Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство

Мнениеот stoyankd » 15 май 2013 22:23

POPCORN написа:
stoyankd написа:Мисля, че нарушението на Йовов не беше за втори жълт картон, нямаше грубост, просто тактическо нарушение. Направи и др. грешки- беше длъжен да санкционира Андонов за свалената фланелка, нарушението на Пинто срещу Каядо си беше класически жълт картон, а самият Каядо имаше поне две симулации. Не мога да разбера защо прогресират само "наши"хора в съдийството. Знаете, че Кръстев е зет на Атанас Узунов.

напротив чист жълт картон си е.жълт картон не е в синята митология иначе всеки нормален и уважаваш себе си съдя ще даде жълт картон и т озаслужен :)

Приемам мнението ти, няма да споря, макар да имаше същото нарушение на Борко Стойчев. Кажи, кой друг съдия в света няма да покаже картон за свалената фланелка след третия гол? Имаше явна симулация на Каядо в края на редовното време. Ако е преценил, че не симулация, защо не даде дузпа?
Последна промяна от stoyankd на 15 май 2013 22:25, променено общо 1 път.

daaa
Контакти:

Мнениеот daaa » 15 май 2013 22:24

За Йовов - ОК, но за нарушението срещу Пламен Илиев картона си беше нарисуван :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 май 2013 22:26

Добро съдийство, но мача го гледах зад лявата врата, така че за засади и спорни положения от другата страна не мога да коментирам! Никой обаче няма претенции и не коментира съдията, което означава, че си е свършил работата добре!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 май 2013 22:27

stoyankd написа:
POPCORN написа:
stoyankd написа:Мисля, че нарушението на Йовов не беше за втори жълт картон, нямаше грубост, просто тактическо нарушение. Направи и др. грешки- беше длъжен да санкционира Андонов за свалената фланелка, нарушението на Пинто срещу Каядо си беше класически жълт картон, а самият Каядо имаше поне две симулации. Не мога да разбера защо прогресират само "наши"хора в съдийството. Знаете, че Кръстев е зет на Атанас Узунов.

напротив чист жълт картон си е.жълт картон не е в синята митология иначе всеки нормален и уважаваш себе си съдя ще даде жълт картон и т озаслужен :)

Приемам мнението ти, няма да споря, макар да имаше същото нарушение на Борко Стойчев. Кажи, кой друг съдия в света няма да покаже картон за свалената фланелка след третия гол? Имаше явна симулация на Каядо в края на редовното време. Ако е преценил, че не симулация, защо не даде дузпа?

Аз говоря за това нарушение.Нали затова спориме!Не съм казал,че не трявба да има жълт картон за Антонов.Някъде да си ме видял да го напиша това?Ти казваш,че няма втори жълт и аз затова се хванах :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 май 2013 22:31

moreni_max написа:
stoyankd написа:Мисля, че нарушението на Йовов не беше за втори жълт картон, нямаше грубост, просто тактическо нарушение.

Имаш умишлен фаул, без топка, при вдигнат вече жълт. Това дори не може да се коментира.
stoyankd написа:беше длъжен да санкционира Андонов за свалената фланелка

Никъде в големия футбол след гол не дават картони за свалена фланелка. Последния път когато дори в БГ съм виждал такъв беше през 2008-ма пак в мач с вас- онова 4 на 4 на Куоки. В големия футбол, в Англия в ШЛ свалени фланелки има почти след всеки гол.
stoyankd написа:нарушението на Пинто срещу Каядо си беше класически жълт картон, а самият Каядо имаше поне две симулации.

След този червен играта доста се поуспокои. Имаше едни 15-тина минути през второто когато леко се накъса, но не мисля, че други картони е сгрешил.

Тук някой казват, че имало червен в третата минута - не мога да се съглася.

Според мен левскарите може и да ги боли заради загубата, но това беше най-близко до начина по който се свири в Европа. Изцяло в техен интерес е да свикват.

Няма да коментирам глупостите, които си написал, само искам да попитам защо във всяко мнение намесваш левскарите? Доста елементарно се опитваш да провокираш, ако това е целта ти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 15 май 2013 22:32

POPCORN написа:
stoyankd написа:
POPCORN написа:

Аз говоря за това нарушение.Нали затова спориме!Не съм казал,че не трявба да има жълт картон за Антонов.Някъде да си ме видял да го напиша това?Ти казваш,че няма втори жълт и аз затова се хванах :)

Както и да е. Просто съдията имаше късмет да не даде подобен червен картон за играч на Берое. Особено след приказките на Хубчев преди мача, за които е длъжен да се извини.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 15 май 2013 22:32

За съжаление някои от феновете на Левски дотолкова са свикнали на съдийската подкрепа, че когато един съдия свири 50-50, в техните очи е слаб. Може би Цветан Кръстев е допуснал някои неточности, но всеки има право на грешки, а и тези неточности не бяха тенденциозни и в никакъв случай не са повлияли на изхода от срещата. Това момче ми направи впечатление още на полуфинала Славия-Берое, а след това изсвири перфектно и Ботев-Литекс, което говори за постоянство и психика, която се среща рядко сред българските съдии. Пожелавам му здраве и късмет, защото според мен той е способен да свири успешно на международни срещи от най-високо ниво.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 май 2013 22:41

T&T написа:За съжаление някои от феновете на Левски дотолкова са свикнали на съдийската подкрепа, че когато един съдия свири 50-50, в техните очи е слаб. Може би Цветан Кръстев е допуснал някои неточности, но всеки има право на грешки, а и тези неточности не бяха тенденциозни и в никакъв случай не са повлияли на изхода от срещата. Това момче ми направи впечатление още на полуфинала Славия-Берое, а след това изсвири перфектно и Ботев-Литекс, което говори за постоянство и психика, която се среща рядко сред българските съдии. Пожелавам му здраве и късмет, защото според мен той е способен да свири успешно на международни срещи от най-високо ниво.

Мен ли визираш, под някои фенове на Левски? :)
Не съм писал, че е слаб, а написах, че се е представил задоволително.
Също не съм казвал, че грешките му са повлияли. Но е факт, че имаше явни грешки. При това положение представянето му не е перфектно. ;)
Последна промяна от Tommi на 15 май 2013 22:42, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 15 май 2013 22:41

T&T написа:За съжаление някои от феновете на Левски дотолкова са свикнали на съдийската подкрепа, че когато един съдия свири 50-50, в техните очи е слаб. Може би Цветан Кръстев е допуснал някои неточности, но всеки има право на грешки, а и тези неточности не бяха тенденциозни и в никакъв случай не са повлияли на изхода от срещата. Това момче ми направи впечатление още на полуфинала Славия-Берое, а след това изсвири перфектно и Ботев-Литекс, което говори за постоянство и психика, която се среща рядко сред българските съдии. Пожелавам му здраве и късмет, защото според мен той е способен да свири успешно на международни срещи от най-високо ниво.

Всеки има право на мнение. За мен този съдия е далече от доброто ниво. Какво ли щеше да стане, ако бе изгонил играч на Берое? Мисля, че трябва да се канят чужди съдий отново, поне до появата на качествени наши.

Върни се в “Футбол - България”