Бареков: Ще предаваме дербитата на "А" група с по 20 камери

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Бареков: Ще предаваме дербитата на "А" група с по 20 камери

Мнениеот T&T » 22 апр 2013 22:37

Факт е че излъчването на мачовете не е с качеството, което бе обещано на феновете. За качеството на коментарите пък изобщо не искам да говоря, защото коментаторите в ТВ7 изразяват брутално клубните си пристрастия по време на директните излъчвания. Мисля си, че единственото положително от смяната на тв оператора, излъчващ срещите от първенството е това, че се излъчват повече срещи и клубовете ще получат повече пари, което на този етап е положително, но за в бъдеще няма да е достатъчно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 апр 2013 22:44

Аз пък от коментаторите им съм много доволен. Внасят настроение, нямат дразнещи гласове, рядко показват пристрастност (въпреки че последното за мен не е от значение). Като си помисля само какъв беше коментаторът на мача за купата на Германия между Байерн и Волфсбург по Нова спорт, не го знам кой е и не ме интересува, един дебел беше, даже с него коментираха мача на почивката - нямаха други гости, просто съжалих че този турнир не се излъчва по ТВ7.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 22 апр 2013 22:51

Не са перфектни и обещанията на този етап не си ги изпълняват, но със сигурност са най-добрата алтернатива в момента. Имаме възможност да гледаме доста мачове, както и почти всеки един зрител може да го направи, независимо от кабелния си оператор, нещо което го нямаше при ТВ+. Също така, видно нивото на предаванията са много по-високи от Канал 1. Не ми се мисли варианта ако трябва първенството да бъде излъчвано отново от споменатите телевизии. Нека се радваме на това което имаме, защото до скоро и това нямахме.
est. 1912

Rearviewmirror
Контакти:

Мнениеот Rearviewmirror » 22 апр 2013 23:36

Много сте криви всички!Коментаторите добре се справят!Повечето стадиони са стари и няма възможност да се сложат 20 камери.

Rearviewmirror
Контакти:

Мнениеот Rearviewmirror » 22 апр 2013 23:39

bianchi написа:Нормално да е така Все пак Ники дудука е фен на едно отборче ... нормално всичкkо е да некадьрно и смешно.

Отборчето е в едно паркче с измислена история. :mrgreen: Оттук нататък ще бъде в посредственост,както винаги е било през по-голямата част на съществуването си. :mrgreen:

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 23 апр 2013 01:17

Коментаторите са левскарчета, и когато има мачове на Левски и ЦСКА им е трудно да гледат мача, камоли да го коментират адекватно.
Само си спомнете как 40 минути се чудеха дали голът на Левски е от засада във Варна, защото видиш ли при първият пас нападателят и защитникът били на една линия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 апр 2013 01:18

Той Бареков тези си ги разправяш от миналата година. Тогава беше за всички мачове, HD, ала-бала... накрая остана само с манекенките дето хвърлят жребият.
Да не остане пак някой с грешни впечатления - Благодарен съм, че излъчват мачовете, ама като кажат да го правят.
...

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 23 апр 2013 01:27

20 камери могат да сложат само на 4-5 стадиона.А дори да сложат пак няма да правят добри повторения защото са събрани само некадърници и хора,които не разбират от футбол.А също така са и много пристрастни коментаторчетата.Особено последния мач Литекс-Левски двамцата бяха супер неадекватни,а и оператора,който повтаряше по 10 пъти положенията за Литекс,а спорните за Левски не.Онзи ден на ЦСКА-Славия пак гол от засада за ЦСКА,но естествено никой нищо,но нормално все пак не играе Левски.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 23 апр 2013 08:11

Абе пак ТВ7 е по-добре отколкото Бнт ... последният мач , който излъчваха беше ужас :arrow:

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 23 апр 2013 08:19

Към момента има точно 4 варианта:

1. Мачове да НЕ се излъчват
2. ТВ+
3. Телевизията-м@йка
4. ТВ7

Не знам дали някой нормален би избрал от 1 до 3.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Върни се в “Футбол - България”