Дано да бием грузинците иначе шансовете ни за класиране на световното много ще намалеят...
АНКЕТА:ЩЕ ПОБЕДИМ ЛИ ГРУЗИЯ В СРЯДА???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: АНКЕТА:ЩЕ ПОБЕДИМ ЛИ ГРУЗИЯ В СРЯДА???
Dobrudja написа:Дано да бием грузинците иначе шансовете ни за класиране на световното много ще намалеят...
Ех какво стана с вашия отбор,бе?До преди няколко години бяхте в "А" група,а сега ви няма изобщо в професионалният футбол май(поправете ме ако бъркам)
За мача,страх ме е да дам прогноза,за да не се сбъдне!

juju написа:Dobrudja написа:Дано да бием грузинците иначе шансовете ни за класиране на световното много ще намалеят...
Ех какво стана с вашия отбор,бе?До преди няколко години бяхте в "А" група,а сега ви няма изобщо в професионалният футбол май(поправете ме ако бъркам)
За мача,страх ме е да дам прогноза,за да не се сбъдне!
Има един боклук който разби отбора ни и той се казва Величко Найденов! А за това дето казваш че сме били в А група е най-малкото, защото ние сме били доста често ЦСКА

Грузия 0-3 България. Просто е задължително.
Мисля,че много мъчно ще стигнем до хикс!С тази липса на нападение как да бием? 
Свалил 15 топки-сигурно на тренировка!

Свалил 15 топки-сигурно на тренировка!

Няма какво да се притеснявате !
2-0 за България това е 

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Може и да бием..., ама малко се притеснявам за мача. Ако направим "Х" ще опорочим постигнатото в събота...
Дано победим!
Дано победим!
po-skoro padame,uvi 

Много труден мач ни чака,само това знам ! Ремито е най-вероятния изход от този мач,но аз пък вярвам,че макар и с кански мъки,може да ги излъжем,примерно 0 : 1 или нещо такова 

Може да победим Грузия, но те ще вкарат: 1:2
Върни се в “Футбол - България”