13 000 ботевисти аплодират самотен фен на Литекс
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 13 000 ботевисти аплодират самотен фен на Литекс
За жалост повечето фенове като Ст.Загора,Ловеч и др.са първо фенове на "грандовете" после на местния отбор.За жалост две турнета в рамките на 24 часа са непосилни
- Tribune East 1912
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:На мен друго ми прави впечатление.Докога пристрастните пловдивски медии, ще преувеличават с по 4-5 пъти броя на феновете на Ботев(ПД). Гледах мача по телевизията, на стадиона имаше не повече от 3 до 4 хиляди души...3892 ако трябва да бъда точен, аз ги преброих.К'ви 13 хиляди, к'ви 5 лева, той целия стадион е с капацитет 12 хиляди, ама те видиш ли били 13 хиляди-ай стига!

Не повече от 100 човека

- we are the champions
- Контакти:
РЕСПЕКТ към фена на Литекс и към феновете на Ботев !!!!!
Защо все ще се намери някой вредител, който да отрови хубавите теми
!? Майните си подкрепят отборите. Не стига, че само на този мач има публика, колкото на всички пролетни домакински мачове на Герена ами разни фенове на "грандовете" седнали на саркастични да се правят.
Иначе по темата, не е лесно да се изтипосаш пред цял стадион
. Но фенската любов на моменти е необяснима. Браво на човека 

Иначе по темата, не е лесно да се изтипосаш пред цял стадион

Респект към момчето ,дойде и си подкрепи отбора дори и сам. Лошо впечатление ми направиха играчите на Литех и щаба им,
някой трябваше да отиде да го поздрави след срещата и да му подарят поне една фланелка ,мисля че поне това заслужаваше.
някой трябваше да отиде да го поздрави след срещата и да му подарят поне една фланелка ,мисля че поне това заслужаваше.
Шапка долу и огромно уважение за този човек ! Ако бях в ръководството на Литекс,щях да му подаря абонаментна карта за другият сезон,както и артикули на отбора 

Стига с щуротиите!!! Момчето заслужава уважение за това, че си подкрепя отбора! Поклон пред такива фенове! Евала и за отношението на публиката на Ботев към него? Респект!!!
- Show Must Go On
Inex написа:Респект към момчето ,дойде и си подкрепи отбора дори и сам. Лошо впечатление ми направиха играчите на Литех и щаба им,
+ много
[offtopic]императорче, темата е за фена на Литекс - недей муча мууууууу[/offtopic]
- Караконжоулу
- Контакти:
~3500 ловчанлии са влезли като неутрални зрители по другите сектори.То не е работа да киснеш в клетката и полицаите да не те пускат да си вървиш 2 часа след мача.
Не съм на 100% сигурен, но мисля че момчето се прибра за Ловеч с клубния автобус. Така ,че според мен все пак получи нужното уважение и от страна на Литекс.
Последна промяна от tony1977 на 29 апр 2013 11:08, променено общо 1 път.
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
Върни се в “Футбол - България”