха на този балон за арени и глупости вече сигурно не стъпват на стадиона и по добре.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Футбол - България”