най-перспективен отбор и школа? :)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

най-перспективен отбор и школа? :)

Мнениеот ogrizko » 26 апр 2013 16:40

взе да ме човърка сега с развитието на отборите у нас..... кой според вас е най-перспективния отбор и най-много ще се развие като отбор у нас, както и в европа? литекс вече взеха да газят буквално на терена с играчите си от новата школа, като отбор играят най-привлекателен и модерен европейски футбол ....на този етап единствено вкарването на голове малко им куца, но като почнат и това да правят не ми се мисли за конкуренцията поне в българия :roll:
обаче в същото време вчера гледах репортаж как се работи в школата на лудогорец и условията там... по 2 треньори работят с 1 възрастова група, осигурено е всичко - храна, спане, тренировки, фитнес, база, медицинска грижа, образование, контрол... по тоя начин момчетата са доста стимулирани да работят, ако искат да останат в отбора :roll: и съм сигурен, че тия до 2-3 години ще почнат да произвеждат футболисти, които да са фактор в България
ботев пд обаче също изгражда база, стадион и има силен стремеж да се развива.... черноморец бургас по едно време изграждаха някакви неща, но там май нещата замряха ??
сякаш към момента най-перспективни изглеждат отборите на лудогорец, ботев пд и литекс? :roll:
левски пък постоянно говорят за школата, но там нещата ми изглеждат повече като хвърляне на празни приказки ...чак сега митов май почна да гледа малко към школата, но вероятно ще остане само до края на сезона и след него ще дойде друг, който ще купува "класни" чужденци :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: най-перспективен отбор и школа? :)

Мнениеот tsonpen » 26 апр 2013 16:50

Нека има конкуренция и да има високо ниво. Кой е най не е толкова интересно и едва ли може да се каже.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 апр 2013 16:58

"Ботев" Пловдив-бултрасите, изграждането на модерна материална база,Станимир Стоилов,Цветан Василев
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 апр 2013 17:03

Школата на Славия също е една от най-добрите в България. Естествено обаче няма как да знаеш това, тъй като за нея не прожектират платени репортажи по кабеларките. За школата на Левски...хм, ами виж поинтересувай се, колко от сегашните играчи в А група са излезли от тая школа и пак говори за нейната производителност. Виж също и най-добрите национални играчи чии юноши са.

ПП: Приемам, че магическото бутонче на компютъра, което при натискането му се случва чудото главна буква е развалено. В противен случай трябва да си тотален неграмотник.

Без име е ядосан!

Мнениеот Без име е ядосан! » 26 апр 2013 17:06

ogrizko написа:взе да ме човърка сега с развитието на отборите у нас..... кой според вас е най-перспективния отбор и най-много ще се развие като отбор у нас, както и в европа? литекс вече взеха да газят буквално на терена с играчите си от новата школа, като отбор играят най-привлекателен и модерен европейски футбол ....на този етап единствено вкарването на голове малко им куца, но като почнат и това да правят не ми се мисли за конкуренцията поне в българия :roll:
обаче в същото време вчера гледах репортаж как се работи в школата на лудогорец и условията там... по 2 треньори работят с 1 възрастова група, осигурено е всичко - храна, спане, тренировки, фитнес, база, медицинска грижа, образование, контрол... по тоя начин момчетата са доста стимулирани да работят, ако искат да останат в отбора :roll: и съм сигурен, че тия до 2-3 години ще почнат да произвеждат футболисти, които да са фактор в България
ботев пд обаче също изгражда база, стадион и има силен стремеж да се развива.... черноморец бургас по едно време изграждаха някакви неща, но там май нещата замряха ??
сякаш към момента най-перспективни изглеждат отборите на лудогорец, ботев пд и литекс? :roll:
левски пък постоянно говорят за школата, но там нещата ми изглеждат повече като хвърляне на празни приказки ...чак сега митов май почна да гледа малко към школата, но вероятно ще остане само до края на сезона и след него ще дойде друг, който ще купува "класни" чужденци :mrgreen:

България се пише с главна буква, неграмотнико!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 17:16

Школата на Левски е една от най-добрите, виж всички първенства на подрастващите ,та чак до 19 годишните. Жалко,че нашите таланти се използват повече от другите отбори, но това вече е грешна политика. Други добри школи са на Славия и на Литекс. Засега тази на Лудогорец е повече PR, а на ботев тепърва ще се структурира.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 апр 2013 17:17

за какви главни букви говорите бе хора :shock: какво е това :shock:

благодаря за любезните отговори на грамотните :oops:

иначе да... досега не съм се интересувал особено от школите на отборите, винаги са ми изглеждали един дол дренки... и точно, защото се интересувам какво мислят останалите, включително и по-запознатите от мен, реших да пусна темата :roll: чувал съм, че славия има добра школа, но реално кои играчи е извадила и къде се намира славия като игра и резултати? школата на левски кои играчи е изкарала напоследък? :roll: но това няма и значение.... не ме интересува дали школата на левски е била добра, или тази на славия... интересува ме кои са най-перспективните в скорошно време и кои ще вадят играчи, които да са способни да играят силно за чуждестранни отбори, за лидерите в А група... а не примерно школата на Левски извадила 50 човека.... 10 играят в монтана, 10 в ботев враца и т.н., т.е. школата работи повече на думи, а реално не вади нещо кой знае колко качествено :P хубавото е точно това, че сега нещата изглеждат най-сетне да се променят! и сякаш лудогорец и ботев пд ще са водещите отбори в близкото бъдеще :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 17:38

Левски спечели Купата на БФС за юноши (младша възраст), родени 1997-а година, след като на финала спечели с 3:1 срещу Лудогорец. Сините бяха по-добрият отбор, доминираха през цялото време и заслужено спечелиха. Така отборът на треньора Антон Кирилов прибавиха втора купа за две години, след като миналата година триумфираха като шампиони. Ето отговор от преди малко.

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 26 апр 2013 17:58

Едва ли някой може да ти отговори, кой ще вади играчи готови за чуждите първенства? :shock: Това, че някой блести при юношите, не значи, че ще е силен и при мъжете. Има играчи, които като почнат да ги пускат при мъжете, се "озвездяват" и развитието им спира..к*рви, коли и тн... Друг момент са трамвите. Давам пример с един Никола Колев от Литекс, който цял сезон е преследван от контузии.
Най-силните школи в момента са Литекс и Левски. Очаквам скоро резултати и от Ботев, а вбъдеще и Лудогорец. Черно Море имат добри момчета, но ако не направят някакви инвестиции, скоро ще започнат да отстъпват на Лудогорец.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 апр 2013 18:21

Daniel Levski написа:Левски спечели Купата на БФС за юноши (младша възраст), родени 1997-а година, след като на финала спечели с 3:1 срещу Лудогорец. Сините бяха по-добрият отбор, доминираха през цялото време и заслужено спечелиха. Така отборът на треньора Антон Кирилов прибавиха втора купа за две години, след като миналата година триумфираха като шампиони. Ето отговор от преди малко.

Резултатите от мачовете не са толкова показателни за нивото на школата. А тук става дума и за перспектива. Лудогорец тръгна с летящ старт и вече дори и по резултати е в челото. Въпрос на време, предвид амбицията и условията.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”