viali69 написа:БСП не се меси във футбола. Във футбола се месеше Бойко Борисов, който избираше спонсори на отборите, назначаваше ръководства, разполагаше със стадиони и спортни имоти като с бащиния и дори решаваше кой да стане шампион.
БСП просто са изразили безпокойство от състоянието на един от най-популярните футболни клубове у нас - този на ЦСКА.
От закриването и затриването на ЦСКА няма полза никой ! Губи българският футбол. Губят феновете. Губи дори вечният съперник Левски.
ЦСКА трябва да бъде спасен !
Плащаш и им покриваш дълговете, и ги спасявай не ми пречи. Но без държавна помощ. Не е нормално хора с 500-600 лева да спасяват футболен клуб, който и да е, чийто футболисти взимат заплати по 10 000 евро. Не ми обяснавай кой губел, футболът е и бизнес, когато някой не може да си управлява бизнеса го продава, или наема мениджър да го управлява.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?