Нефтохимик се разпада, остана с 12 местни играчи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Нефтохимик се разпада, остана с 12 местни играчи

Мнениеот dunavfc » 29 юни 2013 00:51

pas написа:
dunavfc написа:Аз се чудя,къде в крайна сметка са феновете на Нефтохимик и защо остават да се случва тази гавра с отбора им ? Това е Нефтохимик,не е Берковица,нито Ботев Козлодуй !

Тук сме. Къде да си изразя недоволството?! Собствениците ги няма. Никой не ги е виждал скоро. На мачове не идват. На тренировки не идват. По лагери още по-малко. Стадиона ни го взеха отдавна. Събираме се и..? Че тези собственици ги нямаше когато взехме купата за първенец на "Б" група, нямаше ги когато влязохме, няма ги никакви. Пролетта имаше недоволство в отбора, имаше неплатени заплати, техническото ръководство и феновете потушиха конфликта и всички стиснаха зъби в името на голявата цел. През цялото това време момчетата с акциите бяха в чужбина. Хайде кажи ми от кой да търся сметка и как да протестирам?

Спокойно могат да се срещнат на някой остров и да си прехвърлят собствености. Дотам сме докарани. Какво да направят феновете и как да спрат едни бознесмени с манталитет на квартални далавераджии да си правят игрите?

Писах и по друга тема - в ЦСКА поне си виждат гърнетата, ние не сме видяли очите на тези хора.

Наистина, посъветвай ме, какво да направя? Общината помагаше, дадоха голяма сума пари за отбора, там хората не са виновни. И да излезем на протест там, какво да направят и те? Абсурд след абсурд. Щом отбори могат да се местят като лист хартия, щом всичко може да се случва по телефона, тогава на тази игра фенове не и трябват.

Наистина не съм запознат в детайли,но все си мисля,че е хубаво,ако трябва да се осъществят срещи с кметът,който е изключителен човек и мисля,че може да помогне в някаква степен.Ако собствениците нямат възможност да издържат отбора,нека община Бургас да поеме в някаква степен бюджетът и да се търсят сериозни фирми от околността. Ако наистина не идват на мачове и тренировки,наистина е трудно за каквито и да е било действия.
Според мен,наистина просто трябва да се търси контакт с кметът ;)

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 29 юни 2013 00:56

sandi.74 написа:Отлична новина.
Така им се пада щом се дупят на ЦСКА и те заедно с тях към аматьорите 8-)

Кратко точно и ясно! ;)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 29 юни 2013 01:01

dodo7271 написа:Нещо не мога да разбера. Бургас е сред най-богатите градове в България - рафинерии, туризъм, пристанища. Как пък не се намери един, който да извади пари за Нефтохимик, пък и за Черноморец?. Издръжката на един от двата отбора са сигурно 5 процента от месечния оборот на братя Диневи, примерно. Апропо, това важи и за Пловдив. В Топ 10 на богаташите в България, сигурно 6 са от Пловдив. Обаче пари за спорт не дават.

И "Zagorka" може да вкара Берое в групите на ШЛ , ако реши , ама ...

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 29 юни 2013 01:04

pas написа:
dunavfc написа:Аз се чудя,къде в крайна сметка са феновете на Нефтохимик и защо остават да се случва тази гавра с отбора им ? Това е Нефтохимик,не е Берковица,нито Ботев Козлодуй !

Тук сме. Къде да си изразя недоволството?! Собствениците ги няма. Никой не ги е виждал скоро. На мачове не идват. На тренировки не идват. По лагери още по-малко. Стадиона ни го взеха отдавна. Събираме се и..? Че тези собственици ги нямаше когато взехме купата за първенец на "Б" група, нямаше ги когато влязохме, няма ги никакви. Пролетта имаше недоволство в отбора, имаше неплатени заплати, техническото ръководство и феновете потушиха конфликта и всички стиснаха зъби в името на голявата цел. През цялото това време момчетата с акциите бяха в чужбина. Хайде кажи ми от кой да търся сметка и как да протестирам?

Спокойно могат да се срещнат на някой остров и да си прехвърлят собствености. Дотам сме докарани. Какво да направят феновете и как да спрат едни бознесмени с манталитет на квартални далавераджии да си правят игрите?

