Има ли място ГОНЗО в Левски ! ?!?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Има ли място ГОНЗО в Левски ! ?!?!
Едва ли някой ще плаща на някой за неща свършени преди години.Уморените коне ги убиват.Такъв е живота.Ако Гонзо иска да играе и може защо не го прави.Аспарухов,Котков,Якимов,Стоичков играеха добре и когато отборите им бяха в криза.Ако един футболист иска да бъде емблематичен и да бъде в сърцата на феновете трябва да играе.За това се иска сърце и душа юнашка....
Има на пейката/резервната/!
има място за гонзо разбирасе!тои е легенда!друг е въпросът в каква форма е! Видяхте преди 2 год Наско и Мъри как леко и безскандали го пуснаха да си ходи да не пречи на младите!но сега е нужен в този момент!само че трябва да излезе като мъж и да каже истината в Левски, защо отбора не върви,ние я знаем но публиката ше го заобича още повече когато тръгне срещу това ръководство!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
-
Естествено че има място в Левски ! За съжеление, някои се опитват да го изкарат, него и още двама трима, виновници за кризата....но наскоро четох един материал, че тази криза в Левски започна още....в групите на Шампионската лига. Не съм съвсен съгласен с това твърдение.....според мен кризата започна, именно след завършването на този сезон, след участието в Шампионска лига ! Просто след отпадането от Тампере, трябваше да се продадът, основните играчи....разбира се само тези които са искали, не всички искаха да напуснат сините ! И около останалите да се гради нов орбор....но беше изпуснат момента.
Сега каквото и да си говорим ( пишем ) , нямаме треньор, и във вчерашният мач се видя най точно....мисля че Мездра бяха много по добре подредени, и игрово стояха по добре на терена, поне докато не се поумориха. Така че, не Гонзо е основният проблем, и не който и да било друг футболист в синьо....какво е виновен Миро Иванов, че го пускат да играе ? Какво са виновни и останалите, че им е казано да играят по безумна схема, за която просто няма необходимите изпълнители ! Ясно е че в момента, Батков е виновникът....и то поне, докато не вземе необходимите мерки, за излизане от неприятната ситуация !
Сега каквото и да си говорим ( пишем ) , нямаме треньор, и във вчерашният мач се видя най точно....мисля че Мездра бяха много по добре подредени, и игрово стояха по добре на терена, поне докато не се поумориха. Така че, не Гонзо е основният проблем, и не който и да било друг футболист в синьо....какво е виновен Миро Иванов, че го пускат да играе ? Какво са виновни и останалите, че им е казано да играят по безумна схема, за която просто няма необходимите изпълнители ! Ясно е че в момента, Батков е виновникът....и то поне, докато не вземе необходимите мерки, за излизане от неприятната ситуация !
АБЕ blue_lion...как ще не е виновен Гонзо?!?!?!?!?!?!?!??!?!?! Ако беше вкарал дузпата с Бате и оня ден на празна врата срещу Жилина отборът пак щеше да си е зле във футболно отношение ама поне щеше да играе още в Европа.Гонзо е най-голямата издънка в Левски...Просто когато дойдеш в Левски и си такава жива легенда на клуба и капитан (?!?!?!?) не можеш да допускаш да играеш толкова слабо...не говоря само за пропуските...Гонзо горкия не можа срещу Жилина да вземе нито едно единоборство...Много ама много е бавен...Винаги му взимат топката още след като си я спре (щото обикновено си я спира така, че тя отхвърча на 5м. от него). Всички го помним когато беше във върха на формата си, но трябва да признаем, че за него периода на свръхформа продължи точно около година(в годината на кървавия гол и гола с/у Нафтекс на финала) На мен много ми се искаше да му е увряла главата и най-накрая ( по пример на Йовов да речем) да реши в края на кариерата с да поиграе футбол но уви...Той футбол не може да играе...може само да се ръга, а отдавна вече всички му знаят номерата...Гонзо е бита карта това е..в момента не става и за В група...
и аз исках да пусна подобна тема във форума, особено след мача с Жилина...
Едва ли е виновен само Гонзо, но колкото пъти се пробваха Левски да влезнат ШЛ с него толкова пъти не успяха...
Нямаше го и за купата на УЕФА...
Но с Бате се появи, както преди това срещу Галатасарай, Динамо/К/, а Щурм/Грац/ помните ли??? и там беше!!!
дай му да играе срещу ругача Гей (по-известен като Гай) и толкова...
Нека на 2 ноември да си ходи като герой и толкоз, че само това му остана - головете срещу цска...
Едва ли е виновен само Гонзо, но колкото пъти се пробваха Левски да влезнат ШЛ с него толкова пъти не успяха...
Нямаше го и за купата на УЕФА...
Но с Бате се появи, както преди това срещу Галатасарай, Динамо/К/, а Щурм/Грац/ помните ли??? и там беше!!!
дай му да играе срещу ругача Гей (по-известен като Гай) и толкова...
Нека на 2 ноември да си ходи като герой и толкоз, че само това му остана - головете срещу цска...
Че има право на някакво търпение и повече доверие-може би.Но той си беше тетуляр в предишния отбор и там си беше нула.С кой да играе-кой да играе заради него?Нали дойде да бъде лидер?Ето БОРИМИРОВ дойде и показа,че е добър.А Гонзо просто провали всичко до което се докосна.
Върни се в “Футбол - България”