POPCORN написа:офф много сте ми смешни всички където казват , че Рома и Лацио са средно европейски отбори.Рома играе вска година в Шампионската лига бе момче, това ли ти е средно европейският отбор?Какво толкова станало?Лъснала истината...По какво се сравняваме с тях?Терени ли имаме, пари ли имаме, футболисти като техните ли имаме?Вие какво очаквате, да ги смажем>?Вземе се стегнете и не говорете глупости!Ония играч на Лацио 60 млн евро, кога ще видим такъв играч у нас!Тоти и той сигурно ако се продава някъде ще е толкова, Целият им отбор е на стойност не мога си помисля каква и вие пискате, че сме паднали!Ми съвсем нормално и заслужено паднахме, по-слаби сме от тях и така!Ама така да ми тръвдиш такива неща ходи се прегледай !
Подкрепям. Да факт е , че не може да се мерим все още с тези отбори, но поне в ЦСКА мисля, че ако продължават в същия дух след известно време ще се борим добре, както сме го и правили преди това. И да как може да кажете , че Рома или Лацио били средна ръка и едвам ли не слаби отбори. Ми че те са сред най-известните италиански такива. Сега хората се възхищават на испански или английски футбол, но аз помня, а и то не бе отдавна когато най-силното първенство бе италианското и всички звезди бяха там и си биеха английските или испанските отбори. А тези два клуба са с традиция там, така че няма нищо по-нормално и ние, а и Левски да падне, нека да не правим драми. Нека по-скоро се извадят поуки от тези мачове, опит, самочувствие и да се вижда, че футболистите ни имат сърце и „топки”, а другото ще дойде.