Кой кого ще спасява в последния кръг от първенството?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой кого ще спасява в последния кръг от първенството?
Ако Лудогорец наистина платят на Славия е много вероятно "белите" да се хвърлят здраво в мача. Но да видим. Иначе, в останалите мачове ще има уникални циркове.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
damageplan написа:Локо СФ със сигурност ще бие ЦСКА , интересен ще е развоят на мача във Варна .
Локото от вчера са сила не земна

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- we are the champions
- Контакти:
Като знам какви собственици имаме мача ни с Локото е твърдо 1 дано поне и Морето легнат на Враца 

1. Левски ще бие Славия със "резултат" ..... т.е. 3-4:0-1
2. Нормално е Левски да бие Слабия, след като напердашиха цска, лудогорец и литекс .....
3. Българските фенове съвсем са изперкали, след като разсъждават, че титлата има значение само за да играеш в ШЛ. Нали най важното в което и да е първенство е да го спечелиш, а не къде ще играеш на есен ....... участието в ЕКТ е само един бонус към титлата или към второто и третото място в първенството.
4. Никой не коментира титлата на Лудогорец от миналата година, когато цска им я размени срещу паричен дълг на Титан към Домусчиев от около 500 000 лв.
2. Нормално е Левски да бие Слабия, след като напердашиха цска, лудогорец и литекс .....
3. Българските фенове съвсем са изперкали, след като разсъждават, че титлата има значение само за да играеш в ШЛ. Нали най важното в което и да е първенство е да го спечелиш, а не къде ще играеш на есен ....... участието в ЕКТ е само един бонус към титлата или към второто и третото място в първенството.
4. Никой не коментира титлата на Лудогорец от миналата година, когато цска им я размени срещу паричен дълг на Титан към Домусчиев от около 500 000 лв.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
haha написа:Ако Лудогорец наистина платят на Славия е много вероятно "белите" да се хвърлят здраво в мача. Но да видим. Иначе, в останалите мачове ще има уникални циркове.
Въпросът е дали въобще ще искат да вземат парите на Лудогорец, в случай че вече са се договорили с другата страна. А самата премия лесно може да се пресметне като се събере спестената премия от мача на Герена (защо не и от някое-друго равенство от предишни кръгове) + част от евентуални приходи от квалификационни мачове за ШЛ. Просто бизнес.
[center]
[/center]

Yoda написа:2. Нормално е Левски да бие Слабия, след като напердашиха цска, Лудогорец и литекс .....
Нормално е и "Левски" да не бие Славия след като направи равенство с Монтана и "Пирин" ГД и загуби от Берое за Купата.
Yoda написа:4. Никой не коментира титлата на Лудогорец от миналата година, когато цска им я размени срещу паричен дълг на Титан към Домусчиев от около 500 000 лв.
Вярваш ли си, че е възможно това с гредите за ЦСКА в края на мача тогава. Просто ЦСКА нямаха вашия късмет от отминалия кръг. Иначе сега щяхме да се борим за първата си титла.
[center]
[/center]

ЕМИЛ написа:Локо Сф трябва да се спаси
Защо?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Левски бият 100%
Лудогорец нямат коеф.за шампионската лига а искат да направят пробив в европа затова ще заложат тази година на лига европа там шанса е по голям,затова и няма да стимулират Славия,а не забравяйте,че колкото и да се плюят винаги когато е трябвало Славия са пускали аванта и не на последно място там са върлите левскари В.Вуцов/баща му шеф в Левски/ и Гошо Петков и още куп играчи обличали синята фланелка
това е моето мнение
Лудогорец нямат коеф.за шампионската лига а искат да направят пробив в европа затова ще заложат тази година на лига европа там шанса е по голям,затова и няма да стимулират Славия,а не забравяйте,че колкото и да се плюят винаги когато е трябвало Славия са пускали аванта и не на последно място там са върлите левскари В.Вуцов/баща му шеф в Левски/ и Гошо Петков и още куп играчи обличали синята фланелка
това е моето мнение
Поне при изпадащите всичко зависи от мача във Варна, ако там Ботев Вр водят с 1/2 гола към 65-тата минута то
то ЦСКА няма никакъв мотив да пуска Локо СФ, но ако Ч.Море са подковани да играят за победа наще със сигурност
дават победата на Локо Сф с 1 гол накрая, даже може съдята да им свирне дузпа извън наказателното или за някоя
симулация за да може после да псуваме съдята по медиите.
Относно титлата аз неведнъж съм казвал че при толкова слаби отбори (всички отбори) в А група то всеки ако е достатъчно
"мотивиран" може да подхлъзне надеждите на който и да било отбор. Аз лично не вярвам да има драма на Левски - Славия.
то ЦСКА няма никакъв мотив да пуска Локо СФ, но ако Ч.Море са подковани да играят за победа наще със сигурност
дават победата на Локо Сф с 1 гол накрая, даже може съдята да им свирне дузпа извън наказателното или за някоя
симулация за да може после да псуваме съдята по медиите.
Относно титлата аз неведнъж съм казвал че при толкова слаби отбори (всички отбори) в А група то всеки ако е достатъчно
"мотивиран" може да подхлъзне надеждите на който и да било отбор. Аз лично не вярвам да има драма на Левски - Славия.
Според мен ЦСКА ще бие Локото,Левски ще бие Славия с резултат,а Ботев ще направи хикс във Варна!
Върни се в “Футбол - България”