Кой е най-класният вратар в "A" група според вас?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Кой е най-класният вратар в "A" група според вас?

Мнениеот pehopeho » 14 апр 2013 11:09

turbogena написа:Абди Абдиков! :lol:

ХAбди ХAбдиков. Не случaйно Гaлстaсaрaй го искaхa,но той предпочете грaндa от ГрaдЪ.[offtopic]Товa зa Гaлaтaсaрaй не е мaйтaп[/offtopic]
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 14 апр 2013 11:11

Трудно е да се каже кой е най-класния вратар в А група. Преди 2 години можеше да се каже категорично- Райс М'Боли, но той вече не е тук.
Пламен Илиев започна ударно миналия сезон в Левски, но този сезон определено бележи голям спад.
Томаш Черни не е стабилен при центриранията.
Много хора подценяват Илко Пиргов. А аз не се сещам този сезон да е правил някакви фрапиращи грешки, има страхотен рефлекс, понякога вади страхотни удари, а освен това е добър и в ситуации 1 на 1 с нападател.
Владо Стоянов от Лудогорец също е много добър вратар и неслучайно е един от изборите за вратар на националите.
Стефано Кунчев по мое мнение също има доста добри качества, но е пренебрегван за сметка на Георги Петков.
Иван Караджов от Берое може да прави невероятни спасявания, но за сметка на това е способен и на невероятни глупости.
Отдавна не бях гледал Божидар Митрев, но вчера срещу бившия си тим Левски ми направи много добро впечатление. Също вратар с големи възможности, но може би малко незаслужено заради 1-2 грешки беше низвергнат в Левски.
Определено най-перспективен е Жоро Китанов от Черно море. Дано стигне далеч това момче.

Ако все пак трябва да избирам един, бих се спрял на Владо Стоянов.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 14 апр 2013 11:31

Адам Страховяк, естествено :) 6 гола в 7 мача, от които има 3 мача без отбелязан гол :mrgreen:
Изображение

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 14 апр 2013 11:36

vm1912 написа:Като цяло в А група в момента се подвизават наистина добри вратари. Аз бих отличил като най-перспективен Георги Китанов- това момче имам абсолютно всичко:физика,рефлекс,игра с крака,следене на играта и т.н. Като цяло завършени вратари са Стоян Колев и Урсула, но и двамата бележат спад този сезон. Бих отличил като най-добър вратар Владо Стоянов- наистина железен при центрирания, много стабилно стои под рамката, добре се позиционира, а и не е допуснал много голове. Чернито за мен е жив ташак, както и нашия вратар (Стаховяк), добрата им статистика се дължи единствено на добрите защитници

По-скоро слаби противникови нападатели!Пред Кунчев има голямо бъдеще,но мисля,че е контузен и затова не играе + това си мисля,че ще се разчитана Гошо вратарчето вместо да се даде шанс на Кунчев,който в Локото направи силни мачове!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 апр 2013 11:45

Стоян Колев. Голям вратар, голям човек, истински мъжкар.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 апр 2013 11:53

С шансовете, които получи в ЦСКА Караджов можеше да стане най-добрия. Уви, оттогава върви все надолу. За разлика от него другарчето му Иван Иванов се взе в ръце и играе, като лъв в Партизан. В нашия отбор вратаря Черни засага няма сериозни грешки. Не блести с някакви извънземни качества, но е стабилен и на него може да се разчита. Доказват го малкото голове, които получи през сезона. Спаси точката срещу Лудогорец последната минута. Като се сетя, че го взехме от шотландската Б група и е бил твърда резерва на Тошко Кючуков ми става тъжно за българския футбол. Китанов го хвалят много, но е още млад и славата може да го замае сериозно. Не един талант на неговите години се е провалил, защото се е помислил за голяма работа. Страшно ме смая израстването на Ники Михойлов, защото ако беше останал в Левски още един сезон щеше да се провали тотално. Хубаво е, че замина бързо за чужбина, иначе пътят му във България щеше да свърши в чалготеките, като на Божинов. Илиев от Левски даваше заявка за солидно бъдеще, но сега се забелязва сериозен спад във формата му. Хубавото е, че има сериозен заместник, който да го държи нащтрек.

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 14 апр 2013 12:01

Най-добрият вратар търка пейката в Левски зад един глист като Пламен Илиев!

Върни се в “Футбол - България”