Мнения за мача снощи ?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мнения за мача снощи ?!
Да нямаме нито едно положение за цял мач на наш терен!!!!Падали сме,но такова нещо не помня,щях да заспя по едно време
Игра ли "великия" Бербатов,а "великия" Марто!?!?

Ми значи май правилно съм "видял" нещата ! Каква гордост,за какъв добър резултат се говори - не знам ! Да,добре,че не паднахме,но нищо повече ! Чета някви гръми заглавия,после гледах оня каун Ивайло Ангелов вика,че няма защо да имаме високи изисквания към нашия фътбол ?! Абе бахти малоумника...тоя не знае и Левски и ЦСКА,че и други отбори на международно ниво какво са постигали едно време,на национално ниво са по-малко успехите но пак ги има (САЩ-94),националите ни имат качества по отделно ама нямат треньор,няма представа колко талантлив народ сме и говори ?! Бахти бастуна ! Що на такива им се дава право на мнение...НЕ ЗНАМ !
П.П. lauta hools,споко брат,ще ти прочета пост-а преди да си легна та да ме поуспи малко
иначе,евалата за мнението ; NO OFFENCE 

П.П. lauta hools,споко брат,ще ти прочета пост-а преди да си легна та да ме поуспи малко

Благо -20мин.,Ч.Янков -игра ли ?или не??,М.Петров-муха без глава???И тримата са смяна бяхя
още 46мин.????Бек-а -Вагнер-трагедия????? В.Димитров-45мин?????
Е,с половин отбор не може да бием,толкова!?
още 46мин.????Бек-а -Вагнер-трагедия????? В.Димитров-45мин?????
Е,с половин отбор не може да бием,толкова!?
Здрасти и от мен - много бързо и по-кратко ще пиша
1. Организация - 2
Просто нямам думи - пълна простотия - пак тълпи, проверки, обарвания и.т.н. Аз, както и още 4 човека от компанията, от които и двама левскари, се провирахме 15 минути до Г. Полиция/милиция в Г вместо да хване за гушите жабарите дето подпалиха знамето. Леле, ако това беше станало при комшиите в Истанбул.
Видях, че нещо ставаше и в Б ама бях далеч. Там май само стюарди нещо правеха.
Аман вече!!!
2. Публика - 2 и 6
Двойката - Стига с това освиркване бре! Рядка простотия, като ни накажат за мачовете всичко ще си дойде на мястото. И тия тъпотии със знамена символи и пр.- всички само това гледат, а рибата кълве ли, кълве.
Шестицата - Яка подкрепа този път. Най-накрая нямаше тъпото разделяне на отбори. Е в края на мача в Г се викаше за Сашко Томов
.
3. Мачът - 4 1/2
Хора все пак играеме с Италия, с тия трудно може да се надиграваме. Никога не съм харесвал жабарите - много труден отбор. Никаква Русия или Испания не може да се сравнявава с тия - изключителни симулатни и добри играчи
Затова Х-ът е добър
Иначе мачът си веше посредствен, но аз не съм и очаквал нещо повече, обратното означава липса на реални преценки. Все пак можеше малко по-напред да ги сложи П. Марков, но това си е негово решение. КОЛКО КРАСИВИ ЗАГУБИ СЪМ ГЛЕДАЛ - ПО-ДОБРЕ ТАКА!
4. КАКВО НОВО - 4
Лично на мен ми хареса Иван след смяната . Понеже аз го гледах от Г - наистина игра много чисто и се справи. Живко Миланов също игра добре. И толкова ...слабо играха не искам да пиша, че стана дълго

1. Организация - 2
Просто нямам думи - пълна простотия - пак тълпи, проверки, обарвания и.т.н. Аз, както и още 4 човека от компанията, от които и двама левскари, се провирахме 15 минути до Г. Полиция/милиция в Г вместо да хване за гушите жабарите дето подпалиха знамето. Леле, ако това беше станало при комшиите в Истанбул.
Видях, че нещо ставаше и в Б ама бях далеч. Там май само стюарди нещо правеха.
Аман вече!!!
2. Публика - 2 и 6
Двойката - Стига с това освиркване бре! Рядка простотия, като ни накажат за мачовете всичко ще си дойде на мястото. И тия тъпотии със знамена символи и пр.- всички само това гледат, а рибата кълве ли, кълве.
Шестицата - Яка подкрепа този път. Най-накрая нямаше тъпото разделяне на отбори. Е в края на мача в Г се викаше за Сашко Томов

