Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
slavia_forever написа:birabecks написа:До Slavia forever:Кои са
Само не разбрах,къде е "Славия" в цялата история...По твоя начин на мислене и "Славия" трябва да се "закрие".И понеже си човек,който държи на "аргументите и фактите" - ето ти нещо ,над което си струва да поразмислиш... Собственик на любимия ти клуб е лицето Венци Стефанов,официално по документи...Неофициално "Славия" е собственост на СИК. Кои са "босовете" там...Маргините,Маджо,покойните бай Миле,Славов,Димата Руснака...Както при нас .Емил Наков беше президент,а Жоро даваше парите.Схемата при вас е същата! "Открий разликите" - сещаш ли се!? Така че,не се прави на "по-католик от папата"! И още нещо.Маргините,вашите собственици,са от Смолян.Много хубав град,с готини хора.Имам доста приятели там. Истината е обаче,че Маргините са от един квартал,наречен "Влахово",т.н. "циганска махала".Това е "микс" м/у помаци и цигани...Наричат се "агупти" - ако мислиш ,че блъфирам или шегувам,поразпитай тук-там,ще разбереш,че това са ФАКТИ. И понеже В.Стефанов /по думите на Сашо Диков/ е "ДОАЙЕНЪТ" на футболните президенти в България...Дай си сметка какви "ИЗДЪНКИ" сте вие и от колко време сте такива.И вие имате една титла от тези години.
Ако си чел внимателно, какво съм писал, къде ли не вече, аз не изключвам, че Славия е част от помията - Български футбол и не го отричам! Факт е, че Локомотив е Кюстендилска издънка. Факт е, че в Българския футбол се перат пари! Факт е, че всичко е за пари! Факт е, че в Пловдив, повечето фенове, са фенове на Ботев! Кой каквото иска, това да говори и да обижда! Аз ще продължавам да говоря истината, както аз я виждам - и не ми пука!
Deliba6 написа:Бъдеще за кого? За нас, запалянковците, е добре когато имаме поводи за радост и гордост от отборите си. За тумбаците в БФС е добре, когато има откъде да откраднат и да врътнат някоя далаверка.
На нас не ни е добре откакто сме се родили, защото повечето сме обикновени хора, а живеем в необикновено корумпирана държава!!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта