BIG BALLS /или Гошо Вратарчето-Мъж на Годината
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
BIG BALLS /или Гошо Вратарчето-Мъж на Годината
Какво означава понятието Big Balls: буквален превод - големи топки.Също така това е популярна песен на AC/DC.В разговорният английски се използува,когато казваш за някой,че е куражлия,смел човек,непукист / в добрия смисъл/.Това важи с пълна сила за Гошо Петков!!! В родният ни език "Big Balls" означава само едно - ПЪЛЕН ТАШАК!!!- това важи за всички останали от Националният ни отбор,воглаве с треньора!!!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Re: BIG BALLS /или Гошо Вратарчето-Мъж на Годината
Прав си Локо.
Само дето всички си го знаем за Големия ташак, дето цари у нас.
Проблемът е в тези дето се водят шефове на Гошо Вратарчето и шефове изобщо на спорта в БГ. Щото такива смешки като Ивелин Попов и Живко Миланов са в отбора, заради такива като тях.
Само дето всички си го знаем за Големия ташак, дето цари у нас.
Проблемът е в тези дето се водят шефове на Гошо Вратарчето и шефове изобщо на спорта в БГ. Щото такива смешки като Ивелин Попов и Живко Миланов са в отбора, заради такива като тях.
-
- Контакти:
dobre 4e ivankov se kontuzil ina4e neznam
Ама , пичове,може ли цял мач НИЩО да не направят...Тва не е истина!!! Ебати заеби!!!
- vinagi~s~vas
- Контакти:
No comment......аз съм като втрещен след този невероятен мач на лъвченцата ни,според мен 2008 година е най-слабата за футболът у нас от много години насам!
vinagi~s~vas написа:No comment......аз съм като втрещен след този невероятен мач на лъвченцата ни,според мен 2008 година е най-слабата за футболът у нас от много години насам!
Добре де,майна...Къде сме тръгнали и има ли смисъл?! Такова усещане имах преди време,след мача с Албания...Как се прибрах тогава от стадиона - аз си знам...Тъпо,тъпо,тъпо...
Абсолютно нормално мачле с Грузия на нашите така наречени национали!!!При тази невероятна пародия във футбола ни и в държавата ни по логично от това няма!Срамни балерини!
Единственото добро нещо е ,че имахме късмет, та не загубихме катастрофално. 

Върни се в “Футбол - България”