Какво ще е наказанието за Де Карвальо?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво ще е наказанието за Де Карвальо?
Колкото и да го накажат, все ще е малко. Не може през няколко мача да прави подобни простотии. Наказанието от ръководството трябва да е доста солено, ама като знам, че там няма хора с панталони, а само с поли.... съмнявам се.
- Alexander Frei
- Контакти:
Тук пише всичко: Дали трябва да има наказание и какво да бъде то. Ние не сме "народен съд", а и мисля, че вместо да пускаш тъпи и провокативни теми е по-добре да се съсредоточиш върху мача на твоя любим отбор днес.
http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 082012.pdf

http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 082012.pdf
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
- mistreated
- Контакти:
Аз не разбрах какво точно е направил? Явно съм пропуснал нещо от мача...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- we are the champions
- Контакти:
mistreated написа:Аз не разбрах какво точно е направил? Явно съм пропуснал нещо от мача...
Удар без топка.
Нека го накажат. Колкото е по правилник за удар без топка в неигрова ситуация. Такива селянии са излишни. Тъпа и безумна постъпка която не помага по никакъв начин на отбора и състоянието му. Много футболисти правят гадории и подлеят по терена, но е с цел победа на отбора, макар и на всяка цена. В случая Карвальо какво печели? В най-добрия случай - това което стана. Загуби се ценно време докато противниковия футболист се въргаляше и превиваше. В най-лошия щяха да го изгонят и щеше да се изгуби още време в разправии. Ще дойде после мач в пустата Европа, ще го направи там и какво правим? Имаше наскоро подобни примери... Трябва да се изкоренят тия глупости или поне да се научат да ги правят качествено.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- mistreated
- Контакти:
we are the champions написа:mistreated написа:Аз не разбрах какво точно е направил? Явно съм пропуснал нещо от мача...
Удар без топка.
Имаше едно положение на един корнер, където настъпи играч на Пирин. За него ли става въпрос?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- we are the champions
- Контакти:
mistreated написа:we are the champions написа:mistreated написа:Аз не разбрах какво точно е направил? Явно съм пропуснал нещо от мача...
Удар без топка.
Имаше едно положение на един корнер, където настъпи играч на Пирин. За него ли става въпрос?
Да аз лично не мисля ,че трябва да го наказват.
we are the champions написа:tsonpen написа:we are the champions написа:Карвальо не направи нищо сравнение с Марселиньо от Лудогорец който днекса даже ще играе...
Ще играе за да има с какво да се оправдаете. Хората мислят за вас
Глупости ако спечелите мача ще дойда в подфорума и ще ви честитя победата.
Знаех си аз, че си читаво момче

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
-
Имам въпрос:защо темата с декларацията на феновете за безумното състояние на отбор изчезна?Моля за обяснение 

- we are the champions
- Контакти:
Емигрант 45 написа:Имам въпрос:защо темата с декларацията на феновете за безумното състояние на отбор изчезна?Моля за обяснение
levski/viewtopic.php?f=1&t=78513&p=4519655#p4519655
Върни се в “Футбол - България”