И Липи ни оплю

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: И Липи ни оплю

Мнениеот jul » 13 окт 2008 16:39

Пич това наистина не мога да си го обясня - тази страшна злоба и омраза. Откъде дойде това - :?:
Заедно бяхме с левскари - супер ни беше, за какво е това всичко - още повече когато играе България
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 13 окт 2008 16:45

Miliq Tomi!!!Eto -malko "topolki",da znaqt horata za kakvo stava duma :shock: :evil:

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 13 окт 2008 16:54

jul написа:Пич това наистина не мога да си го обясня - тази страшна злоба и омраза. Откъде дойде това - :?:
Заедно бяхме с левскари - супер ни беше, за какво е това всичко - още повече когато играе България

Никой няма да може да ти отговори на този въпрос.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 13 окт 2008 17:11

Абе на човека му прави чест, че споменава за тоя случай чак сега!Не знам защо го приемате така, че едва ли не го е било страх :?: К'во да не го бият случайно, та да го е страх :roll: :?: Ако се беше заял още след края на мача, най-много да ни издействаше некое наказание, така, че всички трябва да сме доволни!

kobe brynat
Контакти:

Мнениеот kobe brynat » 13 окт 2008 18:08

fen sma levski-bqx v SEKTOR-g-po prinuda:)stana mi gadno kogato 4ast ot publikata[pove4eto piqni i napu6eni],zapo4naxa da usvirkvat himna na italiq.no kogato vidqx 4e palqt znameto ni zapo4nax prav da gi usvirkvam.za shtastiq[moje bi] ne samo v BG ima necivilizovana publika.a tva kvo e kazal lIPI,VAOBSSHTE NE ME INT.ZA MACHA BESHE DOSTA SKUCHEN.NZ zashto nashite taka se radvat na toq x-iks,no tazi tochka ne ni dava pochti nikakav shans za 1 vo mqsto-qvno celta pred otbora e 2-roto,no taka kato gledam ima otbori kato -PORTUGALIQ koito shte zavarshat na 2 ro mqsto tai che ne vijdam kak pri eventualen barash shte uspeem da se klasirame na svetovnoto,vse paK USPEX I DANO BIEM V SRQDA.

Върни се в “Футбол - България”