Има твърде много добри български футболисти пренебрегнати незаслужено от Пламен Марков. Ето един отбор от неповикани футболисти, който ако се срещне с националния отбор, най-вероятно ще го победи.
Вл. Стоянов
Александров, Топузаков, Пл. Николов, Занев
Телкийски, Дафчев, Ал. Александров-Кривия, Н. Димитров
В. Домовчийски, Цв. Генков
Ако според Вас има и други пренебрегнати играчи, посочете ги !
Отборът на неповиканите!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Отборът на неповиканите!
Последна промяна от Nasko 1 на 08 окт 2008 15:44, променено общо 1 път.
Re: Отборът на неповиканите!
Жорко Христов. Голмайстор на миналия шампионат. Кривия сам се отказа от националния така че не може да мине за неповикан.
Последна промяна от graveworm на 08 окт 2008 15:30, променено общо 1 път.
Ами аз мисля като сливналия за ИВАН СТОЯНОВ - но той няма мачове за БГ ....
[center]

[/center]

DA BE !!!!! Edinstveno za telkiiski i kriviq sum suglasen i moje bi za zanev ! Drugite sa ebahti ne6tasnicite na4elo s niki dimitrov! A za ma4a s italiq v za6tita edinstvenite hora deto me pritesnqvat sa lusio i milanov osobeno jivko! Starae se ama v po napregnati momenti prai gluposti! Ta po tvoita tema-Ne sum suglasen s tebe 

a mejdu drugoto az misla 4e Yordan Todorov ima mqsto v Nacionalniq !!! Toi v momenta e v stra6na forma i nosi CSKA na gurba si ! Toi e moito predlojenie
Еми то тези,които ти си изброил са пак футболисти на най-титулуваните отбори в А група и някои легионери,но според мен има някои футболисти и от дугите отборчета дето стават.Сега няма да ги назовавам,ще изчакам да видя другите какво мислят и тогава ще си кажа мнението по въпроса.
Твърдо за Енгибар Енгибаров!!!
graveworm написа:Жорко Христов. Голмайстор на миналия шампионат. Кривия сам се отказа от националния така че не може да мине за неповикан.
Тва не значи,че като с вас е бил голмайстор трябва да го повикат и в националния!САМО ЛЕВСКИ,но той мнооого ме разочарова напоследък,не виждам с какво е помогнал на Левски,откакто е дошъл на Герена!Очаквах много повече от него и според мен в момента не е за националния!!!
Като говорим за неповикани, това е "трио българка" от Амкар Перм. За Макриев също съм съгласен.
Върни се в “Футбол - България”