Предатели!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Предатели!
А тази информация доколко е достоверна? Или това е версията на жабарите
Поне добре са им обяснили нашите момчета кои са прасетата от цецка. Сега червените като отидете на мач в италия за някой турнир ще ви е доста тежичко. Аве на италиянските братя!
От утре съм локомотивец!
los7 написа:Поне добре са им обяснили нашите момчета кои са прасетата от цецка. Сега червените като отидете на мач в италия за някой турнир ще ви е доста тежичко. Аве на италиянските братя!
Ти май подкрепяш паленето на знамена а!
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Вие 45 години това правихте-мръсни комуняги!
- INZAGHI_99
- Контакти:
rockyy написа:казвам като цяло за ултрасите не четеш ли какво се пише...и при вас и при нас ги има няма какво да крием,че ходят на мачове само заради боя и погромите
НАЙ-НАКРАЯ ДА КАЖЕ НЯКОЙ истината и в двете агитки има едни 100 лайненца, които вършат простотиите, опитват се да копират другите и си избиват комплексите за малоценост, когато са заедно са мъже, поотделно всеки един от тях е една ГОЛЯМА САМОТНА ЖЕНА, която никога не е получавала ор... и месечен ци...л
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
kalo написа:Вие 45 години това правихте-мръсни комуняги!
Аз нямам комплекси за да пиша подобни дивотии. Най-малкото заради възрастта ми. Останалото просто не ми се коментира. Поне да се пише правилно не "правихте", а "правехте".
За мен след подобни неща, след като не можем да покажем единство значи наистина нещата са много, ама много зле. Хич не ми се говори на тема ЦСКА, Левски, МВР и армията.
Или има наистина полудели. Те ви палят знамето БЕ ЕЙ! Тоя ми говори за комунизъм. Батков сигурно е най-върлия демократ

ЦСКА си е ЦСКА!
Как може дори и за два часа да не бъдем обединени заради името БЪЛГАРИЯ!!! Навремето така са постъпили и с най-големият БЪЛГАРИН(сетете се за кое предателство ви говоря) а сега.....нищо ново .......ние сме си такива ......не искам да обвинявам нито левскарите нито армейците жалки сме...
Върни се в “Футбол - България”