Стоичков: Фалирайте България, да почнем начисто
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стоичков: Фалирайте България, да почнем начисто
nasko75,колкото и да е жалко,държавата ни е пълна с малоумници като теб.A може би още по жалкото е,че си на почти 40 години.Успех на твоята държава,може спокойно да си капитан на националния и отбор по тъпотия
karuzzo написа:nasko75,колкото и да е жалко,държавата ни е пълна с малоумници като теб.A може би още по жалкото е,че си на почти 40 години
ами дано да има "гении" като тебе, които ще решат всички проблеми на един път...единственото, което трябва да направиш, е да се самоиздигнеш за президент, а аз ще ти стана агитка. ОК ли си? или ако искаш, избери си друг пост...хубавото е, че има "не-малоумници" като тебе. доволен ли си??? Щастлив ли си? ебахти помияра хахахха
nasko75 написа:karuzzo написа:nasko75,колкото и да е жалко,държавата ни е пълна с малоумници като теб.A може би още по жалкото е,че си на почти 40 години
ами дано да има "гении" като тебе, които ще решат всички проблеми на един път...единственото, което трябва да направиш, е да се самоиздигнеш за президент, а аз ще ти стана агитка. ОК ли си? или ако искаш, избери си друг пост...хубавото е, че има "не-малоумници" като тебе. доволен ли си??? Щастлив ли си? ебахти помияра хахахха
+1
- anihilator
- Контакти:
Хм интерсено сравнение между цска и България , всъщност май няма нищо общо а ? Господин стоичков ми падна в очите с подобни изявления аршинът е еднакъв за всички щом не можеш да платиш това което си кунсомирал в затвора или в група 

karuzzo написа:nasko75,колкото и да е жалко,държавата ни е пълна с малоумници като теб.A може би още по жалкото е,че си на почти 40 години.Успех на твоята държава,може спокойно да си капитан на националния и отбор по тъпотия
ти добре ли си уа? или мразиш и себе си

тяхната държава ще бъде по-добре от вашата, спокойно
а отборите по тъпотия са ви запазен патент еееехехех. Не си ги давайте shtoto niama da ima s kvo da se pohvalite
karuzzo написа:nasko75,колкото и да е жалко,държавата ни е пълна с малоумници като теб.A може би още по жалкото е,че си на почти 40 години.Успех на твоята държава,може спокойно да си капитан на националния и отбор по тъпотия
не съм на 40 ве кретен! Не съм мадама, ама да те светна, че съм на друга възраст. Но то няма и значение на колко е човек, важни са на други неща...тъпако
-
- Контакти:
Силата му беше в краката и никога в главата.Похарчиха го като нискобюджетна девойка.Като си отвори устата разсейва всички съмнения че е неграмотен хъшлак.Така го прекараха и с бизнеса в Испания,а Пловдив още му се смее с испанските инвеститори за градският стадион.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Силата му беше в краката и никога в главата.Похарчиха го като нискобюджетна девойка.Като си отвори устата разсейва всички съмнения че е неграмотен хъшлак.Така го прекараха и с бизнеса в Испания,а Пловдив още му се смее с испанските инвеститори за градският стадион.
Нали беше от Ботев, нали го обичахте? Опа забравих, той е от Ботев, не от Металик.

-
- Контакти:
anihilator написа:Хм интерсено сравнение между цска и България , всъщност май няма нищо общо а ? Господин стоичков ми падна в очите с подобни изявления аршинът е еднакъв за всички щом не можеш да платиш това което си кунсомирал в затвора или в група
Отбора на народа написа:Много е тъп тоя кюрда
Tуй стадо много лесно се контролирало. Хем му казваш, че е от НеНовините тази измислица,хем и го пише, а овцата не чете до край първия пост...
Иначе браво на автора- добра аналогия. Всичко е цирк.
anihilator написа:Хм интерсено сравнение между цска и България , всъщност май няма нищо общо а ? Господин стоичков ми падна в очите с подобни изявления аршинът е еднакъв за всички щом не можеш да платиш това което си кунсомирал в затвора или в група
И двете се управляват по един и същи начин,малко ли е общото

Върни се в “Футбол - България”