Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

levskifan82
Контакти:

Re: Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Мнениеот levskifan82 » 10 окт 2009 22:35

С кои играчи сме се класирали? Само Бербатов, Мартин и Стилиян бяха, ако не се лъжа
viroglav написа:
zlatan написа:ти умник не виждаш ли че немаме ИГРАЧИ ,КОЙ ДА ТРЕНИРА ТРЕНЕРА ОТ ЧУЖБИНА ,МЕН И ТЕБ ЛИ.

Със същите тези играчи се класирахме на предишното ЕП... Това е факт. 8-)

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 10 окт 2009 22:36

Имаше една тема Вярвате ли в чудото е сега вярвате ли стават чудеса :) :) :) Вече не знам на Балканите тука в нашия регион кой можим да бием.... Турция,Румъния,Гърция.... за Сърбия да не говорим :oops: :oops: Албания и там са изложихме.... Черна Гора на първия им официален мач едвам Х направихме остана Македония.... ама и там не е сигурна дали ще можи да гии бийм освен Косово ако направят отбор тях....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 окт 2009 22:37

Стига оправдания с бази и терени!СТИГА!Бразилците се учат на футбол по плажовете и калните улички и са най-добрите.Ние нямаме треньори,не играчи!Имаме корумпирани треньори и ръководители,некомпетентни и некъдърни,но поставени там,за да викат връзкарите като тези мухльовци Стоянов,Николов,Иванов,Минев.Треньора ни е пълен некъдърник,тотален некъдърник.Отбора ни не знае и не може даже да се подреди правилно,щъкаме като мухи без глави.Нужен ни е класен треньор,треньор като Джовани Трапатони например,който класира Ейре през нашия труп.Кипър какви играчи имат пък?Един папардак Михалис Константину на 35 години дето някога беше лидер на Панатинайкос,това им е играча,нищо друго,но поне се подреждат правилно на терена и ни попиляха.Българското треньорсто е бездарно и некъдърно.Ние сме просто смешници.Трябва ни помощ отвън,трябва да ни учат като първолаци.Както Русия бяха смешни преди да отидат холандците Адвокаат на клубно ниво и Хидинк на Национално-сега са супер,нищо,че паднаха от Германия-те просто ги попиляха и ще се калсират на Световно.Имаме нужда от спешна помощ от кадърни специалисти,които да сменят българските некъдърници даже във всеки клуб в България.Но не сръбски евтинджос боклуци,а да дадем пари на холандци,испанци и т.н.,да стане държавна политика да привлечем специалисти от реномирани страни да ни научат,защото както казах-вече сме направо жалки и смешни.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 окт 2009 22:39

levskifan82 написа:С кои играчи сме се класирали? Само Бербатов, Мартин и Стилиян бяха, ако не се лъжа
viroglav написа:
zlatan написа:ти умник не виждаш ли че немаме ИГРАЧИ ,КОЙ ДА ТРЕНИРА ТРЕНЕРА ОТ ЧУЖБИНА ,МЕН И ТЕБ ЛИ.

Със същите тези играчи се класирахме на предишното ЕП... Това е факт. 8-)

Напротив, това е девети мач от квалификацийте. В останалите осем играха 90% от тогавашните национали.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 10 окт 2009 22:41

Не ми се мисли след 2-3 години като Бербатов, Ст.Петров и М.Петров се откажат.....

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 окт 2009 22:41

Ся като ни бият и Грузия насред София с разлика....и пак ще има "аз съм свикнал с феновете".....не нападам никой отбор но треньор който е бил бит 2 пъти от БАТЕ не може да е треньор повече-трябва да му отнемат лиценза...камоли национален треньор...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 окт 2009 22:41

velez написа:Не ми се мисли след 2-3 години като Бербатов, Ст.Петров и М.Петров се откажат.....

Аз се възхищавам особено на Берабатов за нервите които има и за това че още не им е теглил една каруцарска и не се е отказал...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 окт 2009 22:44

palante написа:Имаше една тема Вярвате ли в чудото е сега вярвате ли стават чудеса :) :) :) Вече не знам на Балканите тука в нашия регион кой можим да бием.... Турция,Румъния,Гърция.... за Сърбия да не говорим :oops: :oops: Албания и там са изложихме.... Черна Гора на първия им официален мач едвам Х направихме остана Македония.... ама и там не е сигурна дали ще можи да гии бийм освен Косово ако направят отбор тях....

Вече може само шамари да си бием - Боби на Мъри, Наско на Цанко, Лечков на себе си. Съжалявам Бербатов, Стенли и Иванков - те не заслужават такова унижение. Когато в един отбор най-добрият е вратаря, централният нападател играе от врата до врата, а опорният халф трябва да връзва играта, резултата е ясен - 4:1. Иванов май се е взел доста на сериозно, а и цялата ни защита беше като комедийна циркова трупа.

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 10 окт 2009 22:47

И на Евро квалификацийте ще сме аут,ако мъри,сираков и перуци не се махат..
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 10 окт 2009 22:47

ivo1964 написа:Един чех изобрази България като кенеф на картата на Европа... И ние веднага му се разсърдихме и искахме да го обявим за персона "нон грата". `Айде сега и малко факти: имаме ли мутри - имаме; те (мутрите) имат ли власт - много; нямаме ли магистрали - нямаме; политиците ни корумпирани ли са - да; престъпници ли управляват футбола - да; иска ли някой да играе футболни контроли с нас - не; имаме ли поне 1,2 или 3 читави стадиона - не; национална черта ли е нихилизма - да; има ли до нашия казан "постови" дявол - не; и т.н. и т.н. .... Е как да не ни изтипосат като кенеф?! Мисля, че Турция би трябвало да се обиди, защото някои казват, че това било турски кенеф. Може и така да е, но смръднята в него си е нашенска.

Браво! Респект! ;)
Когато си прост, то е завинаги!

Върни се в “Футбол - България”