Гъргоров подписа с ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Re: Гъргоров подписа с ЦСКА

Мнениеот CSKA72 » 18 юли 2013 18:37

nikikolevst написа:Здравейте,

Бадемчето нали имаше оферти от чужбина?
Някой знае ли причаната защо се е отказал от чужбина?
Или може би не са го искали никъде?

..САМО ДА РАЗЯСНЯ ЧЕ БАДЕМА ПОДПИСА ВЧЕРА ПРЕДИ КОНТРОЛАТА,ТАКА ПОНЕ КАЗА КОМЕНТАТОРЧЕТО,ТАКА ЧЕ ТЕМАТА ТРЯБВА ДА Е ОТ ВЧЕРА..ДНЕС ВЕЧЕ Е ПОДПИСАЛ И Милосавлевич.А ПЪК ТОЗИ ДАНИ ПЕЕВ,ИЗОБЩО НЕ Е ЗА НАС,КЪДЕТО ИДЕ ВСЕ ГО ГОНЯТ,ЗНАЧИ НЕ Е ТОЛКОВА ДОБЪР КОЛКОТО БРАТ СИ.A ETO OT ДНЕС.......http://www.sportal.bg/news.php?news=438172

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 18 юли 2013 18:56

warhead написа:
Venko123 написа:
CSKA_1948_ написа:Струва ми се ненужен този. Това леке мисли само за пари и не мисля, че милее за ЦСКА!

Говедо просто.

+1

Говедо ще викаш на майка си ;)

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 18 юли 2013 19:05

Хайде да направим малка рекапитулация.Какъвто и да е Томов ,ако не бе той, в момента нямаше да ни има.И всички тези приказки за "ново начало","изчистване" и подобни бяха вода в мелницата на тези,дето искаха да ни закрият.(Ботев е изключение,но там играят и др.фактори).Не съм казал,че приказката ще има щастлив край,но все пак продължаваме да дишаме.Гледах няколко контроли на нашите само с юноши(почти).И не само сега.Сигурен съм,че сте убедени,че просто няма как да сме конкурентни.Натискът ще е огромен,загубите ще ги съсипят и в крайна сметка-съвсем на дъното и обект на подигравки.А и нека си припомним какво стана от толкова малди и перспективни играчи,които след 2009та ги пратихме в др.клубове? Колко от тях се наложиа? Дотук с младите,кадърните и перспективните.При на практика ликвидирания състав(контролите не са показателни) Стойчо правилно се насочи към опитнои и свободни футболисти.Честно,щях да съм доволен ако бяхме взели Генчев или Сърмов( за опорни халфове.Сега имаме нешош тим,който поне няма да е брашнян чувал,за радост на говедата. Моето предложение:

Ст Колев( Черни)

Фо-Поре....Апата....В.Илиев....Менди

Чочев...(Марсиньо)–...Милисавлевич...може и друг от новите(вкл.Пеев)

Марсиньо(Абушев) ....Гъргоров....Карачанаков

Долапчиев(друг от новите)

Не е лошо,нали? И има не малко българи.да не говорим,че резерви са В.Василев,Крачунов,Грънчов..и още др прилично футболисти.Трябва само време за сработване.

Потребителски аватар
RED 1

Мнениеот RED 1 » 18 юли 2013 19:12

Ето всички с договори , до този момент ! Валентин Илиев (2 години), Апостол Попов (2 години), Християн Кировски (2 години), Николай Дюлгеров (1 година), Емил Гъргоров (3 години), Стоян Колев (1 година), Неманя Милисавлевич (1 година), Джаксън Менди (1 година) и Рангел Абушев (2 години). Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 18 юли 2013 19:57

Можеше да се опитаме да вземем Венци Христов от Берое,Бадема си е на годинки вече.Всичко най-добро му желая иначе :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Футбол - България”