Нефтохимик и ЦСКА играят на Лазур в събота от 16.30 часа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tyranta
Контакти:

Re: Нефтохимик и ЦСКА играят на Лазур в събота от 16.30 часа

Мнениеот tyranta » 19 мар 2013 13:20

plamenski написа:
tyranta написа:
G4L написа:От кога чакаме отбор като ЦСКА да дойде да играе с Нефтохимик и то в "Храма".Евалата и на ръководството на ЦСКА,че се е заело с ангажимента да изиграят срещатата.Дано има фенове и на гостите и да се надвикваме и дано повече хора посетят мача :)

всички очакват да стане истински празник , само за едно се моля дано пак някои заблудена овца не го развали с гаменските си прояви .. .. дано и времето е хубаво и да го позволи ... ЦСКА не идва всеки ден в Бургас така че .. предполагам ще се съберат доста привърженици на отбора от Бургаския раион и околностите да видят момчетата и да подкрепят както тях така и новия-стар наставник !!! Дано и организаторите го измислят и за местата ... не отива на приятелски мач гостуващата публика пак да са наблъскани в клетката като животни ... примерно единия сектор да е за зелените .. другия за червените ( под козирката говоря ) едвали ще има повече от 7-8 хиляди зрители че да немогат да се съберат по този начин ...

Има ли агитки, няма как да мине без мерки за сигурност...ако тръгнем сега да се жалваме и да изказваме предпочитания, кой от къде да гледа мача, ще се изнерви обстановката преди да е започнал мача.

еми ето ти мерки за сигурност бе .. разделя се стадиона на 2 :) както беше финала за купата .. разград от едната страна , пловдив от другата и готово ... така и по този начин сега :) слагат се дали по някои друг полицаи или някои от сот до таблото да разделя и готово :) хората отиват на приятелски мач БЛАГОТВОРИТЕЛЕН при това за подкрепа на Бургаския отбор .. кои ще ти отиде да чупи ? да пали ? да хварля и т.н ? нз аз така си мисля поне ... може и да греша :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 19 мар 2013 13:21

От достатъчно дълго време ходя по стадионите за да знам кой отбор на кой град е ;) И сега някакви келешари тръгнали да вменяват,че видиш ли ведомствения отбор бил бургаския :shock: Първо да си(ми) отговорят бащите им кой отбор са подкрепяли и те самите кое поколение са фенове на това недуразумение.шшшшшш алооооу заводския отбор е създаден единственно и само за източване и пране на пари :idea: Не знам на кого не е ясно това :?: Шокиращо е даже,че може да има някакви фенове.Ама все пак сме в БГ и донякъде е простено.И тия мушмули тръгнали да обясняват кой бил бургаския отбор.СРАМ :!: :!: :!: :oops:

пп не съм от Бургас :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
G4L
Контакти:

Мнениеот G4L » 19 мар 2013 13:24

tyranta написа:
plamenski написа:
tyranta написа:
G4L написа:От кога чакаме отбор като ЦСКА да дойде да играе с Нефтохимик и то в "Храма".Евалата и на ръководството на ЦСКА,че се е заело с ангажимента да изиграят срещатата.Дано има фенове и на гостите и да се надвикваме и дано повече хора посетят мача :)

всички очакват да стане истински празник , само за едно се моля дано пак някои заблудена овца не го развали с гаменските си прояви .. .. дано и времето е хубаво и да го позволи ... ЦСКА не идва всеки ден в Бургас така че .. предполагам ще се съберат доста привърженици на отбора от Бургаския раион и околностите да видят момчетата и да подкрепят както тях така и новия-стар наставник !!! Дано и организаторите го измислят и за местата ... не отива на приятелски мач гостуващата публика пак да са наблъскани в клетката като животни ... примерно единия сектор да е за зелените .. другия за червените ( под козирката говоря ) едвали ще има повече от 7-8 хиляди зрители че да немогат да се съберат по този начин ...

Има ли агитки, няма как да мине без мерки за сигурност...ако тръгнем сега да се жалваме и да изказваме предпочитания, кой от къде да гледа мача, ще се изнерви обстановката преди да е започнал мача.

еми ето ти мерки за сигурност бе .. разделя се стадиона на 2 :) както беше финала за купата .. разград от едната страна , пловдив от другата и готово ... така и по този начин сега :) слагат се дали по някои друг полицаи или някои от сот до таблото да разделя и готово :) хората отиват на приятелски мач БЛАГОТВОРИТЕЛЕН при това за подкрепа на Бургаския отбор .. кои ще ти отиде да чупи ? да пали ? да хварля и т.н ? нз аз така си мисля поне ... може и да греша :)

Всичко става човече! Не забравяй какви гамени има които идват да трошат и чупят нали знаеш всяка агитка си има черна овца :) Дано стане празник и да се размине без глупости по трибуните
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 мар 2013 13:46

plamenski написа:
petkan написа:В тема за контрола между Нефтохимик и ЦСКА, комплексарчета си изливат злобата срещу Черноморец..... Някои от тях и на възраст :shock:

Петкане, комплексите си ги показват две момченца с имена сандич74 и бартломей! И естествено трябва "компетентните" глави , като калпазанчо да наливат огън в маслото. Никой не се занимава с вашия отбор от много време вече. Имате пълната свобода да се развивате без да ви бият изродите от Нефтохимик. Не влизайте пак в онези дъвкани теми. Ако ви е скучно нека човека със заведенията ви организира една екскурзийка за Дания.
Ние си имаме наши проблеми и гледаме да си ги оправим. Този мач е част от плана. Искахме такъв отбор на празнуването на 50 години - сега идва. Надяваме се , че ще дойде публика. Нашата агитка ще е там! Дано и от ЦСКА да има, че да се надпяваме. Този стадион е зажаднял за такова нещо...

Ще ме прощаваш, но си видях ника и нещо което твърдиш, а не е истина. Не е истина, че от много време никой не се занимавал с нашия отбор. Последния случай е от мача ни с Левски. Същата групичка - добре известна на нас, на вас и на полицията прави засада - 4ма на един за да му вземат шала. На следващия ден играете с Видима (май с тях беше) и същия идва на мача в агитка с шала за да го покаже. Видиш голям герой. Стига сте се правили на хрисими.....Няма кой да заблудите.
п.п. Наистина вземете да си гледате отбора, има нужда ;) Онези дъвкани теми ще се повтарят и потретват докато има защо...
п.п.2 Цената на билета е перфектна.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 мар 2013 13:52

tyranta написа:

Мача си е мач!Приятелски,за първенство,за купа,всеки си знае мястото.Публиката на гостуващия отбор си има определено място!За мен лично не е проблем този мач да си го гледам от клетката,но не е задължително за никого!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 19 мар 2013 14:26

Калпазанчо,попитай го този с взетия шал защо се случи това?Ако не го познаваш,или не ти отговори ме питай на лично,че да не става за смях пред вас самите дори,а и пред фенове на други отбори ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 мар 2013 15:32

mazut написа:Калпазанчо,попитай го този с взетия шал защо се случи това?Ако не го познаваш,или не ти отговори ме питай на лично,че да не става за смях пред вас самите дори,а и пред фенове на други отбори ;)

4 ma na 1 :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 мар 2013 15:52

mazut написа:Калпазанчо,попитай го този с взетия шал защо се случи това?Ако не го познаваш,или не ти отговори ме питай на лично,че да не става за смях пред вас самите дори,а и пред фенове на други отбори ;)

Пратих ти лично съобщение.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
gubernatora62
Контакти:

Мнениеот gubernatora62 » 19 мар 2013 17:24

TNT написа:От достатъчно дълго време ходя по стадионите за да знам кой отбор на кой град е ;) И сега някакви келешари тръгнали да вменяват,че видиш ли ведомствения отбор бил бургаския :shock: Първо да си(ми) отговорят бащите им кой отбор са подкрепяли и те самите кое поколение са фенове на това недуразумение.шшшшшш алооооу заводския отбор е създаден единственно и само за източване и пране на пари :idea: Не знам на кого не е ясно това :?: Шокиращо е даже,че може да има някакви фенове.Ама все пак сме в БГ и донякъде е простено.И тия мушмули тръгнали да обясняват кой бил бургаския отбор.СРАМ :!: :!: :!: :oops:

пп не съм от Бургас :mrgreen:

Като не си от Бургас недей да коментираш. Изобщо нищо не ти ясно. Нещата стоят точно по съвсем друг начин. Но тука не е нито мястото нито времето да ти обяснявам точно на теб. Темата е за мача Нефтохимик - ЦСКА! Моля админите да си свършат работата и да изтрият ненужните коментари.

п.п Феновете на Черноморец като искат да си отворят тема за оплаквания в която да си коментират как били "тормозени" от зелените. :oops:

Изображение

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 мар 2013 18:18

Това е една хубава контрола и нека да не я разваляте с караници ! Нека всеки да посети мача независимо от кой отбор е ! Събота , хубаво време , хубав час какво му трябва на човек ;)

Върни се в “Футбол - България”