Уважавате ли други агитки и отбори?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Уважавате ли други агитки и отбори?
Да! Уважавам отбора и агитката на Ботев Пловдив, въпреки че в много периоди точно от канарите сме яли най-много бой на терена, особено в Пловдив. Просто Ботев си е запазена марка - може би най-бразилския отбор в БГ. За разлика от съперничеството ни с други отбори, с Ботев винаги сме играли футбол - не битка, не "борба по целия терен", не "тотално себераздаване", ами ФУТБОЛ!
В България уважавам само Локомотив Пловдив. И като агитка, и като отбор.
[center]1914[/center]
-
иначе ако говорим за ВЕЛИКИ агитки, в България има само една такава, и тя е агитката на ЛЕВСКИ....И не само в България, считам че дори в световен мащаб, единствено феновете на Бока Хуниорс могат да ни конкурират.Не случайно в цяла Европа, стадион" Георги Аспарухов" е известен като "Българската "Ла Бомбонера"...така е.. 

- sudromanista73
- Контакти:
МУР_ТУЛУЗОВ написа:Уважавам агитките на Локо(ПД) и на Скуадра виола- ЕТЪР, защото те са едни от малкото агитки които не скандират обиди по адрес на Левски...всъщност същото може да се каже и за Лудогорец, поне аз в Разград не съм чул скандирания " К*Р за Левски" или "говеда".Агитки които подкрепят собствения си отбор, а не обиждат другите- такива са достойни за уважение, останалото е леш.Двете най-хейтърски публики е ясно кои са- розовите другарки и жълтурите от Пловдив, при тях всичко е само омраза, омраза, омраза
За омраза,декларации и песни с/у жАлтите,другарките зад ВСИ нямат равни...Това е начинът им на жалко съществуване и даже плакати вдигаха,за това(справка мача им с калъфките,през тази година).Повярвай ми.

Респект и уважение имам към ЦСКА,Пирин,Миньор и Спартак Плевен.
Уважавам всички стига да са коректни не толерирам тези , които на всеки мач пеят срещу моя отбор или стрелят с ракети по нормални хора. 

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- Виктор 1914
- Контакти:
daniel_red написа:Виктор 1914 написа:Уважавам агитката и отбора на Локомотив Пловдив. Другите в България са ми антипатични. Най-смотаните агитки са тези на Луноходец Разград и на Берое, Мислят се за нещо, а всъщност са кръгли нули. Ако се отделят от семкарите, феновете на Берое ще са една шепа филмирани хлапета. А феновете на Луноходец са нищо повече от едни копирачи на песни и знамена от другите агитки.
Берое е кауза на Стара Загора. Един град, един отбор. Не знаеш за какво говориш. Всъщност знаеш, но не е удобно, бяхте надвикани при равен брой фенове на финала за купата.За филмираните хлапета - има ги в изобилие във всяка една агитка...
В Ловеч на феновете на Берое им беше даден ток за да си пускат уредбата за разпяване на публиката, беше им разрешено да си пуснат въжета от козирката за знамето. Тези неща ни бяха отказани на нас. И не смятам, че бяхме надвикани от тях през целия мач. Имаше моменти в които ние ги надвиквахме ( при 3:1 когато ги натиснахме и вкарахме 2 гола за 3:3, в началото на мача и в голяма част от мача ние доминирахме) имаше и моменти в които те ни надвикваха. Отделно, тази агитка няма едно знаме като хората. Хореото им със Самарското знаме на мача им с Ботев Пд беше толкова грозно нарисувано, че все едно са го рисували деца от 5-6 клас.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Има само две агитки, към които изпитвам повече уважение, отколкото към всички останали - Ботев и Локо сф.
-
sudromanista73 написа:МУР_ТУЛУЗОВ написа:Уважавам агитките на Локо(ПД) и на Скуадра виола- ЕТЪР, защото те са едни от малкото агитки които не скандират обиди по адрес на Левски...всъщност същото може да се каже и за Лудогорец, поне аз в Разград не съм чул скандирания " К*Р за Левски" или "говеда".Агитки които подкрепят собствения си отбор, а не обиждат другите- такива са достойни за уважение, останалото е леш.Двете най-хейтърски публики е ясно кои са- розовите другарки и жълтурите от Пловдив, при тях всичко е само омраза, омраза, омраза
За омраза,декларации и песни с/у жАлтите,другарките зад ВСИ нямат равни...Това е начинът им на жалко съществуване и даже плакати вдигаха,за това(справка мача им с калъфките,през тази година).Повярвай ми.
Респект и уважение имам към ЦСКА,Пирин,Миньор и Спартак Плевен.
к'ви калъфки бре, Левски е рекордьор по шампионски титли на България, както и по втори места разбира се- т.е.- тотален хегемон, ако не е втори е първи и обратното...зловеща доминация братле

- Син до гроб_
- Контакти:
никки1912 написа:Уважавам всички стига да са коректни не толерирам тези , които на всеки мач пеят срещу моя отбор или стрелят с ракети по нормални хора.
....а на тези ,които целят с камъни и дървени седалки, скрити зад мрежата си , да им дадем по един медал за храброст?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Агитките на Ботев и Берое ... какво уважение може да имам към шопите

Върни се в “Футбол - България”