Мачлето на плофдиф било по-голямо от Вечното дерби ХаХАХАХАХАХАХХАХА. А бе, селяни във вашия мач какво е заложено всеки път? паржола и 1л айрАн ? Това са най-големите отбори във България и това винаги ще бъде най-голямото футболно зрелище у нас. Съмнявам се, някой извън Майнатаун да се интерсува от вашето "зрелище".
Така че дишайте спокойно "майна" гледайте си тото пловдив и недУразуменЙто в жалту черну и винаги трибуквие за вас ОТЗАДЕ.
Пловдив футболната столица на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Пловдив футболната столица на България
потенциалът на публиката не се измерва в мачове срещу отбори с животински прякори, а срещу отбори, които никой извън града им не ги следи. по-миналата седмица бях на ботев- пирин гд и имаше със сигурност над 6 хиляди на стадиона, а това е най-слабо посетения мач този сезон. бил съм на абсолютно всички домакинства от август насам и мога да кажа че и срещу монтана хората бяха повече. това е при положение, че най-известното име в пирин е тенчо тенев. искам да видя как на герена или армията ще има над 5 хиляди души срещу монтана, гоце делчев, ботев вр. хората в пловдив отиват да гледат ботев, а не гостуващия отбор и горните факти го доказват. жалко само, че нямаме стадион, за да оказваме нужната подкрепа и на националния отбор. за да се приключи спора по темата аз предлагам да се сравнят истинските данни за посещаемостта на двете дербита и общия брой зрители на пловдивските и всички софийски отбори.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- greenlandia
gin написа:потенциалът на публиката не се измерва в мачове срещу отбори с животински прякори, а срещу отбори, които никой извън града им не ги следи. по-миналата седмица бях на ботев- пирин гд и имаше със сигурност над 6 хиляди на стадиона, а това е най-слабо посетения мач този сезон. бил съм на абсолютно всички домакинства от август насам и мога да кажа че и срещу монтана хората бяха повече. това е при положение, че най-известното име в пирин е тенчо тенев. искам да видя как на герена или армията ще има над 5 хиляди души срещу монтана, гоце делчев, ботев вр. хората в пловдив отиват да гледат ботев, а не гостуващия отбор и горните факти го доказват. жалко само, че нямаме стадион, за да оказваме нужната подкрепа и на националния отбор. за да се приключи спора по темата аз предлагам да се сравнят истинските данни за посещаемостта на двете дербита и общия брой зрители на пловдивските и всички софийски отбори.
Чудя се,защо всеки път удвоявате и утроявате публиката си ,тези числа за нищо ги нямате.Ти въобще виждал ли си 6000 човека колко са?
Как разбра че са 6000 ,като специално на този мач дали имахте и 2-3000 човека. Я попитай колко билети са минали през турникетите и ще останеш изненадан.,там лъжа няма, ама вие никога не обявявате официалните числа .
Не искам да се заяждам в никакъв случай,просто коментар. Нявсякъде е така,иска ни се на нас феновете да сме повече ,ама не става.
То и за нас оня ден на полуфинала има свободни съчинения, че сме биле 10 000 ,но не е така, Едва ли повече от 7000-7500 е имало.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс
И 5 000 000 пред телевизорите обаче

greenlandia написа:gin написа:потенциалът на публиката не се измерва в мачове срещу отбори с животински прякори, а срещу отбори, които никой извън града им не ги следи. по-миналата седмица бях на ботев- пирин гд и имаше със сигурност над 6 хиляди на стадиона, а това е най-слабо посетения мач този сезон. бил съм на абсолютно всички домакинства от август насам и мога да кажа че и срещу монтана хората бяха повече. това е при положение, че най-известното име в пирин е тенчо тенев. искам да видя как на герена или армията ще има над 5 хиляди души срещу монтана, гоце делчев, ботев вр. хората в пловдив отиват да гледат ботев, а не гостуващия отбор и горните факти го доказват. жалко само, че нямаме стадион, за да оказваме нужната подкрепа и на националния отбор. за да се приключи спора по темата аз предлагам да се сравнят истинските данни за посещаемостта на двете дербита и общия брой зрители на пловдивските и всички софийски отбори.
Чудя се,защо всеки път удвоявате и утроявате публиката си ,тези числа за нищо ги нямате.Ти въобще виждал ли си 6000 човека колко са?
Как разбра че са 6000 ,като специално на този мач дали имахте и 2-3000 човека. Я попитай колко билети са минали през турникетите и ще останеш изненадан.,там лъжа няма, ама вие никога не обявявате официалните числа .
Не искам да се заяждам в никакъв случай,просто коментар. Нявсякъде е така,иска ни се на нас феновете да сме повече ,ама не става.
То и за нас оня ден на полуфинала има свободни съчинения, че сме биле 10 000 ,но не е така, Едва ли повече от 7000-7500 е имало.
бях на мача и ги имаше .един сектор събира 1100 човека.пет бяха пълни и един на половина прави точно 6000.не говори наизуст.мача беше повече посетен от мача берое-ботев .ако знаеш колко бяха на вашия ще си направиш извода колко е имало.никога не преувеличавам ако искаш довери ми се.
hd29 написа:STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс
И 5 000 000 пред телевизорите обаче :!да бе

hd29 написа:STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс
И 5 000 000 пред телевизорите обаче
Това колко са пред телевизорите няма ама абсолютно никакво значение. Защото тия 50 хилки дето ще са пред ТВ трябваше да са на стадиона нали се сещаш къде е разликата. Нека и целия свят да го гледа мача, няма лошо. Лошото е, обаче, като пуснеш телевизора и видиш един 40 000-ен стадион на една трета пълен.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Според официални данни /от софийските медии/ , отборът с най-голяма публика на стадиона и посещаемост е БОТЕВ ПЛОВДИВ.
Почти два пъти повече публика средно на мач , в сравнение с т.н. "отбор на народа" . За камерната публика на ЦДНА от па 2 хил. на мач въобща да не говорим...
"Грандовете" на София твърдо са поели по пътя на отборите - "сенки" - Славия и Локомотив София. Публиката на стадиона е критерият - коя е футболната столица на една страна. В България - това е Пловдив.

-
- Контакти:
Вечното Дерби почва след часове, а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!
ULTRA NORTH написа: а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!
Да, то затова тези два отбора се нас*рат почти всеки кръг. Ама айде от нас да мине X ще бъде на "Армията". Ти си го каза обаче де след няколко часа почва и искам да видя дали ще се съберат повече от 12-13 000 души на "Вечното монументално дерби".
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”