Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Re: Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Мнениеот omegga megadeath » 11 окт 2009 02:53

love_hurts написа:Не става с тоя треньор ! Аз съм убеден, че Мъри не е гледал един мач на живо на Черно Море, Локо София, Черноморец. Ако беше го направил съм убеден, че от там щеше също да излезне мин 1-2 момчета за националния ! Трябва се викат играчите в най-добра моментна форма ! От ЦСКА се изложиха е сега какво да правиш, да ги обвиним тях е дебилно ! Къде отиде фразата ви рибата миреше откъм главата ...
Не може в такъв мач да прекрояваш изцяло защитата-в този си вид те играят за пръв път!!! Отделно че момчето от ЦСКА се панира-кой не прави грешки? Кво сте скочили всички срещу него? На 21 години е -всеки прави грешки....вие всички тука сте безгрешни в живота,в работата си или на училище? Плюс това мача не беше съдбоносен-кво на класиране ли се надявахте? Загубихме тази квалификация още с Грузия и Ейре-от там нататък доиграваме....ако беше мъж на място,Мъри трябваше още тогава да обновява и подмладява отбора.Сега е късно-натрупа дотук само негативи,сега дали е кадърен треньор или не,тепърва ще доказва ако го оставят да работи.Аре стига сте мрънкали като баби-Левски,ЦСКА......футбола ни е отражение на живота който водим

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 11 окт 2009 03:42

omegga megadeath написа:
love_hurts написа:Не става с тоя треньор ! Аз съм убеден, че Мъри не е гледал един мач на живо на Черно Море, Локо София, Черноморец. Ако беше го направил съм убеден, че от там щеше също да излезне мин 1-2 момчета за националния ! Трябва се викат играчите в най-добра моментна форма ! От ЦСКА се изложиха е сега какво да правиш, да ги обвиним тях е дебилно ! Къде отиде фразата ви рибата миреше откъм главата ...
Не може в такъв мач да прекрояваш изцяло защитата-в този си вид те играят за пръв път!!! Отделно че момчето от ЦСКА се панира-кой не прави грешки? Кво сте скочили всички срещу него? На 21 години е -всеки прави грешки....вие всички тука сте безгрешни в живота,в работата си или на училище? Плюс това мача не беше съдбоносен-кво на класиране ли се надявахте? Загубихме тази квалификация още с Грузия и Ейре-от там нататък доиграваме....ако беше мъж на място,Мъри трябваше още тогава да обновява и подмладява отбора.Сега е късно-натрупа дотук само негативи,сега дали е кадърен треньор или не,тепърва ще доказва ако го оставят да работи.Аре стига сте мрънкали като баби-Левски,ЦСКА......футбола ни е отражение на живота който водим

Приятелче искам да те попитам? нали момчето което е на 21 години беше много отворено и беше казал че няма да играе за младежите защото е прекалено добър ? Е ДОБЪР Е ВИДЯХМЕ ГО ... неможе да си спре топката браво евала на русокосия ГЕИ!!! .... КАКВО ? КЪДЕ Е ДЪЧЕТО ДА ПИТА КЪДЕ СА ПОВИКВАТЕЛНИТЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ "ЗВЕЗДИ" Е ВИДЯ СЕ ЧЕ В ЦЕЦКА СЕ ИГРАЕ 11 В ЗАЩИТА Е СЕКИ РИТА НАПРЕД И КАКВОТО СТАНЕ ! Е НАЛИ ПРЕДИ ЧЕРВЕНИТЕ ЗАПАЛЯНКОВЦИ ПЛАКАХА ЧЕ С ТОМАШИЧ И СТОЯНОВ СМЕ МНОГО ЗЛЕ? Е ЗЛЕ СМЕ ДА АМА С ТЕЗИ 2-ТА И ЯНЕВ СМЕ ------ ТРАГИЧНИ --------------------- И СЕГА КАКВО ИЗВЕДНЪЖ МЪРИ И НАСКО БИЛИ ВИНОВНИ ? ИЗВИНЯВАИТЕ МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ АМА СТЕ ЖАЛКА СГАН ! ВИДЯ СЕ И ВС. РОМА ! ВИДЯ СЕ !

----> СЛАБ ЛЕВСКИ ... СЛАБ НАЦИОНАЛЕН !!!!

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 11 окт 2009 03:56

проблема е в защитата там никога не сме "произвеждали" добри футболисти. През 1993-1996 имахме късмета да имаме що годе добри защитници, но сега трябва там да се набляга в школите!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 11 окт 2009 07:40

omegga megadeath написа:

добре де, срещу кой мач е подходящо да дебютира звездата Иванов, срещу Бразилия, това е Кипър кога ако не сега

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 11 окт 2009 08:33

1974 написа:Приятелче искам да те попитам? нали момчето което е на 21 години беше много отворено и беше казал че няма да играе за младежите защото е прекалено добър ? Е ДОБЪР Е ВИДЯХМЕ ГО ... неможе да си спре топката браво евала на русокосия ГЕИ!!! .... КАКВО ? КЪДЕ Е ДЪЧЕТО ДА ПИТА КЪДЕ СА ПОВИКВАТЕЛНИТЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ "ЗВЕЗДИ" Е ВИДЯ СЕ ЧЕ В ЦЕЦКА СЕ ИГРАЕ 11 В ЗАЩИТА Е СЕКИ РИТА НАПРЕД И КАКВОТО СТАНЕ ! Е НАЛИ ПРЕДИ ЧЕРВЕНИТЕ ЗАПАЛЯНКОВЦИ ПЛАКАХА ЧЕ С ТОМАШИЧ И СТОЯНОВ СМЕ МНОГО ЗЛЕ? Е ЗЛЕ СМЕ ДА АМА С ТЕЗИ 2-ТА И ЯНЕВ СМЕ ------ ТРАГИЧНИ --------------------- И СЕГА КАКВО ИЗВЕДНЪЖ МЪРИ И НАСКО БИЛИ ВИНОВНИ ? ИЗВИНЯВАИТЕ МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ АМА СТЕ ЖАЛКА СГАН ! ВИДЯ СЕ И ВС. РОМА ! ВИДЯ СЕ !

