AN71 написа:А русия и peliforewer и те ли са перничани

Не съм перничанин,в тази тема имам точно три кратки мнения в които искам отговори на някои мои въпроси,но за съжаление не ги получавам.Въпросите ми бяха ..Какво общо има Барселона с мача Левски-Литекс...,...Кое от написаното от Зарков е лъжа в този коментар....,...Барселона и Ман.Юн. защо не са велики отбори,само защото в тях са играли Стоичков и Бербатов ли.Тези към които бяха отправени се покриха и не ми отговориха.Сега виждам че съм неудобен и на АН71,защото задавам въпроси и имам мнение което не ви харесва ли.Аз имам рамене на главата си и мога да преценя за какво става въпрос,даже и когато са толерирали съдиите ЦСКА,поне съм си замълчавал.А тука някои хора се опитват да ме убедят че Ахмед бил изключителен съдия,нямало вдигнат флаг за засада ,имало лек досег между Цветков и Карвальо,но Ахмед пак не го свири и чак като видял че топката влиза във вратата свирил,защото усетил че има нещо нередно.Има и такъв коментар по горе,всички гледат видеото а никой не коментира ЗАЩО КАТО СВИРИ АХМЕД В ПЪРВИЯ МОМЕНТ ПОСОЧИ ЦЕНТЪРА,ТОВА НА ФУТБОЛЕН ЕЗИК ЗНАЧИ ГОЛ.Не знам защо съм неудобен на някои ,може би защото не псувам,не обиждам,а само изкарвам факти и задавам въпроси.И само да напомня за онзи отменен гол във Варна,там Левски загуби с 1:4,как този гол е бил решаващ за отпадането,на другия ден Боби Михайлов разпусна Съдийската комисия,аз не помня за друг отбор да е правен такъв жест.