Инициатива ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Инициатива ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ !!!
Не е мястото да пускам такива теми във футболни форуми,но ме хваща все повече яд,на хората които не пишат на майчиният си език !!! Аз предлагам,мнения които не са БЪЛГАРСКИ ДА СЕ ТРИЯТ !!! Нека да запазим БЪЛГАРСКОТО В СЕБЕ СИ !! ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ И ДА ПИШЕМ НА РОДНИЯТ,НА МАЙЧИНИЯТ СИ ЕЗИК !!!
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Re: Инициатива ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ !!!
А как точно разбра, че са фенове на ЦСКА, а не просто подстрекатели? Какво пречи на някой левскар да го направи, че после спокойно да може да отъждествите всички фенове на ЦСКА с тези двамата? Продължавайки с хипотезите(забележи!! само хипотези) какво ти пречи на теб да го направиш? За да можеш после гордо да го размахваш. Ако аз направя 5 акаунта и напиша "Само Левски" на турски ще излезе ли, че всички фенове на Левски са турци? Това включва и теб. Мисля, че логиката здраво ти куца или просто е прекалено оцветена в синьо....
защо така обиждате турците бе уефскарчета мърливи все пак почти всичките ви бивши "футболисти" играят в турция а останалите в израел така че шшшшшшттт тихо 

Penjurov написа:А как точно разбра, че са фенове на ЦСКА, а не просто подстрекатели? Какво пречи на някой левскар да го направи, че после спокойно да може да отъждествите всички фенове на ЦСКА с тези двамата? Продължавайки с хипотезите(забележи!! само хипотези) какво ти пречи на теб да го направиш? За да можеш после гордо да го размахваш. Ако аз направя 5 акаунта и напиша "Само Левски" на турски ще излезе ли, че всички фенове на Левски са турци? Това включва и теб. Мисля, че логиката здраво ти куца или просто е прекалено оцветена в синьо....
Виж какво ще ти кажа за това което си писал "какво ти пречи на теб да го направиш" - на мен ми пречи, защото аз не знам турски нито съм турчин и няма как да го напиша ясно ли ти е!? Също така ясно си личи,че този който го е писал е турчин!( погледнете буквите само как ги е писал...)
Последна промяна от СинТерор на 05 окт 2008 21:02, променено общо 1 път.
НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СИ ТУРЧИН,ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ИМА ТАКЪВ НАРОД И НИКОЙ НЕ ИЗБИРА КАКЪВ ДА СЕ РОДИ.КОГАТО ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ,ОБАЧЕ,ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ГЛЕДА ОРИЕНТАЛСКИТЕ ПРОСТОТИИ.ТУК Е ЕВРОПА И ДЪРЖАВАТА Е БЪЛГАРИЯ!ЯСНО ЛИ Е?!
popaj написа:НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СИ ТУРЧИН,ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ИМА ТАКЪВ НАРОД И НИКОЙ НЕ ИЗБИРА КАКЪВ ДА СЕ РОДИ.КОГАТО ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ,ОБАЧЕ,ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ГЛЕДА ОРИЕНТАЛСКИТЕ ПРОСТОТИИ.ТУК Е ЕВРОПА И ДЪРЖАВАТА Е БЪЛГАРИЯ!ЯСНО ЛИ Е?!
няма нищо лошо да си турчин ОК! Но има лошо когато в нашата страна се пише на турски! Не е ли така!? Ето пример:
şampiyona написа:biricik hindi besiktas ve CSKA yarak için levski !! *** za govedata nikoga nqma da imate kato na6ta publika i otbor maika vi da *** evroidiotska !! SAMO CSKA ! Ayaga ayaga BESIKTAS 'im ayaga!Her zaman ,her yerde en buyuk kartal !Vinagi v na6ite surca
СинТерор
разсмиваш ме. Бива да си болен фен, но не и болнав. Все си мисля, че не е много трудно да се намери някакъв транслатор от Английски на Турски, както има такива към Български. Всеки с коефициент на интелигентност над средното ще се справи....е ти казваш, че не можеш. Какво ли казва логиката в този случай....прецени сам(ако можеш).
P.S. Каквото повикало, такова се обадило. Или казано по друг начин на "терора" ще отговаряме с "терор", нали?

P.S. Каквото повикало, такова се обадило. Или казано по друг начин на "терора" ще отговаряме с "терор", нали?
Никой не спори за това, че тук трябва да се пише само и единствено на български. Този който не го е направил, а избрал турския бързо да изчезва в посока Анадола. Споря за това, да не прибързваш със заключенията, че това е фен на ЦСКА и/или едва ли не всички други са такива
epa pi4 az ne pi6a na kirilica ma ne go praa naro4no ami prosto sum sviknal s latinicata i mi e po-lesno za tva
Sig i pri drugite e taka?! ae i SAMO CSKA !!!!!!!!!

Penjurov написа:СинТерорразсмиваш ме. Бива да си болен фен, но не и болнав. Все си мисля, че не е много трудно да се намери някакъв транслатор от Английски на Турски, както има такива към Български. Всеки с коефициент на интелигентност над средното ще се справи....е ти казваш, че не можеш. Какво ли казва логиката в този случай....прецени сам(ако можеш).
Болен ще викаш на баща си въздухар такъв! Ае марш
Върни се в “Футбол - България”