„Петрол” пак налива пари в „Черноморец-Бургас”

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: „Петрол” пак налива пари в „Черноморец-Бургас”

Мнениеот ntodorov » 10 юли 2013 11:59

Многото пари развалят човека/отбора...Аз ще се радвам да имаме толкова пари, колкото са ни нужни да материализираме шампионата до край и да не се
притесняваме колко ще ни има и, кога ще ни няма. Лично аз си мисля, че сумата от 5 млн. лева, които ще идват от Петрол са преувеличени, но и половината от тях биха ни свършили работа или поне биха спрели разпродаването на възлови играчи през 6 месеца.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 10 юли 2013 18:22

Хубаво е да се научите да слагате източници. В случая тази новина е от меридиан мач. :lol: Мисля,че е ясно - ключ за темата.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 10 юли 2013 21:30

orion написа:Хубаво е да се научите да слагате източници. В случая тази новина е от меридиан мач. :lol: Мисля,че е ясно - ключ за темата.

Източника е Черноморски Фар,а ММ са копирали от тях. ;)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 юли 2013 18:09

Орион. Новината е наполовина потвърдена, въпреки отричанията, че няма таквоЗ нящо. Иначе във форума на Черноморец наш колега е дал по-прецизно обяснение относно тези факти. Черноморски фар е първия източник. Сериозна медия. Иначе е добре да сме по-скромнички и за да не разлайваме кучетата докато селото спи. Ако има пари- ще се усети, иначе съм сигурен, че никой никога няма да потвърди наливането на пари в клуба - поне на този етап.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”