Според мен ти и всички,като теб трябва да млъкнете,защото на тая тема за защитата сте много уязвими.Имам предвид индивидите в защитата на любимият ти отбор.
Ама като плюеш дай и алтернатива!Мила приятелко,виновни са,заедно с техният началник!
Такива наглеци,като тях,няма!!Оня от Хасково пък иска да обичам национала. :) Аз искам да ги любя,бе приятелю!Всички до една...

plamen.p.tanev
Контакти:

Мнениеот plamen.p.tanev » 11 окт 2009 09:55

Боже пази България Стоилов продължава да ни е треньор

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 11 окт 2009 10:44

Боримечката написа:
1974 написа:Приятелче искам да те попитам? нали момчето което е на 21 години беше много отворено и беше казал че няма да играе за младежите защото е прекалено добър ? Е ДОБЪР Е ВИДЯХМЕ ГО ... неможе да си спре топката браво евала на русокосия ГЕИ!!! .... КАКВО ? КЪДЕ Е ДЪЧЕТО ДА ПИТА КЪДЕ СА ПОВИКВАТЕЛНИТЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ "ЗВЕЗДИ" Е ВИДЯ СЕ ЧЕ В ЦЕЦКА СЕ ИГРАЕ 11 В ЗАЩИТА Е СЕКИ РИТА НАПРЕД И КАКВОТО СТАНЕ ! Е НАЛИ ПРЕДИ ЧЕРВЕНИТЕ ЗАПАЛЯНКОВЦИ ПЛАКАХА ЧЕ С ТОМАШИЧ И СТОЯНОВ СМЕ МНОГО ЗЛЕ? Е ЗЛЕ СМЕ ДА АМА С ТЕЗИ 2-ТА И ЯНЕВ СМЕ ------ ТРАГИЧНИ --------------------- И СЕГА КАКВО ИЗВЕДНЪЖ МЪРИ И НАСКО БИЛИ ВИНОВНИ ? ИЗВИНЯВАИТЕ МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ АМА СТЕ ЖАЛКА СГАН ! ВИДЯ СЕ И ВС. РОМА ! ВИДЯ СЕ !

Според мен ти и всички,като теб трябва да млъкнете,защото на тая тема за защитата сте много уязвими.Имам предвид индивидите в защитата на любимият ти отбор.
Ама като плюеш дай и алтернатива!Мила приятелко,виновни са,заедно с техният началник!
Такива наглеци,като тях,няма!!Оня от Хасково пък иска да обичам национала. :) Аз искам да ги любя,бе приятелю!Всички до една...

Стоилов сам си е виновен
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=55&t=25263&st=0&sk=t&sd=a&start=40
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

plamen.p.tanev
Контакти:

Мнениеот plamen.p.tanev » 11 окт 2009 11:49

Съгласен съм трябва треньор чужденец .Вижте волейбола и баскетбола

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 11 окт 2009 13:02

Експерименти във футбола не е лошо да има. Важно е обаче кой ги прави.
Половината реват, че футболистите не ставали. Другата част- треньорът бил зле. Самото понятие "отбор", предполага наличието на обща цел, обща мотивация, единна стратегия, общи усилия и т.н. При това, участниците в "отбора" не са само играчите, но и ръководството. Както се казва - "рибата се вмирисва откъм главата". За мен, повече вина имат Ст.Стоилов, началникът му(Н.Сираков) и другите "отговорни фактори" в частта "Мъжки Национален отбор". Всички видяхме, че отделни играчи показаха безхаберна и безобразна игра(направо ми идваше на счупя телевизора), въпреки че в клубовете си демонстрират други умения. Именно тук е ролята на селекционерите да подберат подходящите играчи на подходящи постове. Експерименти се правят в началото, не в края. От всичките менаджерски игри, ние феновете страдаме. Защото всичките "големи хора" си показват след мача мазните мутри и се обясняват как,видите ли, отборът нещо не бил добре, и да-ние много съжаляваме за загубата, но в България футболистите не стават.
Стават, стават, ама няма кой да им го покаже. Никой не може да ме убеди, че това, което вчера гледах е цвета на българския футбол. Нима няма футболисти, притежаващи качества поне равни на тяхните в Черноморец, Локо Сф, Черно море ? Но дори и да се съберат от националните отбори на половин Европа, пак трябва някой да ги води. Стоилов? Сираков?
За да запазят поне това, което е останало от достойнството им, тези хора сами трябва да абдикират.
Винаги, навсякъде !

f_cska
Контакти:

Мнениеот f_cska » 11 окт 2009 16:04

Не е срамно да си признаеш че нямаш треньори,срамно е Кипър да ни бие като тъпани......Клаус Топмьолер е добър вариант,и никъде не работи сега....ма на синьото БФС с Педераско и Перуката ще се обърка схемата.

Върни се в “Футбол - България”