Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gil-galad
Контакти:

Re: Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Мнениеот Gil-galad » 10 окт 2009 23:12

sslevski написа:
Gil-galad написа:
pehopeho написа:Толкова и помниш! Иди си вземи пирамем, ако имаш проблем с паметта! А аз доколкото виждам, много ти пречат червените очила!

Червените очила....добре де като не е виновен Мъри кой е виновен...ето докаде ни докара той с правилния футбол....

Я кажи как се става правилния футбол......

Не знам как става с правилния футбол....ама според тебе това дето мъри ги учи правилен футбол ли е....щото според мен правилния футбол не предполага да падаш с 4-1
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 окт 2009 23:13

james написа:
sslevski написа:Стига с това Мъри, Наско Боби ....папата,комшията и т.н. всички те ли са виновни,че някои не могат да си спират топката.....

Да те са виновни защото още в клубовете взимат играчи които си плащат за да играят а после ги правят и национали

Извинявай за въпроса ама ти кой би взел :?: :?: :?: :?:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 10 окт 2009 23:13

djonik написа:Според мен, ние, феновете, имаме най-голяма вина за състоянието на отбора и на футбола изобщо. Вижте 90 процента от мненията - злоба, омраза, някакво скотско състояние. 99 процента от нас не знаят какво е "правилно подреждане на играчите" или "тактическа грамотност", но раздават акъл все едно са били световни шампиони като треньори. Това е пълен абсурд. Мъри е прав, ние не обичаме националния, мразим го. Левскарите мразят цесекарите в него, цесекарите мразят левскарите. Същото важи и за клубовете. Човек се отвращава не от футбола, а от запалянковците. Никъде по света няма такава насадена омраза между феновете, която се пренася и върху отбора. А за насаждането на омраза са виновни медиите. Ето го резултата.
Tочно пък феновете имат най-малка вина....обичаме си националния отбор-не обичаме треньори като Марков,Стоичков и Мъри ,както и съветниците около тях...без значение какви са-левскари или цесекари!! 99% знаят какво е "правилно подреждане" и "тактическа грамотност" а и феновете са в правото си да раздават акъл ,както се изразяваш-Все пак не забравяй че футбола е игра за феновете....

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 окт 2009 23:14

sslevski написа:Стига с това Мъри, Наско Боби ....папата,комшията и т.н. всички те ли са виновни,че някои не могат да си спират топката.....

Ами тяхната работа е да гледат кой може да си спира топката и него да го вземат, а не такива, които не могат. А не след мача да се оправдават.

Far Right
Контакти:

Мнениеот Far Right » 10 окт 2009 23:19

Единственият проблем се нарича Борислав Михайлов,няма място там.ТРЯБВА НОВО БФС,СЪСТАВЕНО ОТ ХОРА,КОИТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ,НЕ ТЕЗИ БЕЗРОДНИЦИ ДА СИ ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА!

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 10 окт 2009 23:20

ivo1964 написа:

Ами тяхната работа е да гледат кой може да си спира топката и него да го вземат, а не такива, които не могат. А не след мача да се оправдават.
Ако не в този, в следващия пак щяха да ни разнищят-поне да опитат с чужденец как ще бъде...абе Крал Ото направи от ония дървета комшиите евро-шампиони! Никой не може да ме убеди че нашите са толкоз некадърни-гледаме ги всяка седмица! Изглеждат ужасно демотивирани,объркани и заспали когато играят в Национала-това е от дълго време така

Mraz
Контакти:

Мнениеот Mraz » 10 окт 2009 23:22

Аз не мога да разбера какви глупости пишете .. нямало играчи .. стадиони и други глупости .. преди да не би да е имало ? Всичко до един класен треньор и то трябва да е италянец според защото имаме две крила в лицето на Благой и Марто, един Митко Бербатов и един Стенли затова просто трябва дисциплина от останалите и играта да се гради около тези играчи .. простия пример е един Пини Гершон .. с един Тодор Стойков и един американец преобрази отбора .. да не би да има и една зала която да става ? или Волейбола един италянец ни извежда до трето място видяхме какво направи с играчи които дори не бяха попадали до сега .. всичко е до дисциплина ! Тези играчи нямат респект от никои ! Една Австралия стига 1/8 финал на световно на което се появява за 2 път и изнася истинска лекция по футбол на всички .. и само измесланата дузпа ги изхвърли .. Видяхме Гуус Хидинк какво направи с този отбор за няколко мача .. Какво да им каже Станимир Стоилов ? Как да ги нахъса ? ... дори не зная дали е ходил на някакъв голям форум ... за мен лично просто трябва да се развържат кесиите за един стойностен треньор и ще се оправи всичко ... !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2009 23:23

sslevski написа:
james написа:

Да те са виновни защото още в клубовете взимат играчи които си плащат за да играят а после ги правят и национали

Извинявай за въпроса ама ти кой би взел :?: :?: :?: :?:

А задължително ли трябва да са играчи на двата софийски отбора, за да са национали?Да не ми кажеш, че за 2 месеца тия, дето бяха в "Сливен", а сега в ЦСКА са израстнали до степен Национален отбор, защото преди това никой не се сещаше за тях... дори и сегашните им поклонници от ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ogi91119
Контакти:

Мнениеот ogi91119 » 10 окт 2009 23:26

Да ВИ питам нещо Господа разбирачи-знаете ли играта ,,HATTRICK''?Aко сте я чували пратете я на БОБИ МИХАИЛОВ.а колкото по темата-тези са футболисти колкото аз съм ВАН БАСТЕН ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 окт 2009 23:27

Сега Иван Иванов трябва да бъде причакан на летище София и да му бъде размазана мутрата от бой,след като предаде България :evil: :evil: :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”