Red Warrior написа:Аз съм за само един главен съдия на терена и всичко друго да се следи от камери.
Има логика.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Аз съм за само един главен съдия на терена и всичко друго да се следи от камери.
tsonpen написа:Защо да е безумие? Още два чифта очи ще следят какво става на терена. Много от проблемите са свързани не с нарочно неправилни решенния, а с грешни отсъждания заради лоша гледна точка и т.н. Така ще има по още един съдия с близка до наказателното поле гледна точка.
Пише, че част от финансирането ще е от УЕФА. Единственият недостатък, че още двама съдии ще отъпкват тревата. Другото е, че при наказания може да гърмят по 5-6 наведнъж и по-бързо ще се изчерпят
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
velito написа:това ще е по-добре за феновете представете си в Ловеч съдия зад вратата![]()
slash1912 написа:И 25 да сложат,пак ще се свири за правилния отбор!Цирковете ще са пълни отново.
kronos написа:slash1912 написа:И 25 да сложат,пак ще се свири за правилния отбор!Цирковете ще са пълни отново.
И 25 да сложат, пак няма да .... свирят дузпа срещу Лудогорец, така че....... е само излишно пилеене на ресурси
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта