Безумните наказания продължават

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Безумните наказания продължават

Мнениеот danimann » 08 апр 2013 19:31

Дисциплинарната комисия към БФС продължава да налага безумни наказания, нямащи нищо общо с правилата на съюза. И след 20-ия кръг ЦСКА продължава да е основен спонсор на хората на Борислав Михайлов, които глобиха червените с нови 5 000 лева. Два бона са за хвърлени предмети и още три за нерегламентирано използвана пиротехника.

Интересното е, че за хвърлената бутилка от агитката на Ботев по Мишел Платини, врачани отнасят само 1000 лева.

Странните санкции не спират дотук. Треньорът на врачани, който си позволи груби обиди по адрес на реферите след недадения червен картон на Костадин Стоянов е наказан с 1 среща и глоба от 500 лева.

Зсъщото провинение Радин Хаджиев (администратор на Етър) е санкциониран с 3 срещи и глоба от 500 лева.
Sportal.bg
Как може наказанието на Тони Здравков да е 1 мач бе хора,обяснете ми.Аз лично очаквах да е минимум към 8 мача.Това поведение е недопустимо дори и за нашите граници и заслужаваше сурово наказание,влесто това той получава лишаване само за 1 мач! :o
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Безумните наказания продължават

Мнениеот BadBoy » 08 апр 2013 19:33

Кое е безумното?
Ясно и категорично беше съобщено, че се забранява пиротехниката, спрете да я използвате и няма да наказват клуба ви.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 08 апр 2013 19:42

Ако може да вземеш картоните на съдията да му покажеш червен и след това, мисля че му ги скъсал=1 мач наказание...БЕЗЦЕННО!Звучи несериозно, но както и да е те там са по-висши... :geek: Наистина ми прави впечатление, че след всеки кръг ЦСКА отнася по 5 хилки, само те ли хвърлят и палят?...съмнява ме

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 апр 2013 19:47

Направи ми впечатление държанието на полицията към ЦСКА и местните футболни хора.Когато Платини получи червен картон поне трима полицаи го ескортираха,като единия се опита да извива ръката на футболиста (по примера на разградската полиция и отношението им към Стойчо и Херо),въпреки,че Мишо бе тръгнал да излиза и не даваше повод за никаква намеса на полицията.Отделно треньора на домакините вилня,къса,скача,държа се агресивно,но никой от ченгетата не отиде да го ескортира или да му прилага хватки за усмирение.Трябва да се работи с местните полицаи и да им се обясни,че този местен шовинизъм е непрофесионален и ако продължават така,трябва да напуснат органите на реда!
Последна промяна от GOLEADOR на 08 апр 2013 19:53, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 апр 2013 19:50

BadBoy написа:Кое е безумното?
Ясно и категорично беше съобщено, че се забранява пиротехниката, спрете да я използвате и няма да наказват клуба ви.

изваждаш от контекста само това което на теб ти е угодно.Човека се възмущава от малкото наказание на Сухия.
Не бъди винаги рефер на мненията на хората в този форум.Понякога не те разбирам откъде тази самоувереност че твоето мнение е
правилното.Наистина понякога много дразниш хората тук. :!: :!: :!: :geek:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 апр 2013 19:57

Наказанието на Сухия е безумно. Утре освен да започнат треньорите да взимат и флагчетата на страничните и да си правят Харлем шейк с тях. Тцтц.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2013 19:57

Не знам Херо отнесе 3 мача и 2000 глоба , а сега Здравков само мач и триста лева ???
Къде е справедливостта питам аз и отговор не чакам !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Мнениеот AlexandrePato » 08 апр 2013 20:05

Абсолютни недоправляци са всички в БФС.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 апр 2013 20:28

Наказанията са нормални.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 08 апр 2013 20:40

Да има,да има.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Върни се в “Футбол - България”