Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Съперниците на Левски и ЦСКА за Лига Европа
Къф коефициент те гони в първи предварителен кръг бе момче? Тука ако не биеш не те броят за слива
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
- santiliana
Teo написа:Да кажем, че преминем 1-вия кръг, но след това няма шанс... поне за ЦСКА начело с титан АС
споко, ние сме същите льольовци..

догодина и двата клуба ще сме извън тройката
- D.Georgiev
- Контакти:
БАТЭ написа:Къф коефициент те гони в първи предварителен кръг бе момче? Тука ако не биеш не те броят за слива
Коефициентът си върви, но се печели наполовина ако не се лъжа.
Последна промяна от D.Georgiev на 26 май 2013 12:21, променено общо 1 път.

отборите са смехотворни,но въпреки това ,ако се падне някой от казахстан,финландия или македония ,грандчетата ще напълнят гащите
джони написа:отборите са смехотворни,но въпреки това ,ако се падне някой от казахстан,финландия или македония ,грандчетата ще напълнят гащите
Джонка вие не сте по-различни от нас, вашия коеф. колко под 0-лата е

Последна промяна от Teo на 26 май 2013 11:59, променено общо 1 път.
С това ниво на българският футбол няма да се очудя ако и тези изброени анонимници вгорчат живота на нашите жалки отборчета! ВЪН ПЕРУКАН И ПЕРНИШКИТЕ БОКЛУЦИ ОТ БГ ФУТБОЛЪТ, останалите се спасявайте по единично, щом си ги харесвате БАЙ ГАНЬОВЦИТЕ, да ви седят още 100 години, те ще ви дооправят!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Имаше някакво условие с коефицентите в първите кръгове,но и аз забравих,какво беше точно...
Иначе мисля,че няма да има проблем и за ЦСКА и за Левски ( още не мога да повярвам,че не пиша Лудогорец )
Иначе мисля,че няма да има проблем и за ЦСКА и за Левски ( още не мога да повярвам,че не пиша Лудогорец )

- Red thunderstorm
D.Georgiev написа:БАТЭ написа:Къф коефициент те гони в първи предварителен кръг бе момче? Тука ако не биеш не те броят за слива
Коефициентът си върви, но се печели на половина ако не се лъжа.
Точно така! В предв.кръгове за победа се дава 1т., за равенство-0,5т.
- botevforever
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:bulgaro написа:Абсолютно унижение![]()
"Грандовете" ни започват от 0-та в Европа срещу съперници, които аз поне, не съм подозирал, че съществуват, до днес
Такаа .. Вие от къде почвате ? Да не би да сте в групите направо,че не съм запознат ?
Заедно с Вас-в ШЛ.

Като гледам отборите не би трябвало да имате проблеми и двата отбора.
Лошото е,че изводите ги правим на базата на "имена".Които вече не са това,което бяха-и за нашите,и за чуждите отбори.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Чихура (Грузия) - Бас хващам че тия си се паднат 

Върни се в “Футбол - България”