Гриша Ганчев с култово интервю за Сашо Диков

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

meteorit
Контакти:

Re: Гриша Ганчев с култово интервю за Сашо Диков

Мнениеот meteorit » 28 апр 2013 10:01

Гришата след такова признание може директно да е в панделата, ако беше в Италия примерно... И той, и Иво Тонев са пълни боклуци, ако имахме държава щяха отдавна да са отвъд хоризонта.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 апр 2013 10:14

А на въпроса на Диков, дали взима наркотици,се изчерви като домат и започна да се върти като виенско колело на стола.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 28 апр 2013 10:42

Всички си изкараха мръсните гащи.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 28 апр 2013 10:45

ShooterMan написа:Нагло човече.Дори си признава далаверите,купените титли и купи,съдии,които е бил...и защото сме Бантустан,затова не бива изхвърлен от футбола доживот,както примерно един Лучано Моджи в Италия.В нормална страна след това интервю това човече доживот щеше да бъде отстранено от спорта,то бива наглост,бива чудо,ама неговото е връх на всичко.Надявам се БФС да вземе мерки срещу него и наистина като европейска страна да видим Гриша Ганчев изхвърлен от футбола доживот и пълна забрана на негови капитали и фирми под каквато и да е форма да влизат повече в тази игра.

Дааа и оня дето си духа перчема също!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

sande
Контакти:

Мнениеот sande » 28 апр 2013 11:27

Браво на Гришата, че изкарва керливите ризи на политици и бизнесмени, които от години си правят каквото си поискат а народа страда и работи за тях. Браво за това, че си намерил смелост да излезеш и да кажеш истината. Браво и за това че все още даваш пари за спорта в Ловеч. За съжаление в България важи поговорката: Направи добро и лапни го_но. "Нема такава държава", както се казва в една песен- злоба, завист и простотия от всякъде ни заливат. Държава с население колкото един град а не може да се вкара правов ред.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 28 апр 2013 11:28

Гришата,що реве като хималайска мечка :?: :idea: Много добре знае за какво го раследват,да не се прави на улав.И ако някой от тук пишиштите се поинтересува,защо на "цар" киро му дадоха толкова "голяма" присъда,ще разбере,че именно "царя" за да си спаси задника,се разпя за цялата далаверка+каналите+големите кражби на ДДС.
п.п. Ако в тая държава ,държавата като такава затегне контрола и стисни с юмрук всичко както трябва,хазната ще е пълна с пари,заплатите ще са европеиски и България ще е страхотна дистинация,както за инвестиций,така и за торизъм. :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 апр 2013 12:21

емо73канар написа:Гришата,що реве като хималайска мечка :?: :idea: Много добре знае за какво го раследват,да не се прави на улав.И ако някой от тук пишиштите се поинтересува,защо на "цар" киро му дадоха толкова "голяма" присъда,ще разбере,че именно "царя" за да си спаси задника,се разпя за цялата далаверка+каналите+големите кражби на ДДС.
п.п. Ако в тая държава ,държавата като такава затегне контрола и стисни с юмрук всичко както трябва,хазната ще е пълна с пари,заплатите ще са европеиски и България ще е страхотна дистинация,както за инвестиций,така и за торизъм. :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops:

Изобщо не ми приличаше на човек, който реве.. Даже напротив, както винаги си говореше напълно спокойно и без да му пука особено, а повечето работи, за които Гришата спомена в интервюто са си абсолютна истина! Иначе със сигурност знае за какво са го задържали, но това с цар Киро ми прилича повече на някаква журналистическа измислица..

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 апр 2013 12:40

Гриша Ганчев или известния като бай Ганьо капиталяга е един жалък смешник !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 28 апр 2013 12:58

Истината е, че Гришата дава хляб на един стадион хора, а тук пишещите форумни бабаити най-вероятно се редят на всяко 5-то число за социални помощи. И вместо да си подредят малко живота дават акъл и сипят жалки храчки по човек, който може да изкупи целия им род барабар с фургоните в които живеят без да му мигне оченцето

И вместо, ти Ганьо, да точно ТИ!!! да се плеснеш по челото и да си кажеш - абе Гришата май верно говори интересни неща, които по цивилизования свят отдавна са ги открили и приели за доказана истина - като например факта, че сме консуматорска нация, която ЕС ползва за да си пробутва баластрата в производството, факта, че от криза се излиза само с инвестиции и че правителството на Тиквата вместо рекет и изнудвания, трябваше да направи един инвестиционен фонд за хората, на които им се бачка в името на отечественото благо и т.н. и т.н. и т.н.... та вместо да направиш това, ти Ганьо си седнал да квалифицираш един бизнесмен с международно реноме, докато си посърбваш от ракията, биеш жена си и си псуваш живота. Ето за това Ганьо, ти си най-прост, най-беден и най-болен не само в Европа, ами и в целия цивилизован свят. И точно затова Ганьо ще си умреш глупав и беден у мизерия докато целия свят отдавна забрави за кризата и си живее живота :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 28 апр 2013 13:05

viali69 написа:
DANS написа:Гриша Ганчев пропуска да спомене, че е под гаранция заради изказването му че ще изкорми шефа на НАП и ще го удоши с червата му! Изказване доказано чрез СРС!

