Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ultrasblue
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот ultrasblue » 27 апр 2013 08:47

Мачлето на плофдиф било по-голямо от Вечното дерби ХаХАХАХАХАХАХХАХА. А бе, селяни във вашия мач какво е заложено всеки път? паржола и 1л айрАн ? Това са най-големите отбори във България и това винаги ще бъде най-голямото футболно зрелище у нас. Съмнявам се, някой извън Майнатаун да се интерсува от вашето "зрелище".
Така че дишайте спокойно "майна" гледайте си тото пловдив и недУразуменЙто в жалту черну и винаги трибуквие за вас ОТЗАДЕ.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 27 апр 2013 08:48

потенциалът на публиката не се измерва в мачове срещу отбори с животински прякори, а срещу отбори, които никой извън града им не ги следи. по-миналата седмица бях на ботев- пирин гд и имаше със сигурност над 6 хиляди на стадиона, а това е най-слабо посетения мач този сезон. бил съм на абсолютно всички домакинства от август насам и мога да кажа че и срещу монтана хората бяха повече. това е при положение, че най-известното име в пирин е тенчо тенев. искам да видя как на герена или армията ще има над 5 хиляди души срещу монтана, гоце делчев, ботев вр. хората в пловдив отиват да гледат ботев, а не гостуващия отбор и горните факти го доказват. жалко само, че нямаме стадион, за да оказваме нужната подкрепа и на националния отбор. за да се приключи спора по темата аз предлагам да се сравнят истинските данни за посещаемостта на двете дербита и общия брой зрители на пловдивските и всички софийски отбори.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 27 апр 2013 08:59

gin написа:потенциалът на публиката не се измерва в мачове срещу отбори с животински прякори, а срещу отбори, които никой извън града им не ги следи. по-миналата седмица бях на ботев- пирин гд и имаше със сигурност над 6 хиляди на стадиона, а това е най-слабо посетения мач този сезон. бил съм на абсолютно всички домакинства от август насам и мога да кажа че и срещу монтана хората бяха повече. това е при положение, че най-известното име в пирин е тенчо тенев. искам да видя как на герена или армията ще има над 5 хиляди души срещу монтана, гоце делчев, ботев вр. хората в пловдив отиват да гледат ботев, а не гостуващия отбор и горните факти го доказват. жалко само, че нямаме стадион, за да оказваме нужната подкрепа и на националния отбор. за да се приключи спора по темата аз предлагам да се сравнят истинските данни за посещаемостта на двете дербита и общия брой зрители на пловдивските и всички софийски отбори.

Чудя се,защо всеки път удвоявате и утроявате публиката си ,тези числа за нищо ги нямате.Ти въобще виждал ли си 6000 човека колко са?
Как разбра че са 6000 ,като специално на този мач дали имахте и 2-3000 човека. Я попитай колко билети са минали през турникетите и ще останеш изненадан.,там лъжа няма, ама вие никога не обявявате официалните числа .
Не искам да се заяждам в никакъв случай,просто коментар. Нявсякъде е така,иска ни се на нас феновете да сме повече ,ама не става.
То и за нас оня ден на полуфинала има свободни съчинения, че сме биле 10 000 ,но не е така, Едва ли повече от 7000-7500 е имало.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 27 апр 2013 09:09

STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс

И 5 000 000 пред телевизорите обаче :!:

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 27 апр 2013 09:11

greenlandia написа:
gin написа:потенциалът на публиката не се измерва в мачове срещу отбори с животински прякори, а срещу отбори, които никой извън града им не ги следи. по-миналата седмица бях на ботев- пирин гд и имаше със сигурност над 6 хиляди на стадиона, а това е най-слабо посетения мач този сезон. бил съм на абсолютно всички домакинства от август насам и мога да кажа че и срещу монтана хората бяха повече. това е при положение, че най-известното име в пирин е тенчо тенев. искам да видя как на герена или армията ще има над 5 хиляди души срещу монтана, гоце делчев, ботев вр. хората в пловдив отиват да гледат ботев, а не гостуващия отбор и горните факти го доказват. жалко само, че нямаме стадион, за да оказваме нужната подкрепа и на националния отбор. за да се приключи спора по темата аз предлагам да се сравнят истинските данни за посещаемостта на двете дербита и общия брой зрители на пловдивските и всички софийски отбори.

Чудя се,защо всеки път удвоявате и утроявате публиката си ,тези числа за нищо ги нямате.Ти въобще виждал ли си 6000 човека колко са?
Как разбра че са 6000 ,като специално на този мач дали имахте и 2-3000 човека. Я попитай колко билети са минали през турникетите и ще останеш изненадан.,там лъжа няма, ама вие никога не обявявате официалните числа .
Не искам да се заяждам в никакъв случай,просто коментар. Нявсякъде е така,иска ни се на нас феновете да сме повече ,ама не става.
То и за нас оня ден на полуфинала има свободни съчинения, че сме биле 10 000 ,но не е така, Едва ли повече от 7000-7500 е имало.

бях на мача и ги имаше .един сектор събира 1100 човека.пет бяха пълни и един на половина прави точно 6000.не говори наизуст.мача беше повече посетен от мача берое-ботев .ако знаеш колко бяха на вашия ще си направиш извода колко е имало.никога не преувеличавам ако искаш довери ми се.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 27 апр 2013 09:12

hd29 написа:

И 5 000 000 пред телевизорите обаче :!да бе :)

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 апр 2013 09:13

hd29 написа:

И 5 000 000 пред телевизорите обаче :!:

Това колко са пред телевизорите няма ама абсолютно никакво значение. Защото тия 50 хилки дето ще са пред ТВ трябваше да са на стадиона нали се сещаш къде е разликата. Нека и целия свят да го гледа мача, няма лошо. Лошото е, обаче, като пуснеш телевизора и видиш един 40 000-ен стадион на една трета пълен.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 27 апр 2013 09:15

Според официални данни /от софийските медии/ , отборът с най-голяма публика на стадиона и посещаемост е БОТЕВ ПЛОВДИВ. :!: Почти два пъти повече публика средно на мач , в сравнение с т.н. "отбор на народа" . За камерната публика на ЦДНА от па 2 хил. на мач въобща да не говорим... :lol: "Грандовете" на София твърдо са поели по пътя на отборите - "сенки" - Славия и Локомотив София. Публиката на стадиона е критерият - коя е футболната столица на една страна. В България - това е Пловдив.

ULTRA NORTH
Контакти:

Мнениеот ULTRA NORTH » 27 апр 2013 09:17

Вечното Дерби почва след часове, а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 апр 2013 09:20

ULTRA NORTH написа: а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!

Да, то затова тези два отбора се нас*рат почти всеки кръг. Ама айде от нас да мине X ще бъде на "Армията". Ти си го каза обаче де след няколко часа почва и искам да видя дали ще се съберат повече от 12-13 000 души на "Вечното монументално дерби".
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”