"А" група е пълна с отбори хибриди
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "А" група е пълна с отбори хибриди
Като гледам на къде вървят нещата,след наследяването на титлите от новият отбор и разграничаването му от пасивите нищо чудно след някои и друг ден да разграничат победите от срамните загуби в Европа и на домашна сцена.Победите ще се наследят от ново сформираният тим,а загубите ще отидат в миманса.Така в цял свят няма да има по-добър тим от тях.
Уругвай
Световен първенец - 1930 и 1950
Носител на Копа Америка -1916,1917,1920,1923,1924,1926,1935,1942,1956,1959,1967,1983,1987,1995 и 2011
Световен първенец - 1930 и 1950
Носител на Копа Америка -1916,1917,1920,1923,1924,1926,1935,1942,1956,1959,1967,1983,1987,1995 и 2011
Pupper_ написа:Кашчей написа:Благодаря предварително за отговорите, най-вече на втория въпрос
Аз винаги съм пял за Ботев Пд, дори когато беше кръстен на балканска низина! Също като теб: викал си за Левски, дори когато се именуваше на балкански кашкавал.
Е как пееш за отбор, който не съществува..или не е пряк наследник на този, който ти е на сърцето?Христоловият Ботев не е пряк наследник на Ботев, обаче щом се казва Ботев, значи е Ботев-доста странна логика имаш

А дали и кога съм викал аз за Левски е доста спорен въпрос, като отговорът клони повече към не

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Какви армейци, бе. Това е проблема ви. Живеете само 20 години назад във времето. Нямате нищо общо с БА вече толкова години. Защо говориш глупости.
Купи ли си оранжев шал?
Купи ли си оранжев шал?
-
- Контакти:
Мразя и Левски и ЦСКА като цяло,вярно е,но да,червените веднага са готови да се надупят за пари на ВСЕКИ,който им обещае титли,купи,т.е. надделяване над Левски.Което доказва,че не са никакви фенове на ЦСКА,а АНТИФЕНОВЕ,техния отбор отива в Зоните,те обаче остават със силния на деня,веднага се надупиха.Едно време Илия Павлов като им смени петолъчката пак се надупиха,нали има титли...фенове?Баш са си тотални смешници
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
delqnski47 написа:[offtopic]Армейци,пак повтарям,не обръщайте внимание на нисшите!![]()
![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
Делянски, не чувстваш ли, че се оливаш?Ти да не си от висшите, от арийците?Армеец бил, ама пушка само на стрелбище си хващал.Какви армейци сте вие бе?Какво общо имате с армията?Едно име, с кухо съдържание!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Е как пееш за отбор, който не съществува.
Айде бе, не съществува? Аз всяка седмица по цял ден изпадам в кома и сънувам двубои на Колежа и гостувания из цяла България? Ти ми отвори очите човек, ти си светлината и истината и пътя към Рая! Или пък си никой, скрит зад монитора и говорещ глупости, а Ботев си съществува и всичко е реалност! Кое да бъде?

- Кировец II
allez_les_blues написа:колкото и да мразиш Левски, не може да не признаеш ч1е ние чак до такова падение не можем да стигнем
Син боклук, радвай се, че Ганя още ви държи и прилапва инвестиция след инвестиция от държавната баница!

"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека
Луций Аней Сенека
Pupper_ написа:Кашчей написа:Е как пееш за отбор, който не съществува.
Айде бе, не съществува? Аз всяка седмица по цял ден изпадам в кома и сънувам двубои на Колежа и гостувания из цяла България? Ти ми отвори очите човек, ти си светлината и истината и пътя към Рая! Или пък си никой, скрит зад монитора и говорещ глупости, а Ботев си съществува и всичко е реалност! Кое да бъде?
Виж сега.... Ботев си съществува-да, това е вярно.Само че аз някакси не разбирам, след като 10-11 години си подкрепял един отбор на Колежа и в гостувания, как така изведнъж решаваш, че този отбор не е пряк наследник на Ботев Пловдив и няма нищо общо с него.Ето това ми обясни, а иначе си пей, сънувай, радвай или тъжи заедно с отбора, в това няма нищо лошо.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Кировец II
ShooterMan написа:Мразя и Левски и ЦСКА като цяло,вярно е,но да,червените веднага са готови да се надупят за пари на ВСЕКИ,който им обещае титли,купи,т.е. надделяване над Левски.Което доказва,че не са никакви фенове на ЦСКА,а АНТИФЕНОВЕ,техния отбор отива в Зоните,те обаче остават със силния на деня,веднага се надупиха.Едно време Илия Павлов като им смени петолъчката пак се надупиха,нали има титли...фенове?Баш са си тотални смешници
По-смешни от черно-тотаджийското ти любимо отборче с фенове повтарящи като папагали Тича, Тича, но надупени на ТИМ няма.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека
Луций Аней Сенека
Кировец II написа:allez_les_blues написа:колкото и да мразиш Левски, не може да не признаеш ч1е ние чак до такова падение не можем да стигнем
Син боклук, радвай се, че Ганя още ви държи и прилапва инвестиция след инвестиция от държавната баница!
Вашите от коя баница лапат?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Върни се в “Футбол - България”