Данчо Тодоров и Кривия в Националния???????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Svilen
Контакти:

Re: Данчо Тодоров и Кривия в Националния???????

Мнениеот Svilen » 16 окт 2008 09:43

мина времето и на двамата според мен...
Кривия ми е любимец още от Марица, но човека е на 35, сам си каза когато му се игреше не го искаха, сега като вече го канят не издържа по цял мач...
Тодоров, май бързо забравихте Тулуза? Не е стабилен играч, прави грешки, няма физика, едно към едно с Миланов, оня поне е по-млад, пък и тези два мача, горе-долу се справи... (на фона на другите)
играчи които забравяме:
Телкийски, Илиян Стоянов, Топузаков, Макриев(щом не можем да вкарваме голове), не знам как е напоследък Янев, но двамата с Гъргоров според мен са далеч по-креативни от Янков, Попов (този въобще футболитс ли е???) и след вчера Вили дузпата(толкова псувни отнесе от мен, че още му горят ушите).

бтв: видях че плювате Хичо, недейте, той поне има някаква разнообразна мисъл в играта, че вече е на 21 и е далеч от класата на един Йоветич (който е 18) е друго, но поне има някакъв шанс, дано поне не стане и с него вечната надежда...
най-смешното е че двамата млади футболисти, които сам гледал в нашето първенство и ми харесват дори не са българи - Жоазиньо и Зизов...

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 16 окт 2008 09:47

cskaole написа:
nostradamus написа:А БЕ НАПРАВО ЦЕЛИЯ ОТБОР НА ЦЕЦА ДА ВЗЕМАТ,НАЧЕЛО С МИТКО АНГЕЛОВ-ОДОДЖИ

Като ти гледам аватара, май си толкова умен, колкото и красив. А кой да вземат в националния, бе тъпоумнико? хичо ли или пък или сърмов, или минев, или гонзо? Ебати смешника си. Като изкарате поне някой качествен от вашето отборче, тогава можеш да говориш. Сега си трай там в обора и не осирай пейзажа с говеждите си лайна.

БРАВО БРАВО,ДОБРЕ РАЗСЪЖДАВАШ-ГРОЗЕН-ТЪП-КРАСИВ-УМЕН.
Батков вън!

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 16 окт 2008 10:06

И двамата трябва да са в националния,най-малкото че играят с хъс и сърце,особено кривия.Със сигурност ще са мотивирани повече от всички пионки дето играха снощи
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 16 окт 2008 10:15

Без делене на цесекари и левкари, и въпреки, че съм от ЦСКА, смятам, че който и да влезе на мястото на почти всички легионери ще е по-добре.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Върни се в “Футбол - България”