Националният отбор на Пл.Марков, не на България!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

UL_Blue

Re: Националният отбор на Пл.Марков, не на България!!!

Мнениеот UL_Blue » 08 окт 2008 17:29

Маи твоята дрога е доста по силна щом смяташ Котев и И. Иванов за много по силни 8-) :arrow:

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 08 окт 2008 17:41

loituma написа:А футболисти като Мирослав Иванов , Георги Христов и Георги Иванов и други такива защо не са там а :lol: :lol: :lol: :lol: смешковци . Какво се бъркате в работата на Пламен . Той си ги вика после той ще си носи отговорността . И кво като пуснем Телкийски и Йовов и отбора ни ще смачка Италия хахах смешшковциии . Видяхме ги вече там . Ако някой ми каже 1 добър мач за националния на тези момченца които изброи евала ти правим .

Аз мога да ти кажа, че когато Телкийски и Йовов бяха в националния отбор и за 2 мача беше треньор Станимир Стоилов се видя, че за много кратко време Мъри успя да вдигне всички за предстоящите два мача с Беларус! Първия мач играхме като гости и бихме с 0:2 именно Телкийски направи асистенция за 2-рия гол, във втория мач също бихме с 2:1. Айде да не се лъжем, защото винаги е било така когато има повече левскари в нац. отбор тогава побеждаваме :idea:
Последна промяна от СинТерор на 08 окт 2008 17:49, променено общо 2 пъти.

Hannibal_Lecter
Контакти:

Мнениеот Hannibal_Lecter » 08 окт 2008 17:42

az ne smqtam...za mene ima drug idealen otbor,drugi igrachi koito trqbva da poluchat 6ans....da se pita tuka v foruma vseki 6te ti kaje ralzi4ni igra4i...treniora re6ava i tolkova!samo 6epa kurvi4ki se mesqt v ne6tata izrazqvat klubni pristrastiq...pluqt po nacionalniq i taka(da im umre maikata)...... :idea: :!:

Hannibal_Lecter
Контакти:

Мнениеот Hannibal_Lecter » 08 окт 2008 17:43

Първия мач играхме като гости и бихме с 0:2 именно с гол на Телкийски в
:lol: Ti si maluk dri6lio koito nqma gram akul v glavata...tolkova tupo lape si 4e ne si spomnq6 ma4ovete ot minalata godina!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 08 окт 2008 20:38

КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ТЕМА В НАШИЯ ФОРУМ АКО МОГА ДА ПОПИТАМ??? :?:
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 окт 2008 11:16

ros написа:Не знам какво очаквате от футболисти, които като играят с Тампере, Мампере, Бате, Чичо, Леля и други такива и на които са вкарали общо 2 гола, но аз ще Ви предложа да не се бъркате в работата на Пламен Марков. Едно време се сърдехте, че гонзо е резерва на БЕРБАТОВ, но видяхте какво се случи. Гонзо и в Левски е резерва. А не се кахърете за Данчо Тодоров. Той и без националния отбор си е добър футболист. И не е необходимо вие да го признавате. И пак ще спомена БЕРБАТОВ. Оцениха го хора, които разбират от футбол. И живейте с надеждата, че мечо, топчо, рендето, теслата, кирката, мотиката, копи и други такива футболни гиганти някога отново ще помиришат от близо потната фланелка на звездите в националния отбор.

Ти нормален ли си ? ? ? Звезди в национала ? ? ? Кои са те бе ? Ходи да се прегледаш....имало звезди в национала....червеното невежество край няма !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”