Мнениеот biso62 » 18 юли 2013 19:05
Хайде да направим малка рекапитулация.Какъвто и да е Томов ,ако не бе той, в момента нямаше да ни има.И всички тези приказки за "ново начало","изчистване" и подобни бяха вода в мелницата на тези,дето искаха да ни закрият.(Ботев е изключение,но там играят и др.фактори).Не съм казал,че приказката ще има щастлив край,но все пак продължаваме да дишаме.Гледах няколко контроли на нашите само с юноши(почти).И не само сега.Сигурен съм,че сте убедени,че просто няма как да сме конкурентни.Натискът ще е огромен,загубите ще ги съсипят и в крайна сметка-съвсем на дъното и обект на подигравки.А и нека си припомним какво стана от толкова малди и перспективни играчи,които след 2009та ги пратихме в др.клубове? Колко от тях се наложиа? Дотук с младите,кадърните и перспективните.При на практика ликвидирания състав(контролите не са показателни) Стойчо правилно се насочи към опитнои и свободни футболисти.Честно,щях да съм доволен ако бяхме взели Генчев или Сърмов( за опорни халфове.Сега имаме нешош тим,който поне няма да е брашнян чувал,за радост на говедата. Моето предложение:
Ст Колев( Черни)
Фо-Поре....Апата....В.Илиев....Менди
Чочев...(Марсиньо)–...Милисавлевич...може и друг от новите(вкл.Пеев)
Марсиньо(Абушев) ....Гъргоров....Карачанаков
Долапчиев(друг от новите)
Не е лошо,нали? И има не малко българи.да не говорим,че резерви са В.Василев,Крачунов,Грънчов..и още др прилично футболисти.Трябва само време за сработване.