Лъсна истината за българският футбол!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA V-na
Контакти:

Re: Лъсна истината за българският футбол!

Мнениеот CSKA V-na » 02 окт 2009 11:16

POPCORN написа:офф много сте ми смешни всички където казват , че Рома и Лацио са средно европейски отбори.Рома играе вска година в Шампионската лига бе момче, това ли ти е средно европейският отбор?Какво толкова станало?Лъснала истината...По какво се сравняваме с тях?Терени ли имаме, пари ли имаме, футболисти като техните ли имаме?Вие какво очаквате, да ги смажем>?Вземе се стегнете и не говорете глупости!Ония играч на Лацио 60 млн евро, кога ще видим такъв играч у нас!Тоти и той сигурно ако се продава някъде ще е толкова, Целият им отбор е на стойност не мога си помисля каква и вие пискате, че сме паднали!Ми съвсем нормално и заслужено паднахме, по-слаби сме от тях и така!Ама така да ми тръвдиш такива неща ходи се прегледай !

Подкрепям. Да факт е , че не може да се мерим все още с тези отбори, но поне в ЦСКА мисля, че ако продължават в същия дух след известно време ще се борим добре, както сме го и правили преди това. И да как може да кажете , че Рома или Лацио били средна ръка и едвам ли не слаби отбори. Ми че те са сред най-известните италиански такива. Сега хората се възхищават на испански или английски футбол, но аз помня, а и то не бе отдавна когато най-силното първенство бе италианското и всички звезди бяха там и си биеха английските или испанските отбори. А тези два клуба са с традиция там, така че няма нищо по-нормално и ние, а и Левски да падне, нека да не правим драми. Нека по-скоро се извадят поуки от тези мачове, опит, самочувствие и да се вижда, че футболистите ни имат сърце и „топки”, а другото ще дойде.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 02 окт 2009 11:28

ето оценка за ЦСКА, от форума на куриере де ла спорт, предварително казвам че то това важи и за Левски разбира се и само цитирам

Страхотни сте, победихте едно отборче, което в Италия ще има проблеми да се спаси дори при аматьорите. Страхотни сте...", пише фен с никнейм opinionista.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 02 окт 2009 11:33

POPCORN написа:офф много сте ми смешни всички където казват , че Рома и Лацио са средно европейски отбори.Рома играе вска година в Шампионската лига бе момче, това ли ти е средно европейският отбор?Какво толкова станало?Лъснала истината...По какво се сравняваме с тях?Терени ли имаме, пари ли имаме, футболисти като техните ли имаме?Вие какво очаквате, да ги смажем>?Вземе се стегнете и не говорете глупости!Ония играч на Лацио 60 млн евро, кога ще видим такъв играч у нас!Тоти и той сигурно ако се продава някъде ще е толкова, Целият им отбор е на стойност не мога си помисля каква и вие пискате, че сме паднали!Ми съвсем нормално и заслужено паднахме, по-слаби сме от тях и така!Ама така да ми тръвдиш такива неща ходи се прегледай !

+1

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 02 окт 2009 11:40

Нали и ПСВ били средни по сила, всяка година играеха и те в ШЛ и стигаха по-далеч от Рома, но тази година се издъниха, Рома също, а като отличия ПСВ е много по-велик отбор от Рома, казвам го това просто, защото някой казваха, че ПСВ е средно европейско тимче :mrgreen:

anri
Контакти:

