абе май въпроса е много правокативен, с цел да покаже кви профани има тук и там!
двете неща не са равнопоставени, едно е национален отбор, друго е любим клубен отбор!
какво означава да си фен на отбор, който има максимум 20 мача в рамките на 2 календарни години!
истинското амплоа на фена е да подкрепя любимия си клубен отбор!
а националния отбор е черешката на върха на тортата! това е обединяващия фактор, който събира всички фенове на едно място и с една цел!
за мен е душевно беден, този фен, който неподкрепя даден национален отбор, а държи само на клубния си тим!
Кой ви интересува повече?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой ви интересува повече?
INZAGHI_99 написа:малко анти българско, но ми е по тръпка ЛЕВСКИ, МИЛАН И не ме нареждайте ПЛС. ИТАЛИЯ![]()
![]()
![]()
![]()
абе турчин като си за Италия отиваи в агитката им и поне ги научи на една от многото ви турски псувни

- vinagi~s~vas
- Контакти:
За мен на света има само два отбора-БЪЛГАРИЯ И ЛОКО ПЛОВДИВ!Други не съществуват!!!Успех утре,няма да съм на мача,но ще стискам палци за наще пред малкия екран!
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

- INZAGHI_99
- Контакти:
СинТерор написа:INZAGHI_99 написа:малко анти българско, но ми е по тръпка ЛЕВСКИ, МИЛАН И не ме нареждайте ПЛС. ИТАЛИЯ![]()
![]()
![]()
![]()
абе турчин като си за Италия отиваи в агитката им и поне ги научи на една от многото ви турски псувни
Приятелю БЪЛГАРИН СЪМ И НЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ОБИЧАМ ИТАЛИЯ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ХАРЕСВАМ ПОВЕЧЕ ФУТБОЛА ИМ.
ИНАЧЕ ЗНАМ ПОМАЛКО ТУРСКИ и ще ти кажа само за теб----- АН АМДЖИК, КАЛДЪР БАДЖА СУКРАМ АМДЖА, ИНТЕР ДОНО ИРЧАМ БЮЗУ.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Lyubooo написа:абе май въпроса е много правокативен, с цел да покаже кви профани има тук и там!
двете неща не са равнопоставени, едно е национален отбор, друго е любим клубен отбор!
какво означава да си фен на отбор, който има максимум 20 мача в рамките на 2 календарни години!
истинското амплоа на фена е да подкрепя любимия си клубен отбор!
а националния отбор е черешката на върха на тортата! това е обединяващия фактор, който събира всички фенове на едно място и с една цел!
за мен е душевно беден, този фен, който неподкрепя даден национален отбор, а държи само на клубния си тим!
Съгласен съм, много точно казано:) Българи юнаци
ПРЕДПОЧИТАМ ДА ГЛЕДАМ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР.НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЗА ДРУГ ОТБОР,ОСВЕН СЛИВЕН,НО СЪМ ГЛЕДАЛ В ЧУЖБИНА МНОГО МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА.ЗА МАЧА НА ЦСКА СЪС СПАРТА ПЪТУВАХ ПОВЕЧЕ ОТ 700 КИЛОМЕТРА БЕЗ СПИРАЧКИ.ЖИВЯЛ СЪМ В ЧУЖБИНА 15 ГОДИНИ И ЗНАЯ КАКВО Е ЗА МЕН БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА С НЕЯ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Нищо не ме вълнува повече от това да ида на мач на моряците 

Върни се в “Футбол - България”