За омразата между феновете!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

За омразата между феновете!

Мнениеот kartago » 08 окт 2008 02:20

Алоооу, ГОНГ, Томе, Ники, не знам, кого сте поставили за модератор на сайта, неква Дарина май! Но уж сте интелигенти хора, тогава защо разрешавате да се подклажда такава омраза?! Спокойно тази ваша "Даринка" може да маха всички теми които са с псувни, обиди към другия отбор, и въобще настройване на хората! Тогава Томе, не ми плачи в ефир, че видиш ли, левскарите какви лумпени били, вие си позволявате да ги настройвате даже тука, където можете да контролирате нещата!!!!! За това и не ти вярвам на сто процента..........не че като затваряха радио "ГОНГ", не спрях и не слушах последното ти предаване, но....имате невероятна страница, прекрасен форум, и да позволявате такова нещо?! ..... Ми нещо силно демократично ми се струва!!!..... Томе, а отиди с децата си на мач, а?!...........

tezei

Re: За омразата между феновете!

Мнениеот tezei » 08 окт 2008 07:54

Поздравления за темата, но отново лъсва българския манталитет! А той е - само феновете на Левски са гаднярчетата и подбудителите, а тези на ЦСКА са хрисими агънца!!!! Драги ми авторе, мога да ти направя статистика и да ти докажа, че след жалкото представяне на Левски в евротурните, привържениците на ЦСКА са тези, които постоянно пускат подигравателни и провокиращи теми!!! Така че идеално за темата, но не хвърляй цялата вина само върху една група хора, вината е на всички! Ето, с твоето мнение ти ме провокира, защото то не е обективно!!! А псуването, плюването и подигравките никога няма да спрат, защото форума е пълен с комплексирани, изпълнени с омраза към противника (а не с любов към собствения отбор!), малоумници, които могат да бъдат единствено "мъже" тук!!! А можешда си представиш в реалния живот какви сдухани скапаняци са... Жалко, много жалко...... За съжаление докато не озреем като нация, докато възпитанието и манталитета не претърпят някакво развитие ще си останем тъмните субекти на Европа! И не е виновен нито Томе, нито Ники, нито Дарина - виновни сме си ние!!!

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 08 окт 2008 08:58

"Силно да любиш и мразиш..." цитирам един велик наш поет ,който е показал характера на нашата нация.
Какво да правиш ген.Ген ,който е се е вкоренявал хиляди години в душите ни.Що се отнася до цинизма във форума .Мисля ,че то си зависи от нас самите.И 100 админи да има ,които да контролират форума пак ще се намери някой недоносник ,който да се изцепи неподготвен.
ЙО-ЙО ефект -оплюване и подигравки винаги ще има.Но въпроса е те да са в рамките на добрия тон.
Не ми беше лесно да изтърпя цяло лято подигравките и обидите към любимият ми отбор респективно и към мен самия .Нещата се обърнаха и и обидите потекоха към Герена.
Винаги съм се питал ,кое кара нас българите да не се уважаваме един друг особено в последните 19 години.Мисля ,че моралът и етичните норми на поведение ги няма.Липсва елементарно възпитание.
Ясно е ,че много хора използват възможноста анонимно да пишат във форума просто за да задоволят ниските си страсти.Но те трябва да разберат ,че това няма да ги направи нито по-умни нито по-щастливи.Всичко се връща.Живота е един кръг един път си отгоре след това си отдоло.Омразата разяжда .Отрицателните настроения се връщат с пълна сила и с това губим всички ние .
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2008 09:09

" Аз пък мисля,че трябва да се избиваме,да се плюем по форумите (нищо,че иначе сме мишки) и дори като иде реч за България,да се мразим ! Няма смисъл от Любов.Ама аз не съм виновен,че ми падна отбора,другия фен ми е виновен !Не,не този с който играхме тази вечер в Европа,онзи другия - българския ! Него ще плюя,защото знам че,ще ме разбере,ще го ядосам и ще му е гадно ! Моя отбор мен не ме интересува,стига да мога да псувам и да има разделение,с цел да се бия с някой и да го плюя ! Ква е тая България,бе - майната и ! Аз искам само да йебем,да пием и да се бием на фона на дива чалга ! Друго ми не требе баце,за ко ми е ! Сейр да има ! Мен живота щом ми е гаден,за кво само да е моя...а ? "

"Момчета,съчуствам ви ! Знам как се чуствате и е тежко.Паднахте,но публиката ви беше страхотна.Е,ние сме по-добри и ще ви бием като играем с вас,но евалата за това което направихте за своя отбор !"

ИЗБЕРИ КОЙ ИСКАШ ДА БЪДЕШ...СЕЛЯНИНА ИЛИ БЪЛГАРИНА - ЕВРОПЕЕЦ ?!
Изображение

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 08 окт 2008 09:56

tezei написа:Поздравления за темата, но отново лъсва българския манталитет! А той е - само феновете на Левски са гаднярчетата и подбудителите, а тези на ЦСКА са хрисими агънца!!!! Драги ми авторе, мога да ти направя статистика и да ти докажа, че след жалкото представяне на Левски в евротурните, привържениците на ЦСКА са тези, които постоянно пускат подигравателни и провокиращи теми!!! Така че идеално за темата, но не хвърляй цялата вина само върху една група хора, вината е на всички! Ето, с твоето мнение ти ме провокира, защото то не е обективно!!! А псуването, плюването и подигравките никога няма да спрат, защото форума е пълен с комплексирани, изпълнени с омраза към противника (а не с любов към собствения отбор!), малоумници, които могат да бъдат единствено "мъже" тук!!! А можешда си представиш в реалния живот какви сдухани скапаняци са... Жалко, много жалко...... За съжаление докато не озреем като нация, докато възпитанието и манталитета не претърпят някакво развитие ще си останем тъмните субекти на Европа! И не е виновен нито Томе, нито Ники, нито Дарина - виновни сме си ние!!!

Твърдо зад думите ти, като оставим псувните по форума, на какви неще съм се нагледал за тези 10 години от които ходя по стадионите, като имам претенция че тук в Бг съм обиколил всички стадиони на противниците на ЛЕВСКИ и такива простаци, глупаци и малумници съм видял, че цяла книга мога да напиша, тук Ако Дарина тябва да се намесва, то по добре да закрият форума, защото е по лесно да напсуваш някой отколкото да го обориш в интелигентен спор. Както го правят Томето и Ники примерно.
Един журналист англичанин бях чел негови думи наскоро и ми останаха за винаги в паметта ми "А БЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО СТЕ ТОЛКОВА УМНИ И НАЧЕТЕНИ, ЗАЩО СТЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ???? ....... ТОВА ДА СИ ГЛУПАВ Е ЗА ДЪЛГО"
е не обиждам всички но голямата маса фенове в пълна сила за тях важи това.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 08 окт 2008 12:24

Ей, останали са и нормални хора в този форум !!! Вече си мислех, че тук пишат само някакви запенени, комплексирани, почти-интелигентни почти-човеци...
С всичко, което сте написали по-горе съм съгласен, само за модераторите - НЕ !!! Форумът отдавна се е превърнал в помийна яма, където всеки озлобен "фен" излива вонята, която клокочи в самия него. Такива има винаги и навсякъде - затова са и модераторите - да чистят след тях. Ако не се справят - да викат за помощ, въпросът обаче е дали искат нормален спортен форум или място където децата да се псуват на воля ?

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 08 окт 2008 14:15

ПРОСТАКА ЗАВИНАГИ СИ ОСТАВА ПРОСТАК-ОТ НЕГО МОЖЕШ САМО ДА ВЗЕМЕШ.НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА МУ ДАДЕШ.

Върни се в “Футбол - България”