Мнениеот anri » 02 окт 2009 12:33

Докато си мълчим когато виждаме нередности в всяка една ситуация и бизнес ще е така.Лошото е ,че тези иначе силни отбори не играха и на 20% от възможностите си,а за скороста им няма какво да говорим,сигурно на тренировка играят по-бързо.Докато има бивши функционери от БФС и съдийския съюз във всеки един отбор,ние футбол за Европа няма да имаме,от което страда и националния отбор.Няма по-лесно нещо от това да спечелиш един мач в А група,преди 15-16 пред очите ми са купени поне три и то по елементарен начин ,а сега най-вероятно по-телефона го правят за секунди.Преди една седмица и Гонзо го каза:ако се върне Сираков ,аз няма какво да правя на Герена.Което означава,че Левски се опитва да тръгне по нов път и видяхте до къде стигнаха.
Базите и да ги отдадат все тая.Само ще почнат да събират повече от родителите на децата,които тренират.И ако си талант ,но баща ти е пияница, а майка ти безработна :Извинявай ,ще играе сина на Гошо Милионера,нищо,че е дебел и незнае от коя страна се рита топката,след време ще се научи.
Ние ще играем смешно и неефективно,но треньорите и ръководителите ще ни обясняват,че сме гледали друг мач.Добре, че вече има кабелна.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 02 окт 2009 15:18

Снощи като гледах Рома как играха през второто полувреме си мислех,че на тренировките си сигурно се изразходват два пъти по-вече,по едно време ми се и доспа,но добре че приятелите ми от цска с които гледах мачлето ме поддържаха буден.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 02 окт 2009 17:27

plovdivram написа:Момчета!!!
Истинският враг на футбола и спорта в БГ не са нито Батковци... нито Томовци.... нито Христоловци...нито Баневци... нито Галкита.... нито Коце-мацета... и ред други "антигерои" на "филма" наречен "Български футбол"!!! Истинският враг на БГ футбола и спорт е ДЪРЖАВАТА, която с бездействието си оставя тези хора да си веят байрака... т'ва е!!! Докато не се гласува адекватен за страната и спорта ни закон за спорта, който да мотивира и стимулира хората с пари в БГ да инвестират в него и спортните бази то дотогава ще се нагледаме и на по-големи трагикомедии с привкус на криминале от тези като "Казанската афера"... а по-смешното е че все още има хора /и то голямата част/, които си мислят, че у нас футбола може да се конкурира с този в нормалните европейски страни със смяната на този или онзи футболен президент в даден клуб...

Иска се ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА, а не да се работи НА ПАРЧЕ!!!

Абсолютно подкрепям това мнение. Дали обаче някой ще те чуе?
Аз бих добавил и нещо повече! Трябва да има някакъв кодекс, който да забранява няколко прости неща на футболните собственици - защото с простотията и прането на пари се вговнява имиджът на българския футбол и изобщо България. (без значение дали идват от Левски, ЦСКА, Локо ПД или Беласица). Да не се петни името на Родината, да не се петни името на отбора. Не забравяйте, че нашите футболисти на практика нямат никаква професионална защита (имам предвид профсъюзна, медицинска и пр.) С тях родните олигарси могат и си правят, каквото си искат.
Така че, на следващите избори, ви призовавам, гласувайте за някой, който ви обещае точно такова нещо. Аман вече от дясно - ляво, комунисти, капиталисти. Това са глупости. Нека поискаме реални неща и да държим отговморни хората, които ни ги обещават, да ги изпълнят!!!!

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 02 окт 2009 19:28

Цска стоя добре на терена игра отворен футбол но малко класа му трябваше,за пореден път Левски се излага пред цяла българия какво ли си мислят голямите отбори,сигурно си казват те са голяма плячка за нас,абе какво то да си говориме къде сме ние,къде италиянското първенсво може да имат слаби мачове,но знаят как да излезат от черните дупки явно доста трябва да се работи....
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 окт 2009 20:26

нивото ни е много ниско...Рома ако искаше можеше и още 10 гола да вкара без проблем...лацио ако бях по-концентрирани можеше и те да бият с рекорден резултат....тънем все повече и повече...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2009 20:36

Бижутера написа:нивото ни е много ниско...Рома ако искаше можеше и още 10 гола да вкара без проблем...лацио ако бях по-концентрирани можеше и те да бият с рекорден резултат....тънем все повече и повече...

Много съжалявам,че си прав.
Само Черно море.

Върни се в “Футбол - България”