Защо реферите полудяват на Герена?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защо реферите полудяват на Герена?

Мнениеот CTAHKO » 16 мар 2013 13:09

peliforewer написа:
W84me написа:Розови мокри сънища няма да чета!

Това Ви е проблема че четете само това което Ви оттърва,а трябва да се чете всичко и ако си достатъчно умен да пресееш кое е истина и кое лъжа.

Вие като четете всичко да не би да станахте анти-комунисти ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 16 мар 2013 13:11

wsxedcrfv написа:
BOSS написа:
wsxedcrfv написа:докога БОБИ "косъма" ще ще наказва само ЛЕВСКИ?
ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ.
защо всички отсъждания са против ЛЕВСКИ?
когато има наказания все нашия отбор е виновен.
докога ще унижават най обичания отбор в България?

Уууууууу, не те е срам!!!

от какво да ме е срам?
затова че съм фен на най обичания отбор в България ли?
САМО ЛЕВСКИ

До кога БОБИ ще наказва само левски :o
Защо всички отсъждания са против левски :o
Когато има наказания все нашия отбор е виновен :o
Докога ще унижават най-обичания отбор в България :) :) :)
че си и нагъл ............

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 16 мар 2013 13:14

Тази статия отразява действителността в България на 100 % и винаги е така.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 мар 2013 13:16

AN71 написа:А русия и peliforewer и те ли са перничани :o

Не съм перничанин,в тази тема имам точно три кратки мнения в които искам отговори на някои мои въпроси,но за съжаление не ги получавам.Въпросите ми бяха ..Какво общо има Барселона с мача Левски-Литекс...,...Кое от написаното от Зарков е лъжа в този коментар....,...Барселона и Ман.Юн. защо не са велики отбори,само защото в тях са играли Стоичков и Бербатов ли.Тези към които бяха отправени се покриха и не ми отговориха.Сега виждам че съм неудобен и на АН71,защото задавам въпроси и имам мнение което не ви харесва ли.Аз имам рамене на главата си и мога да преценя за какво става въпрос,даже и когато са толерирали съдиите ЦСКА,поне съм си замълчавал.А тука някои хора се опитват да ме убедят че Ахмед бил изключителен съдия,нямало вдигнат флаг за засада ,имало лек досег между Цветков и Карвальо,но Ахмед пак не го свири и чак като видял че топката влиза във вратата свирил,защото усетил че има нещо нередно.Има и такъв коментар по горе,всички гледат видеото а никой не коментира ЗАЩО КАТО СВИРИ АХМЕД В ПЪРВИЯ МОМЕНТ ПОСОЧИ ЦЕНТЪРА,ТОВА НА ФУТБОЛЕН ЕЗИК ЗНАЧИ ГОЛ.Не знам защо съм неудобен на някои ,може би защото не псувам,не обиждам,а само изкарвам факти и задавам въпроси.И само да напомня за онзи отменен гол във Варна,там Левски загуби с 1:4,как този гол е бил решаващ за отпадането,на другия ден Боби Михайлов разпусна Съдийската комисия,аз не помня за друг отбор да е правен такъв жест.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 16 мар 2013 13:18

ralka_levskarka написа:
mavri написа:щом са толкова обичани как ще обясниш милите думи които се пишат за левски-по скоро са най омразния отбор

Би ли ми отговорил на един въпрос.? САМО Левски ли са били подпирани от съдиите?

В момента единствения подпиран от съдиите е цирковата трупа на Домусчиев.Аз не знам те дали имат спечелено дерби без съдийски намеси.......

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 16 мар 2013 13:18

ralka_levskarka написа:
mavri написа:щом са толкова обичани как ще обясниш милите думи които се пишат за левски-по скоро са най омразния отбор

Би ли ми отговорил на един въпрос.? САМО Левски ли са били подпирани от съдиите?

не ми бягай каза че сте най обичани а аз познавам много малко хора които се интересуват от левски.и това подпиране дразни още повече.великите години на левски отминаха и на това че не ви се харесва има една венерическа болест-боли ма к.ра кво приказваш от всички отбори в българия сте най богопомазани от съдиите.само три дена минаха не помниш ли-няма гол,има гол ааа няма гол.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2013 13:20

mavri написа:
ralka_levskarka написа:

не ми бягай каза че сте най обичани а аз познавам много малко хора които се интересуват от левски.и това подпиране дразни още повече.великите години на левски отминаха и на това че не ви се харесва има една венерическа болест-боли ма к.ра кво приказваш от всички отбори в българия сте най богопомазани от съдиите.само три дена минаха не помниш ли-няма гол,има гол ааа няма гол.

Не ми слагай думи, които не съм казала и не съм написала. Попитах те нещо конкретно, не можа да ми отговориш- кратко, точно и ясно с да или не. Чао!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2013 13:20

we are the champions написа:
ralka_levskarka написа:

В момента единствения подпиран от съдиите е цирковата трупа на Домусчиев.Аз не знам те дали имат спечелено дерби без съдийски намеси.......

Не е вярно. САМО Левски са подпирани. Никой друг ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ювиги
Контакти:

Мнениеот ювиги » 16 мар 2013 14:00

Не виждам какво може да се коментира. Топката е вкарана във вратата след съдийски сигнал, тоест при спряна игра.( Тук даже няма и да коментирам, че такова нещо като отменен гол не съществува в целия свят ). Защо футболистите продължиха да ритат след сигнала, защо после се нахвърлиха върху съдията и този плазмодий не можа да извади смислено поведение, защо после журналистите коментират все едно, че не са гледали мача ! Според мен защото сме в България и тук нещата се правят така. А че въпросното вкарване на топката във вратата не може да се зачете за гол е ясно за всеки, който разбира поне малко от футбол - преди това имаше съдийски сигнал и това се вижда на всички видеозаписи.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 16 мар 2013 14:05

Зарков с поредната повърня- горкия Литекс, те никога, ааама нииикога не са получавали съдийски аванти :lol:

Върни се в “Футбол - България”