Поздрав за всички от форума!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Поздрав за всички от форума!
kato 4uq ta zi pe se na str hvam imam 4u stvoto 4e na sta dion vasil levski a tmosverata 6te u nikalna da na da pobedim italiq i a tmosverata da bde plna uspe inapred za poebeda lvove pobeda ipak pobeda
Няма Левски,няма ЦСКА,няма сектор Б,няма сектор Г.Аз също ще съм в сектор Г,но това изобщо не ми пука защото отивам да подкрепям родината си.Нека всички като едно цяло в събота да им покажем какво представляваме ние Българите.НАПРЕД БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!!!!!
cesekara написа:kato 4uq ta zi pe se na str hvam imam 4u stvoto 4e na sta dion vasil levski a tmosverata 6te u nikalna da na da pobedim italiq i a tmosverata da bde plna uspe inapred za poebeda lvove pobeda ipak pobeda
вземи пиши на БГ тук не е амуджанска страна!!!
про дадениса 25 000 билета
Поздравявам ви за темата и затова, че сме Българи! България над Всичко!
Присъединявам се към всички.Нямам какво да добавя-само ще извикам: Б Ъ Л Г А Р И Ю Н А Ц И - ПОБЕДА

- INZAGHI_99
- Контакти:
[quote="stramberk"]Присъединявам се към всички.Нямам какво да добавя-само ще извикам: Б Ъ Л Г А Р И Ю Н А Ц И - ПОБЕДА
[/quo
въпреки че съм влюбен в италия и милан, МНОГО ЯСНО БББББББББББББББББЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛГГГГГГГГГГАААААААРРРРРРРРРРРРРИИИИИИИИИИИИЯЯЯЯЯ, КОЙ УШИ БАЙРЯКА КОЙ МУ ДАДЕ ЗНАКА........... ЛЪВОВЕТЕ НАПРЕД.
аз по пенсионерски съм в А сектор

въпреки че съм влюбен в италия и милан, МНОГО ЯСНО БББББББББББББББББЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛГГГГГГГГГГАААААААРРРРРРРРРРРРРИИИИИИИИИИИИЯЯЯЯЯ, КОЙ УШИ БАЙРЯКА КОЙ МУ ДАДЕ ЗНАКА........... ЛЪВОВЕТЕ НАПРЕД.
аз по пенсионерски съм в А сектор
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
ВСИЧКИ ЗАЕДНО:Б Ъ Л Г А Р И Ю Н А Ц И .П О Б Е Д А .

Върни се в “Футбол - България”