Много добре, но за жалост истина...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
alkoh0L написа:Сутрин – около 10:30 – 11:00 – Събуждане след тежка вечер. Закуска за шампиони – 2 кафета с 3 цигари, за гарнитура Alka-Seltzer.
11:30 – 12:00 - Сутрешен тоалет. Една кутия гел.
12:оо – 14:00 - Тренировка – гледане на някой английски мач по Диемите, или пък игра на новата FIFA. Ей, мно’у съм добър, ‘начи.
14:00 – Май трябваше да ходя някъде, ама не си спомням къде. Сигурно не е важно.
15:00 – Ей, сетих се къде трябва да ходя. Имахме тренировка от 2 часа. Ама то вече е късно, няма смисъл да тръгвам. Пък и другите сигурно не са се явили – снощи беше много тежко.
15:30 – 16:00 - Следобеден тоалет. Кутия и половина гел.
16:00 – 19:00 - Отивам на кафе с гаджето. Каза че е викнала и други нейни колежки фолк певици.
19:00 – 22:00 – Вечеря. Задължително сръбска скара. Все пак трябва да се спазва режим!
22:30 – 23:00 – Вечерен тоалет. Две кутии гел. Все пак ще излизаме, не може без прическа.
23:30 – 24:00 – Тренерът звънна, че са ме трансферирали в Сити. Ама не Манчестър Сити, ами Син Сити. Супер, този трансфер е крачка нагоре в кариерата ми. И без това ми беше писнало в Биад.
24:00 – … - Днес ще съм титуляр. Имаме запазено сепаре срещу оркестъра и кючекините. Голямо късане на салфетки ще падне!
… – … - Прибиране… Не помня как съм стигнал до нас. Дано не съм се возил пак при Юсуф. Последният път май имаше някакви проблеми…
Бижутера написа:я дайте на английските футболисти дните....там повече техен престой по дискотеките ше извадите
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта