БОТЕВ 1912 3-1 ДОКО НАБОР 92

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: БОТЕВ 1912 3-1 ДОКО НАБОР 92

Мнениеот birabecks » 06 окт 2008 23:33

Bliu-Bliu... написа:birabecks, хич не съм се зазлобил даже. Пък и знам, че си от адекватните.
Някои, като ги облъчи екрана и полудяват. 8-)
А иначе хич не вървите на добре. Не ви пожелавам женски Митю /нито главореза Жоро/. :)

Лошото е,че и двата Пловдивски отбора са "втасали" :cry: ...И не се вижда "светлина в тунела". С Галка положението е ясно. Обаче Сельо като ви продаде и кво...Говори се за разни фондации,за група от фирми т.е. много собственици на едно място...Това е кофти.Орташката работа...нали знаеш?! Всеки гледа "лапаницата" :|
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 06 окт 2008 23:46

Вижте сега,само заглавието на темата подкарва хората към заяждания,а те не са решението на нашите проблеми,защото и двата отбора се знаем много добре за какво става въпрос,колко са трагични нещата.Искате ли дербито другата година да се играе в Б група-не нали,съмнявам се,че някой иска!Затова хайде спрете да се заяждате помежду си,защото това не е решение на проблема-напротив повече го задълбочаваме така!Хора,упомнете се!!!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 06 окт 2008 23:56

lauta hools написа:Вижте сега,само заглавието на темата подкарва хората към заяждания,а те не са решението на нашите проблеми,защото и двата отбора се знаем много добре за какво става въпрос,колко са трагични нещата.Искате ли дербито другата година да се играе в Б група-не нали,съмнявам се,че някой иска!Затова хайде спрете да се заяждате помежду си,защото това не е решение на проблема-напротив повече го задълбочаваме така!Хора,упомнете се!!!

Ами и на мен това ми е идеята,още повече ,че идва мач на Националният ни отбор...Темата верно е със заядлив характер /"доко" и т.н./.И се почва -папагали,буфери,турци,мангали...Кофти ! Звучи ми като "говеда","прасета"...сещате се,нали ? Това е неутрален форум и все си мисля,че можем да се разберем без излишни епитети... :roll:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

niko1

Мнениеот niko1 » 07 окт 2008 00:19

birabecks написа:
lauta hools написа:Вижте сега,само заглавието на темата подкарва хората към заяждания,а те не са решението на нашите проблеми,защото и двата отбора се знаем много добре за какво става въпрос,колко са трагични нещата.Искате ли дербито другата година да се играе в Б група-не нали,съмнявам се,че някой иска!Затова хайде спрете да се заяждате помежду си,защото това не е решение на проблема-напротив повече го задълбочаваме така!Хора,упомнете се!!!

Ами и на мен това ми е идеята,още повече ,че идва мач на Националният ни отбор...Темата верно е със заядлив характер /"доко" и т.н./.И се почва -папагали,буфери,турци,мангали...Кофти ! Звучи ми като "говеда","прасета"...сещате се,нали ? Това е неутрален форум и все си мисля,че можем да се разберем без излишни епитети... :roll:

Лошото е че няма как да стане нещо в нормална и човешка посока!Жълтите до толкова са изпростели и оскотели , че са загубили и елементарната способност да мислят.Останали са им едни комплекси,някакви смешни и жалки претенции без никакво покритие и всичко това
в комплект с потресаваща селяния и злоба към ЛОКОМОТИВ.Мисля че са деградирали до там , че няма връщане назад.А това не е добре ,откъдето и да го погледнеш.Не е добре за Пловдив ,за футбола и за нас дори не е добре!Аз предпочитам истинско дерби със здрав футбол,борба и взаимно уважение вместо подигравка от типа на 4:0 и уникални простотии по трибуните и улиците на моят град Пловдив!

Върни се в “Футбол - България”