3. Мачът - 4 1/2
Хора все пак играеме с Италия, с тия трудно може да се надиграваме. Никога не съм харесвал жабарите - много труден отбор. Никаква Русия или Испания не може да се сравнявава с тия - изключителни симулатни и добри играчи
Затова Х-ът е добър
Иначе мачът си веше посредствен, но аз не съм и очаквал нещо повече, обратното означава липса на реални преценки. Все пак можеше малко по-напред да ги сложи П. Марков, но това си е негово решение. КОЛКО КРАСИВИ ЗАГУБИ СЪМ ГЛЕДАЛ - ПО-ДОБРЕ ТАКА!
4. КАКВО НОВО - 4
Лично на мен ми хареса Иван след смяната . Понеже аз го гледах от Г - наистина игра много чисто и се справи. Живко Миланов също игра добре. И толкова ...слабо играха не искам да пиша, че стана дълго
Последна промяна от jul на 12 окт 2008 11:51, променено общо 5 пъти.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Аз също бях на мача снощи и съм доста разочарован от това което видях.Най-голям виновник за снощната мъка според мен е П.Марков.Не искам да се правя на голям специалист , който винаги разбира повече от даден треньор и плюе постоянно , но снощи Марков се показа като голям стархливец , излезнал за равен/мже би в щаба на нац.отбор са си направили някаква сметка ,че хикс в този мач ги устройва идеално и дано накрая да са прави/.През второто полувреме ние практически играхме с 10 души-Мартин Петров симулираше че играе , явно нямаше повече сили , но треньорът ни го остави до 90 мин. , като преди това именно заради Мартин на няколко пъти пропадаха хубави възможности за атаки.Бербатов се бори много мъжки , но нямаше абсолютно никаква подкрепа -постоянно сваляше топки за .......никой.Та мисълта ми беше за Марков-ако този човек наистина желаеше победата , все щеше да промени нещо в състава и схемата по време на мача.Той обаче демонстрира правилото-,,когато играта върви не се правят смени"-т.е играта му за 0:0 си върви.Единствено промени които правеше Марков ,бяха Велизар и Мартин да си сменят местата по фланговете , но и двамата бяха твърде неефективни ,където и да играеха.От друга старна и италиянците бяха дошли за хикс и този развой ги устройваше перфектно , та и те ни си дадоха много зор-откъдето дойде и заблудата , че в защита сме играли перфектно.Просто нашите не бяха поставени под сериозно напрежение.
Последна промяна от gentile на 12 окт 2008 11:57, променено общо 1 път.
Имахме късмет,че и Италия я устройваше равен,та не ни набутаха 2-3 парцла(а можеха).Колкото и да е некадърен треньора,ние нямаме футболисти за повече-сега да си спечелим мачовете с другите отбори-от Италия взехме каквото можем и ни трябва.Дано сега тоя хикс не бъде осран срещу Грузия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Аз малко ще се разгранича, от всеобщото мнение, че мача е бил скучен....на мен лично ми беше интересен, примерно с интерес гледах, кой от двата отбора първи ще се открие, и ще поеме риска да атакува....за съжеление се оказа, че няма такива смелчаци.
В началото ми се стори, че италианците остнаха малко изненадани, от липсата на....традиционният домакински натиск, бих казал обаче ,че изненадата за тях беше приятна, така те ни понатиснаха малко, но без особен ефект....след което се подръпнаха, можеби очаквайки, че наистина този път, нашите ще се открият, и ще започнат да атакуват....и отново изненада за тях, нищо такова не се случи, и те на свой ред опитаха леко, и небрежно да ни понатиснат, но видяха че няма как да се пробие, толкова сгъстен отбор, ( пък и на тях победата, не им е толкова необходима ) , и се спряха, все пак няма нужда да се рискува. И второто полувреме така....лек натиск от тяхна страна, и след това одръпване, с надежда, че българите най после ще се поотворят малко, но.....пак нищо, и така до края, когато те ( италианците ) , наистина бяха вече приятно, ама много приятно изненадани, от липсата на.....финален щурм !
