pas написа:dunavfc написа:Аз се чудя,къде в крайна сметка са феновете на Нефтохимик и защо остават да се случва тази гавра с отбора им ? Това е Нефтохимик,не е Берковица,нито Ботев Козлодуй !
Тук сме. Къде да си изразя недоволството?! Собствениците ги няма. Никой не ги е виждал скоро. На мачове не идват. На тренировки не идват. По лагери още по-малко. Стадиона ни го взеха отдавна. Събираме се и..? Че тези собственици ги нямаше когато взехме купата за първенец на "Б" група, нямаше ги когато влязохме, няма ги никакви. Пролетта имаше недоволство в отбора, имаше неплатени заплати, техническото ръководство и феновете потушиха конфликта и всички стиснаха зъби в името на голявата цел. През цялото това време момчетата с акциите бяха в чужбина. Хайде кажи ми от кой да търся сметка и как да протестирам?
Спокойно могат да се срещнат на някой остров и да си прехвърлят собствености. Дотам сме докарани. Какво да направят феновете и как да спрат едни бознесмени с манталитет на квартални далавераджии да си правят игрите?
Писах и по друга тема - в ЦСКА поне си виждат гърнетата, ние не сме видяли очите на тези хора.
Наистина, посъветвай ме, какво да направя? Общината помагаше, дадоха голяма сума пари за отбора, там хората не са виновни. И да излезем на протест там, какво да направят и те? Абсурд след абсурд. Щом отбори могат да се местят като лист хартия, щом всичко може да се случва по телефона, тогава на тази игра фенове не и трябват.
Наистина не съм запознат в детайли,но все си мисля,че е хубаво,ако трябва да се осъществят срещи с кметът,който е изключителен човек и мисля,че може да помогне в някаква степен.Ако собствениците нямат възможност да издържат отбора,нека община Бургас да поеме в някаква степен бюджетът и да се търсят сериозни фирми от околността. Ако наистина не идват на мачове и тренировки,наистина е трудно за каквито и да е било действия.
Според мен,наистина просто трябва да се търси контакт с кметът