Писах и по друга тема - в ЦСКА поне си виждат гърнетата, ние не сме видяли очите на тези хора.

Наистина, посъветвай ме, какво да направя? Общината помагаше, дадоха голяма сума пари за отбора, там хората не са виновни. И да излезем на протест там, какво да направят и те? Абсурд след абсурд. Щом отбори могат да се местят като лист хартия, щом всичко може да се случва по телефона, тогава на тази игра фенове не и трябват.

DAS KAPITAL MEINE FREUNDE!

Разказаха играта на родния футбол. През 1999 година направиха ГНУСНА ПРИВАТИЗАЦИЯ на ЧИСТИТЕ и ИСТОРИЧЕСКИ футболни клубове. Направо ги УБИХА, само и само да създадат тези днешни АД-ИЗРОДИ! Днес всичко е омърсено, вият като вълци, давят се един друг, който отслабне, другите вълци го разкъсват. Нас ни разкъсаха преди години, днес разкъсват чорбата, утре ще са другите...
Нафтата нямали пари за А група...ами Любимец имат ли? Ами Пирин ГД? Вие давате ли си сметка, че "А" група се превърна в ГНУСНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА КЛОАКА, където силните животни изяждат по-слабите...Радостни ли сте от тази действителност? Ами вашето "животно" като остарее и другите вълци го наобиколят и го разкъсат...какво ще правите?

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 29 юни 2013 01:06

groti написа:Това нарочно обединение ако стане ще е престъпление с прямо БГ футбола,Нафтата и ЦСКА. Ако някой от феновете на ЦСКА още не е разбрал лиценз не се купува или продава. Днес някой от шефовете в ЦСКА каза,че това просто е преименуване и преместване на отбора. Тоест Нефтохимик се мести от Бургас в София и вече ще се казва ЦСКА 1923 . Титли,купи и история мечтайте. Левски автоматично става най-успешния български отбор. Не знам защо искат да съсипят още един отбор за да създадат една лъжа,която е вредна за всички

Значи само по този начин може да станете най-успелия български клуб-закриване на ЦСКА :lol: Каквото ще става, то няма да зависи от феновете, така че си спести тирадите. Нефтохимик и те в момента са на нашия хал...подръка ще ходим надолу :(

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 29 юни 2013 01:08

dunavfc написа: Наистина не съм запознат в детайли,но все си мисля,че е хубаво,ако трябва да се осъществят срещи с кметът,който е изключителен човек и мисля,че може да помогне в някаква степен.Ако собствениците нямат възможност да издържат отбора,нека община Бургас да поеме в някаква степен бюджетът и да се търсят сериозни фирми от околността. Ако наистина не идват на мачове и тренировки,наистина е трудно за каквито и да е било действия.

Ами точно това правим. Кмета е обещал помощ, като разбира се милиони не може да изкара. Но каквото е обещано ще се получи, като суми. Съдейства и за срещи с Лукойл, но там развитие се очаква чак септември. Феновете намериха и други спонсори, хора, които наистина милеят за отбора.

Обаче, собствениците на акции искат да си изтъргуват позицията. Пари не им се дават, те искат да взимат. Няма ги за срещи или преговори. Те си преговарят някъде за техните си суми. А никой нормален човек няма да се ангажира с подобен отбор, който се управлява аматьорски и се опитват да го прададат.

Трябва да призная, че и на мен последната ми надежда е в кмета ни, който направи наистина много за отбора. Истината е, обаче, че ако родните мутро-милионери се договорят, трудно можеш да ги спреш.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 29 юни 2013 01:13

ShooterMan написа:Струва ми се,че изкувствено бутат Нафтата към невъзможността да стартират!Така да принудят един вид БФС да позволи на ЦСКА да извърши ГАВРА с футбола и поредното си БЕЗЗАКОНИЕ!!!Ето я,ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА на комунистическия клуб с българския футбол-Нефтохимик!След като унищожиха Пирин,Ботев Пд и почти удавиха Черноморец,сега опитват да убият и Нефтохимик.Колко още ЖЕРТВИ трябва да има на комунистическите главорези?Толкова ли не може футболния ВАМПИР да бъде низгвергнат и натикан в Б окръжна група и да се свърши с тези издевателства над всички останали?

мини на по-слаби лекарства,лекувай се тебе 100% те е изнасил.л ЦСКА-р ,няма такава злоба!И снимката ти е с юношата на комунистическия клуб бал.к такъв! :x

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 29 юни 2013 01:16

pas написа:
dunavfc написа: Наистина не съм запознат в детайли,но все си мисля,че е хубаво,ако трябва да се осъществят срещи с кметът,който е изключителен човек и мисля,че може да помогне в някаква степен.Ако собствениците нямат възможност да издържат отбора,нека община Бургас да поеме в някаква степен бюджетът и да се търсят сериозни фирми от околността. Ако наистина не идват на мачове и тренировки,наистина е трудно за каквито и да е било действия.

Ами точно това правим. Кмета е обещал помощ, като разбира се милиони не може да изкара. Но каквото е обещано ще се получи, като суми. Съдейства и за срещи с Лукойл, но там развитие се очаква чак септември. Феновете намериха и други спонсори, хора, които наистина милеят за отбора.

Обаче, собствениците на акции искат да си изтъргуват позицията. Пари не им се дават, те искат да взимат. Няма ги за срещи или преговори. Те си преговарят някъде за техните си суми. А никой нормален човек няма да се ангажира с подобен отбор, който се управлява аматьорски и се опитват да го прададат.

Трябва да призная, че и на мен последната ми надежда е в кмета ни, който направи наистина много за отбора. Истината е, обаче, че ако родните мутро-милионери се договорят, трудно можеш да ги спреш.

Какво ще направиш? Клубът на който си привърженик е ЧАСТНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО. Неговият собственик ще прави каквото си иска. Ако иска, може да го закара и на луната. Закона му го разрешава.
Ако утре Цветан Василев реши да премести нашия клуб в София, или...Перник...ми ние какво можем да направим. Да му палим колата, като Митьо Селския ли? Е, да де ама Цветан Василев рядко се вясва в Пловдив...
Нали сега всички разбираме, каква гнусотия са тези акционерни дружества!?!?

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 29 юни 2013 01:18

groti написа:Това нарочно обединение ако стане ще е престъпление с прямо БГ футбола,Нафтата и ЦСКА. Ако някой от феновете на ЦСКА още не е разбрал лиценз не се купува или продава. Днес някой от шефовете в ЦСКА каза,че това просто е преименуване и преместване на отбора. Тоест Нефтохимик се мести от Бургас в София и вече ще се казва ЦСКА 1923 . Титли,купи и история мечтайте. Левски автоматично става най-успешния български отбор. Не знам защо искат да съсипят още един отбор за да създадат една лъжа,която е вредна за всички

идеята им е като изчистят това ад титаните да го влеят в тоя ЦСКА 1923,който ще направят с нафтата,за да си запазят всичко,само на вас ли не ви стана ясен тоя фарс!Както и продаването на футболистите им всичко е таш.к работа,титаните пак ще се измъкнат сухи!Това обяснява днеска и оня набедения за директор Г.Павлов,ама вие си четете само вашите мнения във форума и с интриги се занимавате само тука!

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 29 юни 2013 01:22

buenavista написа:
pas написа:

Какво ще направиш? Клубът на който си привърженик е ЧАСТНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО. Неговият собственик ще прави каквото си иска. Ако иска, може да го закара и на луната. Закона му го разрешава.
Ако утре Цветан Василев реши да премести нашия клуб в София, или...Перник...ми ние какво можем да направим. Да му палим колата, като Митьо Селския ли? Е, да де ама Цветан Василев рядко се вясва в Пловдив...
Нали сега всички разбираме, каква гнусотия са тези акционерни дружества!?!?

Това е в цял свят човек!Ако Абрамович остави Челси няма ли да е същото???Ще търсят пак някоя фирма или олигарх и т.н.!
П.С. Иначе си абсолютно прав!Просто сме малка и бедна държава и привържениците даже и да искат не могат да си позволя да купят акции на въпросните АД-а,или са малко тези които могат.автоматично това ги прави безгласни букви!Има само две изключения Барса РЕАЛ!!!!

Върни се в “Футбол - България”