Играем като Андора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Re: Играем като Андора

Мнениеот levski7 » 01 окт 2009 23:47

Да,цска играят като в Лихтенщайн.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 01 окт 2009 23:48

Аз пък рядко казвам добри думи за който и да е от т.н. "грандове", но честно казано все още не може акъла да ми проумее как Дървото успя да сглоби такъв състав... такава преса от български отбор не съм виждал никога.За хъса няма какво да говориме.Млади момчета са, нормално е да им се играе.Нещо, което при Левски липсва главно заради възрастта на футболистите и успехите, които вече са постигали.Разбира се не всичко е така красиво в тима на цска, но съм приятно учуден от отбора им... при цялата тая криза и всичките гадости, които ни се случват във футбола, има някаква светлина в тунела.И тя не идва само от армията, а и от Бургас и други точки на България.Почнаха да се наливат пари във футбола ни, сега ни остава да видим дали е за добро :roll:
Последна промяна от MoNteSo на 01 окт 2009 23:52, променено общо 2 пъти.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 окт 2009 23:49

Тогава, в духа на българските "грандове", които искат А група да се намали на 10 (или 8?!) отбора, искам да попитам - не мислите ли, че ШЛ и ЛЕ трябва да се намали и отбори от държави като България да не играят в тия турнири? Терените са ужасни, евроотборите идват и спокойно си взимат победите, къде разгромно, но мачове като тия са безмислени за европейските отбори. Няма ли да е по-добре да играят по 4 пъти помежду си, така ще се повдигне качеството на европейския футбол и ще е по-интересен за безпристрастния зрител?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 01 окт 2009 23:53

Linky написа:
vesodoc написа:
Linky написа:Рядко коментираш с 300 мнения? :D
Инече мнението ти , според мен не е компетентно.

Цска са гост на Рома, Рома е голям отбор и да си мислиш, че на всяка цена ще извадят нещо от този мач отбора на цска , жестоко се лъжеш, нормално е че им вкарват.

Левски няма какво да ги коментирам... толкова сме трагични...

Рядко коментирам извън форумите на Левски! Иначе в нашия си форум ще си коментирам, колкото искам.
Само да кажа едно нещо по повод твоето включване:
точно с такива извинения, от рода на "Какво да очакваме, това е Рома! " Или "момчетата играха прекрасно. Загубихме, но играхме красиво..." Това са глупости. Приказки за седенки по разни кафенета или дискотечки в България. Ако искаме да ставаме големи, трябва да се измерваме с големите. А не със Спартак Пд, примерно.
обаче това няма как да стане, защото е много по-лесно да си номер едно в България. Получават си заплатите, кефят се, ИГРАЯТ С ПО-БАВНИ ТОПКИ, работят по-малко, а получават повече в сравнение с колегите си от чужбина. Това е генералният проблем.

Не си ме разбрал - няма лошо ЦСКА да излиза за победа , даже е прекрасно , но ти като зрител не можеш да очакваш на 100% да вземат нещо от този мач, просто недопустимо е и мисля че е справедливо да падат от отбор чиийто треньор е Клаудио Раниери и няма смисъл да им изброявам футболистите, бюджета и вобще всичко, което наклонява везните в тяхна полза ;)
Ако се опитат и вземат нещо - добре дошло , но не трябв да се правят трагедий от това, ебати мечтателите сте, догодина някой отбор , по живо по зраво ще се падне в група с Барса в ШЛ (наш отбор, дано влезне в ШЛ) и ще има писания как е трябвало да ги бием на всяка цена едва ли не позор, че падаме от тях - стегнете се...

+1 Прав си за ЦСКА, ама се видя че паднаха духом и по едно време и се спъваха в топката. Нямаме самочуствие на победители и като стигнем нещо голямо се напикаваме. Примерно полуфинала срещу поляците. Така, че нека се учат момчетата надявам се да дойде време докато почнат да правят и чудеса ! За Левски не мисля говоря вие си знаете сами !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 окт 2009 00:06

ЦСКА си играха докрая и точно затова, че не се бореха за достойна загуба, не ме е толкова яд от загубата. Просто толкова можаха хората. Освен Данчо и Манчев, на които не е лошо да им потърсиме заместници, защото наистина се спъваха отвреме-нареме.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 окт 2009 00:14

Манчев горкият е толкова бита карта, че просто да ме вземат мене ще съм по-добре. Съвсем сериозно го казвам това. Тия плашила за какво ги прибираме само си доритат в България за заплатка. Да си чука сгодната женица и да не пречи. По-добре да вкараме още 1 юноша и за тия 25 мин да порита момчето !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 окт 2009 00:19

Владо Манчев вече е свършил за големия футбол...не излезе от засадата тая вечер.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

reffere
Контакти:

Мнениеот reffere » 02 окт 2009 00:20

Нормален резултат от мача на ЦСКА. Вижда се, че има още много да се работи върху отбора и ако се гледа в переспектива, такива загуби си имат своята полза!
Все пак мисля, че днес по-голямата част от играчите на ЦКА играха под нивото си, а и общо взето отбора можеше и по-добрее с оглед това което показа досега. Но това го отдавам на психологическия проблем-- притеснение и после двата бързи гола пречупиха нещата.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 02 окт 2009 00:25

защо написа:ЦСКА си играха докрая и точно затова, че не се бореха за достойна загуба, не ме е толкова яд от загубата. Просто толкова можаха хората. Освен Данчо и Манчев, на които не е лошо да им потърсиме заместници, защото наистина се спъваха отвреме-нареме.

ЦСКА излязоха с три дефанзивни халфа и без нападател. За какво се бориха според теб?

Във форума на ЦСКА настроението след загубата е много бодряшко, но явно аз съм гледал различен мач. С колко трябваше да бие Рома, за да се отчете като недостойна загуба? Това е италиански отбор, който има проблеми във вътрешното първенство. Какво очаквате, да се хвърлят на 100% срещу нас ли? Те играха колкото да направят 2:0 и после вече мислиха за мача си от Калчото през уикенда.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 02 окт 2009 00:30

И още нещо искам да вмъкна. Когато български отбор играе с някви келнери, скиори, трактористи и т.н. "Слаби отбори в Европа вече няма и силите са изравнени". Ако играем с някой от ранга на Рома или Лацио "Тия са от друга планета, ми на тях само левият им бек струва колкото целия ни отбор със стадиона. Какво очаквате, да ги бием ли?".

Върни се в “Футбол - България”