Бижутера написа:Сега Иван Иванов трябва да бъде причакан на летище София и да му бъде размазана мутрата от бой,след като предаде България![]()
![]()
Бижутерче , що не идеш на летището да се ступате с Ванката , да видим кой кого? Форумен мишок си .

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бижутера написа:Сега Иван Иванов трябва да бъде причакан на летище София и да му бъде размазана мутрата от бой,след като предаде България![]()
![]()
Бижутера написа:ivo1964 написа:Всичките трябва да го отнесат,прав си....в сряда само някой да е посмял да отиде на мача
bucky_barabata написа:Бижутера написа:ivo1964 написа:Всичките трябва да го отнесат,прав си....в сряда само някой да е посмял да отиде на мача
Kво? Да не ми да ме намериш и мен и моята мутра да разбиеш?![]()
![]()
ogi91119 написа:ЕЕЕЕЕЕЕх!!!!Мъка.не мога да ви разбера ВАС -що не вземете да подадете молби за нац.тренер.В тази държава няма един клуб със свестен стадион-ВИЕ господа искате нац. отбор.тук където аз и такива като мен не смеят да заведат децата си на футболен мач-вие искате да има нац. отбор-ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ САМО В ПРИКАЗКИТЕ.
ogi91119 написа:ЕЕЕЕЕЕЕх!!!!Мъка.не мога да ви разбера ВАС -що не вземете да подадете молби за нац.тренер.В тази държава няма един клуб със свестен стадион-ВИЕ господа искате нац. отбор.тук където аз и такива като мен не смеят да заведат децата си на футболен мач-вие искате да има нац. отбор-ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ САМО В ПРИКАЗКИТЕ.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта