Има ли място ГОНЗО в Левски ! ?!?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
olego
Контакти:

Re: Има ли място ГОНЗО в Левски ! ?!?!

Мнениеот olego » 06 окт 2008 23:36

montello zasrami se - iavno ima i normalni privurzhenici na cska, koito mogat da se izkazvat normalno... (vizh prednia post)

Gidoc
Контакти:

Мнениеот Gidoc » 06 окт 2008 23:50

cska_90 написа:Сори че ви се меся,но наистина е тъжно това което става с Гонзо.Честно казано в последните дни ми стана мъчно за него-не може така.Колкото и аз да не го харесвам,той си ви е легенда и поне заслужава уважение-а и спор няма че играе със сърце.Това че 5 мача не е бил във форма не значи че ей така с лека ръка трябва да се затрива всичко хубаво.Той Раул 5 год не е във форма ма някой да е питал дали има място в Реал. :!:

Като ти е толкова мъчно за Гонзо,сети се за онзи "кървав" гол дето ни вкара и колко пъти говедата са ни го навирали в очите,пък може да ти мине мъчното :o
Да си го правят каквото искат,мен говедата не ме интересуват.Ореваха света :twisted:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 окт 2008 00:09

Gidoc написа:
cska_90 написа:Сори че ви се меся,но наистина е тъжно това което става с Гонзо.Честно казано в последните дни ми стана мъчно за него-не може така.Колкото и аз да не го харесвам,той си ви е легенда и поне заслужава уважение-а и спор няма че играе със сърце.Това че 5 мача не е бил във форма не значи че ей така с лека ръка трябва да се затрива всичко хубаво.Той Раул 5 год не е във форма ма някой да е питал дали има място в Реал. :!:

Като ти е толкова мъчно за Гонзо,сети се за онзи "кървав" гол дето ни вкара и колко пъти говедата са ни го навирали в очите,пък може да ти мине мъчното :o
Да си го правят каквото искат,мен говедата не ме интересуват.Ореваха света :twisted:

Виж ,тука не става въпрос за говеда,прасета,левски,цска и т.н.-а просто за едно мн просто нещо-УВАЖЕНИЕ.Не може така с лека ръка -днеска а у -ти си най-великия , утре за никъв Х.. не ставаш.Утре Данчо ще сгреши един пас и ще стане същотото.Защотот не сме научени да ценим хората който са ни дали много(не само във футбола).Ей това е-примери много-Христо,Бербо и др.А пък сега ако искате и Левскар ме изкараиите.
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 окт 2008 00:36

cska_90 написа:
Gidoc написа:

Виж ,тука не става въпрос за говеда,прасета,левски,цска и т.н.-а просто за едно мн просто нещо-УВАЖЕНИЕ.Не може така с лека ръка -днеска а у -ти си най-великия , утре за никъв Х.. не ставаш.Утре Данчо ще сгреши един пас и ще стане същотото.Защотот не сме научени да ценим хората който са ни дали много(не само във футбола).Ей това е-примери много-Христо,Бербо и др.А пък сега ако искате и Левскар ме изкараиите.

Споко,Левскар няма да те изкараме :mrgreen: Хора като теб,който признават качествата на врага са достойни за уважение ! Евалата брато ;)
Изображение

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 07 окт 2008 00:45

Гонзо вече е пенсионер за футбла, сори..ама и му личи просто вече не става за футбол!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 07 окт 2008 01:05

А.Никодимов:"Ако му вържат ръцете жив гол няма да вкара." (2002г.)
Изображение

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 07 окт 2008 02:50

според мене има място,ама само в лефски,'щото е кух и не може да играе :D

dzhevizov
Контакти:

Мнениеот dzhevizov » 07 окт 2008 02:54

http://vbox7.com/play:687470d7
http://vbox7.com/play:1f79c5a5
http://vbox7.com/play:a5e98cf0
Забравихте ли как се кълняхме във вечна обич към човека, благодарение на който Левски спечели 3 поредни титли след 5 годишна пауза?!
Истинските мъже не забравят клетвите си!!!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 07 окт 2008 05:23

stramberk написа:В ЛЕВСКИ НЕ Е ИМАЛО НИКОГА ПОДОБЕН ОЛИГОФРЕН.ПРОДАЙТЕ ГО АКО НЯКОЙ ГО ИСКА.

Абе пич викаш за Гонзо, че е "олигофрен" ама като доиде мача с Цска всеки един цесекар настръхва при мисълта за Гонзо ;) Все пак 14 гола във вечното дерби за един играч не е малко!

Иначе до въпроса Гонзо трябва да остане! Аз мисля че нито тои, нито Гошо Петков са виновни за положението в Левски, а ония тарикат мустак Тодор Батков, защото тои продаде едни от наи-стоиностните футболисти на България за дребни пари, изгони Мъри Стоилов и Наско Сираков! След това не ми се говори какво стана...
Последна промяна от СинТерор на 07 окт 2008 05:40, променено общо 1 път.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 07 окт 2008 05:37

zalozite написа:Гонзо вече е пенсионер за футбла, сори..ама и му личи просто вече не става за футбол!

нека сега всички цесекари казват, че Гонзо не става за футбол ама като доиде мача на 1 ноември да не ревете че ви е вкарал гол :twisted: :twisted: :twisted:

Върни се в “Футбол - България”