Освен това "вътрешно общностните доставки" не са контрабанда, такива са правилата н ЕС, те са предпоставка за ДДС измами! но доколкото знаем и синчето на ГГ е уличено в такива!

Пропусквателния режим при ГГ е доста строг, със сигурност тия двамата дето са идвали са им записани лк от охраната и камерите също са ги записали, така че ако има такова нещо, много лесно може да се разбере кои са!

Или това са поредните предизборни лъжи от заинтересованите ГЕРБ да не управлява?!

Но да ни учудват ли изказванията на човек подкрепял ДПС!

Колега, ясно е, че Народната милиция промива мозъците ви, но преди да пишеш нещо, не е лошо да се поинтересуваш от реалния живот, а не само от това, което ви спускат като указания ...
Ако не беше Гриша Ганчев, Алексей Петров и още няколко като тях, целия Ловешки регион отдавна щеше да е в ръцете на ДПС. Селата около Ловеч са помашки и ако не беше Гришата нещата там щяха да са, както в Родопите ...
Не следя българското първенство. Не ми е интересно. Честно казано незнам дали съдиите подпират Левски в момента. В думите на Ганчев обаче има и много истини.
Убеден съм също така, че ареста на сина на Ганчев беше с цел бащата да бъде изнудван за пари. Чия партийна каса трябваше да напълнят тези пари е лесно да се досетим.
Точно вие от ГЕРБ да говорите за ред и законност в този момент ми се струва малко нескромно. Цяла България и цял свят видя как сте подслушвали масово и НЕЗАКОННО българския народ.
Най-големият резил обаче е, че сте се подслушвали и взаимно, което говори за много ниско ниво на морала.
Друг е въпросът, че Гришата също купуваше съдии и направи няколко пъти Ловеч шампион точно по начина, от който се оплаква сега.

Неразумни юроде, понеже родът ми по бащина линия произхожда от Ловчанско, едва ли ти ще ми казваш кое така, кое овака,

Селото се казва Радювене и там не живее нито един помак, преди освобождението в това село са живели повече християни отколкото в града Ловеч, повечето села около Ловеч са християнски и то на 100%,

Помашките села са Български Извор, Борима, Градежница, Глогово и Галата, всички те се доминират от ДПС, от с. Галата Гриша Ганчев даже успя да вкара свой сателитен отбор в "А" група, Олимпик Галата(там счупиха на Мето Деянов крака), ръководен от неговия съдружник "Камилата" , сега този помашки отбор се казва "Берое" Ст. Загора!

За сведение как Г. Ганчев и А. Петров са "опазили" Ловчанско от ДПС:

до скоро всички помашки села имаха кметове от ДПС!

днес също на

с. Галата, кмет - Андриян Маринов (ДПС)

с. Глогово, кмет - Бисер Габровски (ДПС)

с. Градежница, кмет- Свилен Русинов (ДПС)

с. Борима, кмет - Смаил Афъзов (ДПС)

НО,

монопола на ДПС е разбит именно от ГЕРБ, можеш да провериш,
отскоро кмета на с. Български Извор е - Севин Иванов(ГЕРБ)

viali69,когато ЦЕНЗУРИРАТЕ фактите те стават КОМПРОМАТ!

това е тактика на Гьобелс, %истина + % лъжа или прикрита истина!

Виж ЦЕНЗУРИРАНАТА част от записа, от която се разбира че Бойко Борисов е един изключително честен и принципен човек:

"
М. Н.: Така и това разбиране, минаваме през техническо задание на съответната обществена поръчка. И техническото задание на тия поръчки са го правили Криси (3) , Миро, тоя моя пиар (4) и тоя Боян (5) педерастът на Сашо (6).
Б. Б.: Не на Сашо, а на Славка Бозукова (7).
М. Н.: Да, де на Славка.
Б. Б.: Аз съм го изгонил тоя още като бях главен секретар, 60 000 лева събра за деца сираци и ги украдна всичките. От мое име ги беше събрал. Тоя Боянчо Кривогледия.
М. Н.: И Ани Русчева, дето тая на. (8)
Б. Б.: Аз където съм, той (Боян) не може да се появи. Така че, ако си работил със него, аз изрично съм предупредил за какъв човек става въпрос!
М. Н.: Ми той Сашо ми го прати.
Б. Б.: Ми да не ти го е пратил, бе! Къв ти е Сашо да ти го прати? Аз съм го изгонил, че ми е украднал 60 000 лева, беше събрал за деца, за сираци от мое име! Ще ти го пратим аз крадеца???!
М. Н.: и Ани Русчева. Те са ми дали и те идват при мен и казват: Ние сме се разбрали, Труд, 24 часа
Б. Б.: Ма хубаво, те не могат да се разберат, ама ти(Найденов) си ПРИНЦИПАЛА.
М. Н.: Аз за тва казвам, че притеснения нямам, щото
Б. Б.: Не е виновен тоя, който яде баница, а тоя дето я дава, (ти Найденов си виновен)! "

провери ако не вярваш, и спри да коментираш теми по които не си компетентен и замълчи завинаги :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Футбол - България”