Гъргоров подписа с ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Гъргоров подписа с ЦСКА

Мнениеот Червени_шампиони » 18 юли 2013 17:53

Ще играе за по-малко от 15 000 лева.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 18 юли 2013 17:56

Ще им помогне

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Мнениеот CSKA72 » 18 юли 2013 18:14

allez_les_blues написа:Тройчо, Бадема, Вальо Илиев...същите стари клоуни, но вече доста поодъртели,поолисели,извадени от нафталина параолимпйци..Аз скърба за ЦЗКА :(

ДОБРЕ ДЕ ТЕБЕ КОЙ ТЕ,НАТИСКА ДА ЗВАНИШ?НЯКОЙ ДА ТИ Е ИСКАЛ МНЕНИЕ?Я МАРШ ОТ ТУК.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 юли 2013 18:14

CSKA_1948_ написа:Струва ми се ненужен този. Това леке мисли само за пари и не мисля, че милее за ЦСКА!

Говедо просто.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 18 юли 2013 18:23

Venko123 написа:
CSKA_1948_ написа:Струва ми се ненужен този. Това леке мисли само за пари и не мисля, че милее за ЦСКА!

Говедо просто.

+1

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Мнениеот CSKA72 » 18 юли 2013 18:23

Venko123 написа:

Говедо просто.

,ЕЕЕ ЩОМ ПОЧНАХМЕ И ПО МЕЖДУ НАС ,ДА СЕ ОБИЖДАМЕ,НИЩО ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА.ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ,НО ЯВНО ИМА И ПРОВОКАТОРИ МЕЖДУ НАС..НЕСТАВА ТАКААА МОМ4ЕЕЕЕ

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 юли 2013 18:25

Отбора ни започва да се попълва с нужните играчи. На всеки беше ясно, че не можем да играем само с младоци, не и ЦСКА. Сега във всяка линия ще имаме по-един сериозен футболист, от който останалите да се учат. Знам, че Бадема играе главно за пари, но е факт, че се е съгласил да остане за много по-малко, отколкото е взимал в Разград. Не съм запознат с качествата Милосавлевич, защото в Лудогорец почти не игра. Дано покаже, че не напразно са го избрали в идеалния отбор на Румънското първенство през 2011г. Вальо Илиев е боец и съм сигурен, че няма да подведе Стойчо. С него защитата ни ще стане бетон. Въпроса е новите играчи по-бързо да се сработят. Дори в началото да загубим някоя точка, след това всичко ще тръгне, както трябва, обеден съм!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 юли 2013 18:27

Ясно е, че Бадема не го искат никъде, но той определено таи някаква плаха надеждица (както и Стойчо), че като се върне в четирибуквието ще си вземе и парите, които му дължат от клуба... :roll: Да, ама не - от дърт комунист като Сашо Апашо да вземеш пари, е все едно да изстискаш вода от камъняците по секторите на "Армията". ;) След някой и друг месец и Бадема, и Тройчо пак ще обърнат джобовете и ще изреват на умряло ... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 юли 2013 18:28

angelofdeath написа:.... Дори в началото да загубим някоя точка, след това всичко ще тръгне, както трябва, обеден съм!

Обеден ли си, защото някои са още от сутринта!?... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 18 юли 2013 18:34

Captain Stottlemeyer написа:Ясно е, че Бадема не го искат никъде, но той определено таи някаква плаха надеждица (както и Стойчо), че като се върне в четирибуквието ще си вземе и парите, които му дължат от клуба... :roll: Да, ама не - от дърт комунист като Сашо Апашо да вземеш пари, е все едно да изстискаш вода от камъняците по секторите на "Армията". ;) След някой и друг месец и Бадема, и Тройчо пак ще обърнат джобовете и ще изреват на умряло ... :lol:

Тъй, тъй, пословичната ви "прозорливост" е проверена във времето...за нищо не става! Лаладжии! И Гонзя щото навсякъде го искаха, все под вимето на Батков се връщаше...глад майка, глад!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Футбол - България”