И така....два отбора излезли за Х постигнаха, това за което са излезли на терена ! Но кое на мен лично ми направи впечатление ? Ами някои вече го написаха....отборната игра ! Този път наистина играха, като отбор....вярно в защита, но като един ! И до тук май се изчерпват добрите впечатления....все ми се струва, че поне в последните 20 тина мин. можехме да потакуваме малко, ей така, за разнообразие, пък знае ли човек ? С една навременна смяна, като Ивелин Попов ( то май и на пейката нямаше други атакуващи играчи ) , и малко по предно разположение, на вътрешните ни халфове, можеше да "ушием" италианците с един късен гол, но.....явно желанията на публиката не са важни ! Иначе да тръгнеш безогледно в атака, срещу Италия, би било пагубно за всеки един отбор ! Така че одобрявам по дефанзивната игра, на нашите....но не и в последните 15- 20 мин. Иначе ми е трудно да отлича някого над останалите, просто наистина този път играха задружно, но аз лично съм изненадан от Чавдар Янков....и то много приятно изненадан !
П.П. Струва ми се обаче, че от този Х ние сме най прецаканите....защото нали се сещате кой е треньор на Ейре ? По мое мнение Италия и ирландците, ще си разменят по една домакинска победа.....дано да греша !
В началото ми се стори, че италианците остнаха малко изненадани, от липсата на....традиционният домакински натиск, бих казал обаче ,че изненадата за тях беше приятна, така те ни понатиснаха малко, но без особен ефект....след което се подръпнаха, можеби очаквайки, че наистина този път, нашите ще се открият, и ще започнат да атакуват....и отново изненада за тях, нищо такова не се случи, и те на свой ред опитаха леко, и небрежно да ни понатиснат, но видяха че няма как да се пробие, толкова сгъстен отбор, ( пък и на тях победата, не им е толкова необходима ) , и се спряха, все пак няма нужда да се рискува. И второто полувреме така....лек натиск от тяхна страна, и след това одръпване, с надежда, че българите най после ще се поотворят малко, но.....пак нищо, и така до края, когато те ( италианците ) , наистина бяха вече приятно, ама много приятно изненадани, от липсата на.....финален щурм !
И така....два отбора излезли за Х постигнаха, това за което са излезли на терена ! Но кое на мен лично ми направи впечатление ? Ами някои вече го написаха....отборната игра ! Този път наистина играха, като отбор....вярно в защита, но като един ! И до тук май се изчерпват добрите впечатления....все ми се струва, че поне в последните 20 тина мин. можехме да потакуваме малко, ей така, за разнообразие, пък знае ли човек ? С една навременна смяна, като Ивелин Попов ( то май и на пейката нямаше други атакуващи играчи ) , и малко по предно разположение, на вътрешните ни халфове, можеше да "ушием" италианците с един късен гол, но.....явно желанията на публиката не са важни ! Иначе да тръгнеш безогледно в атака, срещу Италия, би било пагубно за всеки един отбор ! Така че одобрявам по дефанзивната игра, на нашите....но не и в последните 15- 20 мин. Иначе ми е трудно да отлича някого над останалите, просто наистина този път играха задружно, но аз лично съм изненадан от Чавдар Янков....и то много приятно изненадан !
П.П. Струва ми се обаче, че от този Х ние сме най прецаканите....защото нали се сещате кой е треньор на Ейре ? По мое мнение Италия и ирландците, ще си разменят по една домакинска победа.....дано да греша !
Е представям си един класен чужд треньор с тази подкрепа от публиката и с тези що годе можещи и надъхани футболисти как щеше да опука Италия ама....
Върни се в “Футбол - България”