Престанете с тази криворазбрана патриотарщина!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Престанете с тази криворазбрана патриотарщина!

Мнениеот vlado_vdv » 05 окт 2008 13:58

Лично право е на всеки индивид,кой отбор да подкрепя. Това е спорт все пак. Патриотарските глупости не ти минават. Бъди патриот кадето трябва,а не където ти изнася. НЯМА ЛИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ да престанете с тази криворазбрана патриотарщина,когато стане време отборите да играят в европа. Що за безгръбначен тип ще е този,който в неделя вика срещу един отбор и сряда вика за него. ФУТБОЛНИЯТ ОТБОР Е ЕДНО ООД. Той представлява себеси и собствените си фенове и футболисти. Всеки си има отбори които са му крайно неприятни и за да ги подкрепи в даден момент трябва да плюе на собствената си чест и достойнство. Тук пак идваме на израза "безгръбначен".
Всеки успех на ЦСКА в турнирите е лош ден за феновете на леФски.
Всеки успех на леФски в турнирите е лош ден за феновете на ЦСКА.
Всеки успех на Милан в турнирите е лош ден за феновете на Интер.
Всеки успех на Интер в турнирите е лош ден за феновете на Милан.
Всеки успех на Реал в турнирите е лош ден за феновете на Барса.
Всеки успех на Барса в турнирите е лош ден за феновете на Реал.
.......И така по цял свят.
Още помня как Фенерите предложиха парична награда на бифшият си футболист (Легендата май беше...) за всеки гол който вкара във вратата на Галата.
Така е по целият свят. Истинските фенове са така. Мен би ме било яд да гледам как говежди фен вика за нас,в евромач или обратното би ме вбесило...червен фен да вика за...просто настръхвам като си го помисля...
ГОВОРЯ САМО ЗА ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ КОИТО ЖИВЕЯТ СЪС ТАЗИ ИДЕЯ,ЗА ОТБОРА СИ.
Признавам че има такива които гледат футбол защото няма какво друго да правят и се правят на някакви фенове...на тях им е позволено всичко защото знам че няма да идат на стадион и обикновенно като гледат мач 60-тата минута обръщат канала за да не си изпуснат сапунката.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Re: Престанете с тази криворазбрана патриотарщина!

Мнениеот petela » 05 окт 2008 14:12

Прав си,пич.Почти изцяло съм съгласен с теб.Само скам да вметна,че все пак трябва да има някаква толерантност.Примерно левски падна от Жилина и ок,но нека бъзиците и шегите да си останат само такива,а не да прерастнат във война!Да няма голямо заяждане.А иначе си прав,че всеки си има любим отбор и подкрепя само и единствено него в България.Ето аз например съм фен на ЦСКА и редовно ходя на стадиона.Честно казано,направо се разгневявам като видя,че стадиона(на който и да е отбор) е толкова обидно празен!Познавам някои "фенове" и цесекари е левскари,които са от София,и пак ги мързи да подкрепят своя отбор!А има хора от провинцията,които примерно са от ЦСКА и гледат,ако по някакъв начин могат,да дойдат на мач,а ние,столичани-то ти е подноса стадиона,теб те мързи да отидеш!Какъв фен си тогова?!?Аз вчера бях на мача ЦСКА-Вихрен и бях неприятно изненадан-само 3 500 души на стадиона.Това не е хубаво.
И имам един въпрос към автора на темата.Моля те,отговори ми честно.Пич,понеже виждам,че си от ЦСКА като мен,вчера беше ли на мача?
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 05 окт 2008 14:28

Напълно честно мога да ти кажа,че съм от Видин и единствения ми почивен ден от бачкане е през една неделя. Днес,след 2 седмици пак... Когато улуча мач на ЦСКА в такъв ден,честно ти заявявам,че съм на стадиона,винаги.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Gidoc
Контакти:

Мнениеот Gidoc » 05 окт 2008 14:43

Абсолютно вярно!Всеки да си подкрепя неговия отбор.И аз съм фен на ЦСКА(май форумът стана наш ;) ) и не искам никой да вика за нас.И много ме е яд като започне някой дрисльо дето един мач не е гледал до края и на стадион не е стъпвал да започне да ме убеждава как трябва да викам за левски,защото играел български отбор.Ами не искам и не мога.Това го няма никъде по света.Какъв фен си ти,ако днес викаш за един,а утре за най-върлия му враг?Това не е нормално.Особено пък тази година дето се намърдаха на нашето място в евротурните и аз да викам за тях.Абе вие луди ли сте?! :evil:
А вчера на стадиона не бях,защото не съм от Сф,но ходя на всичките ни мачове с левски,а и на тези дето гостуваме във Варна.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 05 окт 2008 14:56

По принцип съм съгласен, но трябва да уточня, че вражда между Интер и Милан няма. Двата отбора играят на един стадион и от десетилетия не е имало вражда между агитките, камо ли български " патриотизъм". Немислимо е да си помислиш, че някой от феновете на двата отбора ще подкрепи отбор извън Милано( камо ли чужд), така е и в Мадрид . Преди години подобно беше държането на майните. Що се отнася до враждата между каталунците и испанските отбори тя е на основата на националността. Истинската вражда за жалост обикновено е на верска или политическа основа - Селтик-Рейнджърс, Рома-Лацио, Лацио-Ливорно, Севиля-Бетис, Звезда-Партизан и т.н. Въпреки всичко не съм виждал изпратени до любимият ми клуб поздравителни телеграми, ноти и т.н от фенове( не си и помислям за официални лица ????!!!) на отбори като Селтик, Реал и др., понесли поражения от Левски. Това е типично българска идиотщина! В България до нивото на тези вражди едва,едва се доближава тази между Левски и ЦСКА, но дори тя е супер смешна, когато става дума за националният! Просто както е казал Славейков " Не народ, а мърша."!

Потребителски аватар
Heskey
Контакти:

Мнениеот Heskey » 05 окт 2008 15:02

vlado_vdv написа: ФУТБОЛНИЯТ ОТБОР Е ЕДНО ООД.

ООД-то, макар че повечето отбори са АД, няма нищо общо с футболния отбор. Ти на стадиона заради ООД-то ли отиваш или заради отбора? Пука ли ти кой ще е собственика на отбора, ако той печели и те радва? Точно защото се възприемат отборите като дружества, футболът е на такова ниво...я погледни в Англия как е.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 05 окт 2008 15:04

Да наистина исках да напиша Рома-Лацио,но не знам защо написах Интер-Милан. Можеби,защото сега четях изказвания на Моуринио и сгреших. Но все пак знам,че не е толкова голяма враждата,но я има. Зеедорф беше плют и освиркван с месеци след предателството което направи,да премине в Милан от Интер.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2008 15:09

Аз за ЦСКА в Европа не викам,ама не съм и седнал да подкрепям чужд отбор-просто не гледам мача и да става каквото ще.Освен това съм от Милан и мога да кажа,че и ние и Интер не се мразим и на половина толкова,колкото мразим Юве.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - България”