Вобще не ми се спори на тема Червено-синьо след тоя мач.
Искам само да те попитам.
Съжалявам ако греша но на *ефски капитан е Петков,нали?
Защо за него не важи това което каза за Бербо,за мачовете...знаеш за кои мачове?
Защо там той е единствения невинен,а тук капитана е най-виновен?
Не е ли това истина,при познатата ни рецепта "изкривяване на факти и пръсти към изгодното"?
Само това ми отговори.
Това за завитта от съотборниците му би било много тъжно ако е истина и не ми е минавало през главата. Ако го има тоя вариянт,то те трябва да бъдат изгонени доживот от отбора.
Струва ми се малко тъпо обаче,да не мислят за България и играта а за Бербо и как да му пречат.
Избиите си комплексите тук!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Избиите си комплексите тук!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
П.С.
Въпроса е към forever_blue
Въпроса е към forever_blue
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
как било ******** на грузински?? - Изодзадзе 

СинТерор написа:vlado_vdv написа:П.С.
Син Терор !
Ако и тук постнеш тая идиотска снимка,ще се отприщя на псувни(което не ми е присъщо)
Много ме издразни с идиотската си шега.
Ти не си Българин а Турчин или Арабин.
Мисли малко преди да правиш нещо бе пикльо.
Аман от комплексирани уефффскарчета.
Пък после що се е....ме с Трактор-БАТЕ и Кака Жилина.
еи ******** долен не смеи да ми казваш турчин или арабин, защото ако такъв има до мене ще го изкормя, но това е истината Барби не иска повече да се раздава! И пак ти казвам не ме обиждаи, защото всички видяха кои играе и кои не ! Добре че беше Гошо Петков!!!!!!!
Ако не беше петков....бла,бла,бла.......Нямаме халфова линия вие уж се правите на олеми разбирачи на тази игра и не го проумяхте мамка му.Как може да кажеш че Берба беше слаб като не е отправил удар?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Пламен Марков правилно каза "На които не му се играе за нац. отбор да ми го каже в очите".
Но Бербо е ***** и няма смелост да говори в очите на хората! Той само се изнизва като пръдня из гащи.
Но Бербо е ***** и няма смелост да говори в очите на хората! Той само се изнизва като пръдня из гащи.
ehe bravo na razbira4a
nie tva ne go znaehme. Kvi sa tiq nashite poluzashtitnici:
1.Edin sprintior ot Manchester City,koito ne znae dali e lekoatlet ili futbolist
2.Edin rijav ot Aston Villa,postoqnno nacupen
3.Edin ushat ot Hanover 96,koito sus slabata si igra sa na 13mqsto v germania
4.Edin perni4anin ot Metalursg,koito sa lideri v Ukraina
5.I edin pleyboy ot stoli4niq Slaviq
BTW. Cqlata halfova liniq na gruziq igrae v mestnoto parvenstvo,koeot daje mai nqma prava za u4astiev v uefa.Ne sa vinovni igra4ite,a treniora koito nemoje da gi nakara da igraqt

1.Edin sprintior ot Manchester City,koito ne znae dali e lekoatlet ili futbolist
2.Edin rijav ot Aston Villa,postoqnno nacupen
3.Edin ushat ot Hanover 96,koito sus slabata si igra sa na 13mqsto v germania
4.Edin perni4anin ot Metalursg,koito sa lideri v Ukraina
5.I edin pleyboy ot stoli4niq Slaviq

BTW. Cqlata halfova liniq na gruziq igrae v mestnoto parvenstvo,koeot daje mai nqma prava za u4astiev v uefa.Ne sa vinovni igra4ite,a treniora koito nemoje da gi nakara da igraqt

Е ти познаваш ли го лично че правиш заключения.
За СинТерор:брато не ти прави чест така да се нахвърляш само с/у един футболист,разбирам че имаш мнение и го изразяваш но мисля че не е правилно.Ясно че Берба не е това което беше за националния но да кажеш че не дал нещо за БГ е неправилно.Все едно да не се признават титлите спечелени преди години.А ако си забелязал от 2/3 години нивото като цяло на футбола ни и на нац спада все повече и това няма как да не се отрази и на него.Пак казвам че и аз не харесвам играта му в близките мачове но не е виновен само тои.
Осн Вина е на треньора-тои мотивира,тои селектира ,тои дава указанията.Щом Пини успя с тоя слаб отбор да направи нещо значи и при футбола може.
За СинТерор:брато не ти прави чест така да се нахвърляш само с/у един футболист,разбирам че имаш мнение и го изразяваш но мисля че не е правилно.Ясно че Берба не е това което беше за националния но да кажеш че не дал нещо за БГ е неправилно.Все едно да не се признават титлите спечелени преди години.А ако си забелязал от 2/3 години нивото като цяло на футбола ни и на нац спада все повече и това няма как да не се отрази и на него.Пак казвам че и аз не харесвам играта му в близките мачове но не е виновен само тои.
Осн Вина е на треньора-тои мотивира,тои селектира ,тои дава указанията.Щом Пини успя с тоя слаб отбор да направи нещо значи и при футбола може.
страхливото лайно Марков определено трябваше да изброи имената на тези играчи, а не сега да дава повод разни смотаняци да плюят Бербатов, защото в този списък нямаше да фигурира неговото име!
незнам к'во сте гледали последните мачове, но определено на Бербо му понамаля косата от нерви и мъки да направи една свястна атака за отбора. ако не му се играеше едва ли щеше да се мъчи толкова!
а това че се разхожда по терена, не е нищо ново, такъв му е стила на игра без топка. така играе и в клубния си отбор, така играе и в националния. лично му гледам мачовете последните близо 3 години и затова ви казвам че играе една и съща игра, не се пести за националния.
лошото в случая е че като отбор нашите са твърде зле!
според мен вината си е в ръководството от БФС и евтиния послушен треньор, който сложиха!
как Грузия може да си позволи Топмьолер и Купер, а ние неможем!?!
незнам к'во сте гледали последните мачове, но определено на Бербо му понамаля косата от нерви и мъки да направи една свястна атака за отбора. ако не му се играеше едва ли щеше да се мъчи толкова!
а това че се разхожда по терена, не е нищо ново, такъв му е стила на игра без топка. така играе и в клубния си отбор, така играе и в националния. лично му гледам мачовете последните близо 3 години и затова ви казвам че играе една и съща игра, не се пести за националния.
лошото в случая е че като отбор нашите са твърде зле!
според мен вината си е в ръководството от БФС и евтиния послушен треньор, който сложиха!
как Грузия може да си позволи Топмьолер и Купер, а ние неможем!?!

Трябва да останат повечко пари за перуки, аудита, цици на разни разпоретини...трее си хайлайф нема как.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Ei СинТерор ti si edin kompleksiran mazen rqzan pederas! Za go6o petkov sum suglasen 4e ni spasi ma kvo psuva6 berbo beee ?!?! Toi kvo iska6 da igrae kat za6titnik half napadatel vratar i trenior li? Vij halfovete ! Velikiq Stanislav Angelov,Stilian,Blago ni6to ne igraha! na6te ne minavaha centura kvo da naprai berbatov? Nikoi ne mu pomaga toi kvo sam li da si igrae?! Slaba igra slab otbor i vinoven e Plamen Markov! A kolkoto do СинТерор, tvoq otbor svur6i kato gost 0:0 s Estoniq !!
Върни се в “Футбол - България”